Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ούτε καν… Ένα μόνο με χαλαρό λάστιχο χαμηλοκάβαλο… Τίποτα άλλο…
    • Αχ αγαπη μου γλυκια μου θυμίζεις εμένα... Ημουν σίγουρη οτι δεν είχαν πιάσει... Τέρμα αρνητισμός... Έκανα χοριακή μια μέρα νωρίτερα γιατί δεν άντεχα άλλο και ήθελα να τελειώνει το μαρτύριο... Να σταματήσω τα φάρμακα.. Και να τη 200..... Να δεις θα είναι θετική είμαι σίγουρη!!! Στις πόσες μέρες από την ετ σ έβαλε να κάνεις;; Σε κύκλο με κατεψυγμένα έκανες σωστά;  
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Εύχομαι όλα να πάνε καλά..!!! Εγώ είχα κανονικό σάκο στην 5 εβδομάδα κύησης και λεκιθικό ασκό που μετά από αιμορραγία στην 6η εβδομάδα έγινε σαν μισοφέγγαρο και μέσα δεν φαινόταν απολύτως τπτ. Η γυναικολόγος τότε ήταν πολύ αρνητική στο ότι υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει αυτή η εγκυμοσύνη γιατί πίστευε πως δεν υπάρχει τπτ μέσα στο σάκο. Παρόλα αυτά ο εξωσωματικός επέμενε να συνεχίσω τα φάρμακα και σε μία εβδομάδα να πάω να με ξαναδεί, οπότε στην 7η εβδομάδα πήγα και όχι μόνο το έμβρυο ήταν εκεί και ο σάκος ολοστρόγγυλος αλλά είδαμε και καρδούλα να χτυπάει. Δυστυχώς όμως η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε γιατί στην 9η εβδομάδα που πήγαμε να δούμε πως προχωράει η εγκυμοσύνη, είχε σταματήσει  καρδούλα του με αποτέλεσμα να μπω 28/02 στο νοσοκομείο για απόξεση. Αυτό δεν σημαίνει ότι η δική σου δεν μπορεί να προχωρήσει, απλά στο αναφέρω για να δεις πως όλα τελικά είναι θέμα τύχης και πιθανοτήτων.. να έχεις πίστη και όλα θα πάνε καλά..!!! κι αν δεν πάνε δεν είναι το τέλος ακόμη..!!! 😉
    • Γιατί δεν κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης για να δεις τι γίνετε; 
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλή μεγάλη εβδομάδα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά..!! Μήνυμα δεν μπορείς να στείλεις ακόμη γιατί είσαι νέο μέλος και δεν έχεις συμπληρώσει τις 20 δημοσιεύσεις. 😉
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...