Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Χαχαχαχαχ είναι που δεν έχω πεθερικα και δεν μπορώ να παραπονεθω και για εκείνους !😂😂😂 Αλλά γενικά Μ έχει πιάσει κλαψα και δεν είμαι έτσι γενικά ως άνθρωπος!  Εγώ Έχω ΠΗΤ 10-11 /3, αλλά κι εγώ πιστεύω ότι θα γεννήσω τέλος Φεβρουαρίου. Βέβαια ο γυναικολόγος που το είπα μου είπε ότι αφου δεν έχω ακόμα συσπάσεις και ο τράχηλος είναι αρκετά μακρύς δεν υπάρχει περίπτωση! Για να δούμε!
    • Κι εγώ πρόσφατα μετακόμισα, αλλά επειδή βιαζομασταν να μετακομίσουμε δεν είχαμε ολοκληρώσει όλες τις εργασίες και χτες βάλαμε την ντουλάπα στο δωμάτιο και αύριο θα έρθουν να φτιάξουν τις ντουλάπες των παιδιών. Και πραγματικά τα έχουν κάνει όλα χάλια. Άρα κι εγώ γενική με την έννοια της γενικής δεν χρειάζομαι. Θα πάρω αυτή την κυρία να δω αν μπορεί κάποια μέρα, έστω να με βοηθήσει!  Επίσης με τα πράγματα έχω πάθει κι εγώ το ίδιο, αλλα ήταν στο πατρικό μου, αλλα τα χαμε φέρει στην αποθήκη του νέου σπιτιού κι άλλα είναι ακόμα σε ένα σπίτι που μέναμε για κάποιους μήνες μέχρι να μετακομίσουμε. Ολα σε διαφορετικές πόλεις!😂 Φυσικά ακόμα ψάχνω πράγματα του παιδιού και δεν τα βρίσκω! 😂 Ποτέ θα πας παλι γιατρό κορίτσι μου? Θα κάνεις ντοπλερ ξανά?
    • Αχ μακάρι κοπέλα μου να μας πεις ευχάριστα αύριο 💜 εγω σήμερα έχω τρελό πονοκέφαλο από το πρωί..τίποτα άλλο προς το παρόν!
    • Αν και δεν είμαστε τόσο ημερών ακόμα, έχει αρχίσει και η δικιά μου και δεν κοιμάται μετά το φαγητό, κάθεται παρατηρεί ήσυχη βέβαια δε κλαίει κτλ.. εγώ έχω μόνιμα μουσικουλα στο σπίτι να παίζει οπότε όταν μένει ξύπνια ή θέλω να τη ξυπνήσω για να φάει, της τραγουδάω, μη φανταστείς "χαροπα τα δύο μου χέρια να χτυπώ" αλλά ξένα techno, rock, 80's-90's-00's, γενικά ότι μου αρέσει εμένα να ακούω.. ενώ ταυτόχρονα τη "χαϊδεύω" αλλά μασάζ σε αυτακια μαγουλακια κοιλίτσα χεράκια.. αν είναι πιο ζωηρή, χορεύουμε παρέα.. βέβαια έχει μείνει και το χριστουγεννιάτικο στόλισμα (που χρόνος;!!) οπότε μπορεί να κάθεται και να χαζεύει τα φωτάκια.. γενικά λατρεύω να τη χαζεύω που με χαζεύει.. έχει και κάτι ματαρες.. είναι μια κούκλα... 😍😍😍 Οπότε άλλο που δε θέλω να μένει ξύπνια..🫠 🤭 τώρα πόση ώρα.. όση ώρα θέλει μέχρι να κουραστεί, να θέλει πάλι να φάει και εκεί ή να πέσει για ύπνο ή ξανά από την αρχή.. 😅 δεν έχω δοκιμάσει ούτε έχω σκοπό να βάλω κάποιου είδους "ρουτίνα" πάω όπως με πάει το παιδί..
    • Και εγώ που η πητ είναι 8/3 θεωρώ για τέλος Φεβρουαρίου.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...