Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Γύρισα και γώ απ τον γιατρό, φτάσαμε τα 2600, οι αρτηρίες καλές, τα αμνιακα καλά, πλακούντας grade 1.  Αυτό όμως που με άγχωσε και με στεναχώρησε είναι ότι λόγω του ότι από ρυθμίζονται τα ζάχαρα και ανεβάζω συνεχώς ινσουλίνη θέλει να γεννήσουμε 38-39 εβδομάδα αν δεν έχω γεννήσει έως τότε. Και μην μου πείτε ότι είναι καλές οι εβδομάδες, δεν είναι αυτό το θέμα αλλα ότι λόγω της πρώτης καισαρική δεν μπορώ να κάνω πρόκληση με όρο και τεχνικούς πόνους. Το μόνο που μπορώ είναι να κάνουμε φυσική πρόκληση που αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τοκετό δεν ξέρω κατά ποσο θα λειτουργήσει.  Θα μιλήσω αύριο με την μαια μου να μου πει τι μπορώ να κάνω για να προετοιμαστεί το σώμα μου όσο γίνεται….
    • @Sofi1987κορίτσι μ την Πέμπτη θα δειξει οριακα. Θα εισαι 12η μερα αρα δ ειναι κ απιθανο. Πάντως θα σ πω οτι εγω π ειμαο στην 5η βδομαδα, ουσιαστικά 6 μερες με καθυστέρηση, δεδομένου οτι περιμενα περιοδο την προηγ Κυριακή, δ εχω απολυτως κανενα σύμπτωμα. Μονο τ στηθος μ ειναι γεματο κ βαρυ οπως ακριβώς κ οταν περιμενω περιοδο.
    • Κορίτσια εγώ σήμερα είμαι λίγο χάλια.. πονάει ο λαιμός, συνάχι, μια κακουχία γενικά σε όλο το σώμα.. πρέπει να κρύωσα καμιά ίωση.. είχαν και τα παιδιά και ο άντρας μου! Και σκέφτομαι εγώ τώρα.. πως θα τη παλέψουμε μέσα στο χειμώνα με τις ιώσεις στη κατάσταση που είμαστε;; αχχ απο τώρα ξεκίνησαν.. νιώθω χάλια και το στομάχι.. είμαι με πονοκέφαλο και ντεπόν!
    • Πονάω ακόμα δεν έχω βελτίωση με είδε και μια μαία σήμερα αλλα δεν μου είπε κάτι που να μην ήξερα ηδη αυριο περιμένω το θήλαστρο μήπως αν κάνω 2-3 μέρες αποχή από θηλασμό και το βγάζω με θήλαστρο ηρεμήσω 🤷‍♀️ ναι και εμένα λίγο μου φάνηκε αλλά όπως και να έχει αν αποφασίσω για τριτο σίγουρα θα κάνω μια επίσκεψη πρώτα.. καλά στο τρίμηνο δεν το συζητάω ούτε λόγος.. 
    • Πώς είναι το στήθος σήμερα κορίτσι μου; Τρίμηνο μετά από καισαρική;; Μου φαίνεται κι εμένα πολύ νωρίς! Κι εμένα μου είπε ιδανικά στον χρόνο άντε λίγο νωρίτερα! Σε κάθε περίπτωση αν το αποφασίσουμε θα πάω να με δει πριν γτ είναι επικίνδυνο αν δεν έχει κλείσει καλά η τομή..Εσάς κορίτσια τι σας έχουν πει;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...