Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα!

Θελω τη γνωμη σας για κατι. Να μου απαντησετε με απολυτη ειλικρινεια σας παρακαλω.

Περασαν καποιοι μηνες απο την αποβολη μας και αυτο τον μηνα ξεκινησαμε παλι προσπαθειες για μωρακι. Το θεμα μου ειναι με την πεθερα μου που μενουμε στην ιδια πολυκατοικια. Δε θα πω τα κλασικα οτι θελει να χωνεται σε ολα, με εκνευριζει απιστευτα κτλ. Θα πω κατι που εγω θεωρω πολυ σοβαρο και θελω την γνωμη σας.

Της φερνει ο κουνιαδος μου τα παιδια του και τα κραταει καθε μερα. Οκ σε αυτο. Αλλα βρε παιδια και οταν ειναι αρρωστα, παλι της τα φερνει.Το μικρο διαστημα που ημουν εγκυος (8 εβδομαδες), πηγα στο σπιτι της και 2-3 φορες τα ειχαν φερει με πυρετο και ενω πηγα και εκατσα, μου το ειπε η πεθερα μου κατα τυχη μετα απο λιγο. Και οταν την ρωτουσα γιατι δε μου το ελεγε να μην παω επισκεψη, γιατι ημουν εγκυος και δεν εκανε να αρρωστησω, με αντιμετωπιζε λες και ελεγα κατι τρελο. Δηλαδη ειναι παραλογο που ηθελα να με παρουν ενα τηλεφωνο, να μου πουν να μην παω και κολλησω ενω ημουν εγκυος; Δεν της ειπα να μη τα κρατησει, παρολο που και αυτο θα μπορουσαν να κανουν (εχουν και τους γονεις της συνυφαδας μου που μπορουν να τα κρατησουν). Εγω ομως το μονο που ηθελα ηταν να με ειδοποιησουν ωστε να μην παω και κολλησω.

Τωρα ξερει οτι προσπαθουμε για παιδι. Πριν λιγες μερες εφεραν το ενα παιδι με γαστρεντεριτιδα και φυσικα κολλησε και η πεθερα μου. Για καλη μου τυχη μιλησα με τον αδερφο της πεθερας μου και μου το ειπε και ετσι δεν πηγαμε και δεν κολλησαμε.

Εδω και ενα μηνα που προσπαθουμε παλι για μωρο, λογω και της αποβολης, φοβομαστε ακομη περισσοτερο. Εχουμε καταληξει λοιπον εγω και ο αντρας μου να αποφευγουμε να πηγαινουμε σπιτι της, γιατι και που λεμε οτι δεν κανει να αρρωστησω, μας αντιμετωπιζει λες και λεμε κατι τρελο και φυσικα μας αγνοει. Και επειδη εχουμε και αλλα θεματα (συνεχεις καβγαδες/παρεξηγησεις απο τη μερια της πεθερας μου), εχουμε καταληξει και παμε 1-2 φορες το μηνα, ωστε να ειμαι ηρεμη ψυχολογικα σε περιπτωση εγκυμοσυνης, αλλα κυριως για να μην κολλησουμε καμια ιωση.

Θελω λοιπον να μου πειτε εαν ειμαι υπερβολικη. Με εκνευριζει πολυ αυτη τους η συμπεριφορα. Θεωρω οτι δε μας σεβονται. Και με εκνευριζει που με αντιμετωπιζουν λες και λεω κατι παραλογο. :(

Ποια ειναι η δικη σας γνωμη;

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΟΣΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΩΣΗ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ..ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΕΝΝΑΩ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΟΛΛΗΣΑ ΜΙΑ ΙΩΣΗ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ..ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕ.ΟΜΩΣ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ.ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΩΣΟΥΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΣΕ ΤΑΡΑΖΕΙ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ.:)

Δημοσίευση

Θα συμφωνησω με την Ανθη...εχεις δικιο να φοβασαι σιγουρα και καλα κανεις και προφυλασσεσαι ωστοσο μην περιμενεις κατα την διαρκεια αυτης της περιοδου (πριν την εγκυμοσυνη) ή κατα την διαρκεια (ευχομαι να ερθει συντομα) της εγκυμοσυνης δεν σκεφτονται ολοι εσενα παντα. Δυστυχως!

Παντως κι εγω πριν μεινω εγκυος ειχα τρελο βηχα και ημουν κρυωμενη και αλλες 2 κοπελες-φιλες μου που εμειναν εγκυες πριν απο λιγο καιρο ειχαν ιωση με πονολαιμο και πυρετο.

Μην ανησυχεις...Σιγουρα ειναι δικαιολογημενος ο φοβος σου κι ειμαι σιγουρη οτι τσαντιζεσαι πιο πολυ γιατι δε σε σκεφτονται...

Τα ιδια παθαινω κι εγω που ολη μου η οικογενεια ντουμανιαζουνε τσιγαρα μπροστα μου (ολοι ανεξαιρετως)...Αλλα και παλι τι να κανω?

Προσεχε τον εαυτο σου χωρις υπερβολες...Οσο φοβομαστε τοσο χειροτερα ειναι...

Καλη τυχη με το θεμα σου και αντε συντομα να μας πεις τα ευχαριστα!!!

Δημοσίευση

Θυμάμαι και τους προβληματισμούς σου που μας περιέγραφες όταν απέβαλλες, αν θυμάμαι καλά τους θεωρούσες υπεύθυνους...

Πιστεύω οτι τους δίνεις πολύ σημασία...

Κάνε την ζωούλα σου όπως σου αρέσει γιατί με την συμπεριφορά σου φαίνεται οτι τους δίνεις μεγάλη αξία...

Γιατί να πας στην πεθερά σου? Πάρε μια φίλη και πήγαινε για καφέ;) , μην χαλιέσαι. Εσύ θα βγαίνεις η κακιά πάντα γιατί εσύ είσαι η νύφη, άρα όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση τόσο πιο καλά ψυχολογικά θα είσαι.

Σου μιλάω εκ πείρας, έχω σταματήσει να ασχολούμε με όλα αυτά και είμαι πάρα πάρα πολύ καλά, ας λένε..:)

Δημοσίευση

Καλημερα!

Κοίτα, δεν μπορεί να μην προσέχει τα παιδιά. Ακόμα και αν είναι άρρωστα, πρέπει κάποιος να τα φροντίσει όταν οι γονείς δουλεύουν. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να παίρνεις τηλέφωνο πριν πας και να ρωτάς αν όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Βέβαια, σε καταλαβαίνω. Όταν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα ανάμεσά σας όλα σου φταίνε. Οπότε η απόφασή σας να αραιώσετε τις επισκέψεις είναι η καλύτερη. Ανεξάρτητα αν προσπαθείς για παιδί ή είσαι έγκυος, η ψυχική σου ηρεμία είναι σημαντική! Επίσης, αν δεν έχεις το μπίρι μπίρι πάνω από το κεφάλι σου, η προσπάθεια θα φέρει σύντομα αποτέλεσμα!

Καλή συνέχεια!

Δημοσίευση

Εγω παλι σε καταλαβαινω και δε σε θεωρω καθολου υπερβολικη.Αρχικα να σου πω πως κι εγω μενω κατω απ'την πεθερα μου.Δυσκολο πραγμα!Κι ας ειναι και η καλυτερη γυναικα του κοσμου που λεει ο λογος.Η ψυχολογια και μονο απο αυτο πεφτει!!!!Νομιζω πως ειναι λογικο να αισθανεσαι "σκασμενη" πρωτον γιατι ειχες την ασχημη εμπειρια της αποβολης και 2ον γιατι θελεις απο τους κοντινους σας ανθρωπους να δινουν μεγαλη προσοχη και βαρυτητα στην προσπαθεια σας να κανετε παιδακι...

Αυτο που εχει σημασια ομως ειναι να εισαι ηρεμη και να εχεις διπλα σου κυριολεκτικα και μεταφορικα τον αντρα σου.Αν εκεινος σε στηριζει και σε υποστηριζει ολα θα πανε καλα.Προσπαθησε να της εξηγησεις πως εσυ κι αυτη δεν ειστε ιδιοι ανθρωποι με ιδιους φοβους και αποψεις.Αν σε θεωρει υπερβολικη ή "τρελλη" ξεκαθαρισε της πως για αυτο το διαστημα της ζωης σου θελεις να νιωθεις τη μεγαλυτερη ασφαλεια για να φερεις στον κοσμο το παιδι του γιου της...;) ;) Το εγγονακι της!!!;) ;) ;) Αν το θεσεις ετσι.... Δε μπορει,θα το πιασει το νοημα!!!

Απ'την αλλη μπορεις και να μην ξαναπατησεις το ποδι σου σπιτι της!!!Με το καλο η με το κακο πρεπει εσυ να νιωσεις καλα!!!

Σου ευχομαι με το καλο να ερθει η εγκυμοσυνη!

Δημοσίευση

Θα σου απαντησω με απολυτη ειλικρινια!

Δεν ειναι αναγκη να πηγαινεις στην πεθερα σου

την ωρα που ειναι εκει τα παιδια!:)

Να περνεις τηλ. πριν πας σπιτι της αν θες να αποφυγεις

παιδικες αρρωστιες κτλ.

Κι αν εχετε καυγαδες και φασαριες και νομιζεις

οτι σου κανει κακο συζητησε με τον αντρα σου

να αλλαξτε σπιτι..:blush: :blush: :blush:

Καταλαβαινω απολυτα την θεση της πεθερας σου..

Αν ηταν μανα σου το ιδιο θα εκανε με τα δικα σου παιδια!

Και σκεψου να δουλευες!

Που θα τα πηγαινες?

Νομιζω πως εισαι λιγο υπερβολικη..

Συγνωμη κι ολας..

καλημερα

Δημοσίευση

Εχουν και τους αλλες παππουδες να τα κρατησουν εαν θελουν να πανε στη δουλεια. Αλλα εκει δε τα αφηνουν γιατι δε θελουν να τους αρρωστησουν!!! Ομως δεν ειναι αυτο το θεμα. Εγω δεν ειπα να μη τα φερουν. Περιμενω οτι εφοσον ηξεραν οτι ειμαι εγκυος και οτι πηγαινα σχεδον καθε μερα στη πεθερα μου, να με ειδοποιουν. Αντι γι αυτο, οταν πηγαινω στην πεθερα μου, ενω ειμαι εγκυος και καθομαι και αγκαλιαζω και φιλαω τα μικρα και μετα απο 10 λεπτα μου λεει οτι πχ εχουν γαστρεντεριτιδα, δεν ειναι βλακεια; Δηλαδη ακομα και οταν μπαινω στο σπιτι της, δε μπορει να μου το πει; Παρα με ειρωνευεται και καθεται και λεει οτι ειμαι μυγιαγγιχτη; Οταν ομως ηταν εγκυος η συνυφαδα μου, και ο αντρας της ηθελε να παει να δει τον πατερα του που ηταν αρρωστος, του εκανε ολοκληρο καβγα (μπροστα σε μενα και τον αντρα μου)για να μην παει και αρρωστησει και κολλησει και εκεινη ενω ηταν εγκυος 7 μηνων. Δηλαδη γιατι για την δικη τους εγκυμοσυνη σκεφτονται τα παντα, αλλα τους υπολοιπους δεν τους σκεφτονται ποτε;

Εκτος αυτου, καποια κοπελα ειπε οτι θα αρρωστησω και απο αλλου. Οταν παω αλλου και ειναι καποιος αρρωστος, δεν τον αγκαλιαζω και τον φιλαω οπως τους συγγενεις. Αντιθετα, εχω μια αποσταση.

Απ' οτι ξερω τους 3 πρωτους μηνες δε κανει να αρρωστησεις και ειναι πολυ επικινδυνο για το μωρο, αυτο με αγχωνει. Δεν ισχυει αυτο;

Ισως να ειμαι εγω υπερβολικα ευαισθητη, τι να πω. Απλα κρινω απο τον εαυτο μου που οταν ξερω οτι εχουν παιδια καποιοι ή οταν ειναι καποια κοπελα εγκυος και εγω ειμαι αρρωστη, δεν πλησιαζω. Και κολλησα με κατι φιλους που ηταν αρρωστο το παιδι τους και πηραν να μας το πουν για να μην παμε και κολλησουμε, επειδη ημουν εγκυος.Αυτοι πως μας σκεφτηκαν;

Απλα μαλλον πρεπει να γινω λιγο πιο αναισθητη τελικα, οπως ειναι οι περισσοτεροι γυρω μου!

Συγγνωμη που σας κουρασα!!

Δημοσίευση

Κουκλιτσα,οπωσδηποτε και πρεπει να σε ειδοποιουν οτι καποιος τους ειναι αρρωστος,για να μην πας!Αφου βλεπεις οτι δεν το κανουν,να τους το ζητησεις εσυ,να σε ειδοποιουν αν εχουν καποια ιωση ωστε να μην κολλησεις.Πιστευω οτι ειναι αυτονοητο να προστατευσεις την υγεια σου,ποσο μαλλον τωρα που εγκυμονεις.

Δημοσίευση

το μονο που εχω να πω ειναι.μακρυα απ την πεθερα σου γιατι οπωσ λες φαινετε οτι δεν σε πολυ θελει,και τι λεω αυτο αφου ηξερε οτι εισε εγκυος γιατι δεν σου ελεγε να μην της κανεις επισκεψη?αρα κατι αλλο παιζει.τελος παντων εσεις με τον ανδρα σου να ειστε αγαπημενοι και ολα τα αλλα αφησετα στην.και συντομα σου ευχομαι,να μεινεις εγκυος,και να φερεις στον κοσμο 1 υγιεστατο παιδακι.

Δημοσίευση

δεν ξερω ανα ειναι περιεργια η οχι αλλα μωρο προσπαθεις να κανεις και μεχρι τοτε θα μπεις στη γυαλα η στο κλιβανο?? δηλαδη αν οπως ειπε και καποια αλλη κοπελα αν δουλευες τι θα εκανες? αν επρεπε να μπεις στο λεοφορειο θα κατεβαζες οσους ηταν αρρωστοι κατω?αν η δουλεια σου ειχε επαφη με κοσμο? ο οργανσμος μας προστατευει τα μωρακια μας πριν καν εμεις παρουμε χαμπαρι οτι εγκυμονουμε!αν δεν το εκανε τοτε εγω που ειμαι νοσηλευτρια θα επρεπε με το που ξεκινησα να κανω ελευθερα να σταματησω να δουλευω.... δεν το εκανα δουλεψα σχεδον μεχρι να γεννησω απλα εγω δεν απαιτουσα να με προσεχουν.... βρισκομουν σε χωρο που δεν γινεται να μην καπνιζουν ... ε εγω εβγαινα καθε μιση ωρα στο μπαλκονι να παρω αερα πως μπορουσα να πω μην καπνιζετε σε καποιους που το τσιγαρο ειναι η παρεα τους?.

φυσικα δεν μιλω για καποια παιδικη αρρωστια!

απλα λιγη προσοχη χρειαζεται χωρις αγχος!

συγνωμη αν ημουν καυστικη!

Δημοσίευση

Κουκλίτσα νομίζω ότι έχεις δίκιο.

Δεν θα γίνουμε υποχόνδριες και θα τύχει σίγουρα νε έρθεις σε επαφή με ανθρ΄πους που είναι άρρωστοι, όμως περιμένεις από την οικογένεια σου μεγαλύτερη υποστήριξη.

Ακόμα και εάν η πεθερά σου πιστεύει ότι είσαι υπερβολική, θα έπρεπε να σε ενημερώνει ότι τα παιδιά σπίτι της είναι άρρωστα, αφού εσύ έτσι θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ή μίλησέ της ή μείνε μακριά της. Πάντως προσπάθησε να είσαι ήρεμη!

Δημοσίευση

Η Αννιώ έχει -δυστυχώς-δίκαιο, στο οτι μην περιμένεις να μπουν στη θέση σου τώρα που είσαι έγκυος.

Καλά κάνεις όμως και μιλάς γιατί δεν υπάρχει ευσυνειδησία.....

Είμαι ακριβώς στην ίδια θέση με εσένα.

ετοιμόγεννη και όμως η πεθερά μου μας έκανε τραπέζι την Κ.Δευτέρα.Και τα 2 πεθερικάμου ολοπούντιαστοι...αποτέλεσμα?2 μέρες είμαι κρεββατομένη, πονάνε τα κόκαλά μου και δεν ξέρω αν τα ποναλάκια που νιώθω είναι συσπάσεις ή από την ίωση.......

Υπομονή , αλλά μην σταματάς να προφυλάσεις τον εαυτό σου .

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΓΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ. ΟΥΤΕ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΜΗΝ ΠΕΣΩ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ (ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ) ΤΟ ΕΝΝΙΑΜΗΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

Δημοσίευση

Kouklitsa mou kalispera agapi mou...

Egw pantos den se vriskw periergi...

Wmos ena tha sou pw,,,oti den sou aresei ap tin pleura tis petheras sou na tis to les apo tin arxi...

Gia na min exetai sunexws provlimata kai pareksigiseis...

An den se katalavei i pethera sou tote opote tha se kala sto spiti tis,,,

na tis les oxi euxaristw mitera...

Kalitera makria kai agapimena gia na min pareksigoumaste...

To kalitero einai PANTA na leme auto pou den mas aresei...

Sas euxwme mia kaliteri sunexeia...

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΑΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΜΕ ΛΕΝΕ.ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΖΕΙ ΟΤΙΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΤΕΛΟΣ.ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΝ.ΜΗ ΣΚΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ .

Δημοσίευση

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

Της το ειχα πει με διακριτικο τροπο οτι δεν εκανε να αρρωστησω στην εγκυμοσυνη, αλλα το μονο που εκανε ειναι να με ειρωνευτει και φυσικα να μην με ειδοποιει ποτε οτι ειναι καποιος τους αρρωστος. Και φυσικα ακομα και τωρα, που ξερει οτι μετα απο την αποβολη φοβαμαι ακομη περισσοτερο, παλι μας εχει γραμμενους. Δε θελω να σκεφτω οτι το κανει επιτηδες για να χασω το μωρο. Δε θελω να πιστεψω οτι εχει τοσο μεγαλη κακια μεσα της, ασχετα οτι εμενα δε με θελει καθολου.

Το αποτελεσμα απο την συμπεριφορα της ειναι να μην πηγαινουμε πανω απο 1-2 φορες το μηνα επισκεψη στο σπιτι της απο τον καιρο που αρχισαμε προσπαθειες. Ειδικα τον τελευταιο μηνα, καθε εβδομαδα ολο και καποιος απο αυτους ειναι αρρωστος και παντα το μαθαινουμε απο τριτους, ποτε απο τους ιδιους. Ευτυχως με καταλαβαινει τουλαχιστον ο αντρας μου... κατι ειναι και αυτο.

Βεβαια η πεθερα μου μας σχολιαζει αρνητικα γυρω γυρω που δεν παμε. Αλλα δε μπορει να καταλαβει οτι ειμαι σε φαση που δε θελω ουτε να εκνευριζομαι (όποτε παμε επισκεψη βγαζει και καβγα), ουτε να αρρωστησω. Γιατι τις τελευταιες μερες σκεφτομαι και κατι που μου ειπε μια φιλη μου. Οτι και εγκυος να μην ειμαι, γιατι να πρεπει να αρρωσταινω και να ταλαιπωρουμε μονο και μονο επειδη αυτοι ειναι αναισθητοι;;; Και τελικα εχει δικιο. Δεν το ειχα σκεφτει ετσι.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Ακομα και οσες με θεωρειτε υπερβολικη. Δε με ενοχλει. Γιατι μετα την αποβολη ξερω οτι εχω γινει σε καποια θεματα υπερβολικη. Αλλα δε το κανω επιτηδες, βγαινει απο μονο του λογω του φοβου. Θελω να αποφυγω οτιδηποτε μπορει να βλαψει εμενα ή την επομενη εγκυμοσυνη μου. Ελπιζω να μου πανε ολα καλα.

Δημοσίευση

Kalhspera!

emena i gnwmh mou einai oti den eisai kai toso ypervolikh.to pws viwneis mia katastash mono esy to xereis kai th psyxologikh sou katastash den borei na thn krinei kanenas eidika an exeis kai istoriko apobolhs.poly duskola tha se katalavoun oi alloi giauto kai mhn exeis kammia apaithsh. oxi tipota allo, gia na mh stenaxwriesai.den xreiazetai vevaia na allaxeis gia kanenan -eisai auth pou eisai - kai se agapane gia auto pou eisai.prospathise na hremiseis arketa

exallou auto pou pistevw egw einai oti oi petheres einai petheres...oso kai an mas agapane, pote den tha eimaste paidia tous. einai dunaton na noiwthoun to idio me tis mamades mas?egw giauto to logo prospathw na mhn exw kai polles apaithseis.

benakis-bgenakis

elpizw ola na ginoun kalutera

filia

Δημοσίευση

Το ξερω οτι οι πεθερες ειναι απλα πεθερες. Το εχω βιωσει στο πετσι μου. Απλα με πιανει το παραπονο οταν βλεπω οτι για τον αλλο της γιο κανει σαν τρελη απο ενδιαφερον. Ο αντρας μου δεν ειναι παιδι της; Το δικο μου παιδι δε θα ειναι εγγονι της σαν τα αλλα; Γιατι εμενα με εχει στο φτυσιμο; Οταν ηταν η συνυφαδα μου εγκυος δε την αφηναν ουτε ενα αδειο πυρεξ να σηκωσει (για να μην αποβαλει!!), ενω εμενα....με ειρωνευεται σε ο,τι πω και με αγνοει! Και απο πανω με επιαναν και μου εκαναν και κηρυγμα οτι ειμαι μυγιαγγιχτη.... Ακομα και οταν απλα ελεγα οτι οταν καθομουν πανω απο 20 λεπτα σε καρεκλα με επιανε η μεση μου. Και αυτο το θεωρουσαν υπερβολη, λες και ελεγα κατι περιεργο!! Απεβαλα και αντι να μου σταθει, μετα απο λιγες εβδομαδες μου εκανε και καβγα απο πανω γιατι πηρα στραβα την αποβολη και γιατι δεν πηγαιναμε καθε μερα να την δουμε....Και παλι μου ελεγε οτι ημουν υπερβολικη που στεναχωριομουν τοσο. Πονος μηδεν για αυτο που περνουσαμε εγω και το παιδι της.

Τον τελευταιο καιρο προσπαθω σιγα σιγα να ''χωνεψω'' οτι εμας μας εχει γραμμενους. Ειδικα μετα απο κατι τελευταια γεγονοτα, το επιβεβαιωσα. Απλα ελπιζω καποια στιγμη να σταματησει να μας στεναχωρει αυτη η κατασταση!Ειδικα τον αντρα μου.... :(

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΛΕΟΝ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΜΗ ΚΟΛΛΗΣΩ ΙΩΣΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΑ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΥΓΙΑΓΓΙΧΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ.ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΨΩΜΑΚΙ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ,ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΕΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΑΒΥΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΗ ΠΕΘΕΡΑΣ.ΜΗ ΣΚΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΕ.

Δημοσίευση

υπερβολικη δεν εισαι τι λεσ βρε κοπελα μου η γυναικα απο οσα λεσ κανει διακρισεισ..κοιτα να εισαι καλα με τον αντρα σου και γραψτην!!!!

αν κατσω να σου γραψω και εγω τι περιστατικα ειχαν γινει τετοια και χειροτερα περασα!!!!

μην μασασ και ασ σε χαρακτηρισουν οπωσ θελουν την υγεια σου να κοιτασ και με το καλο να μεινεισ εγγυοσ!!!μαθε να βγαζεισ απο την ζωη σου ατομα που ενω χαιρονται με την χαρα σου χαιρονται ακομα περισσοτερο με την λυπη σου;)

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοπέλα μου. Είσαι ακριβώς όσο και με τον ίδιο τρόπο περίεργη είμαι και εγω. Όταν έμαθα οτι είμαι έγκυος, ήθελαν να έρθουν η πεθερα μου με τον πεθερο μου, και ο πεθερος μου ηταν άρρωστος. Με βήχα, δέκατα, μπούκωμα κλπ, ευτυχως, το κατάλαβαν μόνοι τους και δεν ήρθαν. Η αλήθεια είναι, πως το μωρο δεν παθαίνει τίποτα απο μια γρίπη, γαστρεντερίτιδα, μπούκωμα, πυρετο κλπ. Εσύ θα ταλαιπωρηθεις περισσότερο, γιατι δεν θα μπορεις να πάρεις ούτε σπρέι για την μύτη. Μόνο ντεπόν. Τώρα, αυτο είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθένα αν θέλει να αρρωστήσεις και εσυ ή αν δεν τον ενδιαφέρει. Δεν υπάρχει λόγος όμως να φοβασαι για το μωρο ή για την σύλληψη, οι ασθένειες που περνάνε σε αυτο, είναι μετρημένες και κάνεις εξετάσεις για αυτες (πχ ερυθρα και παιδικες αρρώστιες)

Δημοσίευση

Κορίτσια μου...πολύ δεν ασχολείστε?? Που βρίσκετε καλέ την όρεξη για τόσες σκέψεις κ ίντριγκες???

Κουκλίτσα μου κάνε αυτό που νομίζεις εσυ καλύτερο για τον εαυτό σου κ μην απαιτείς απο τους άλλους αυτό που δεν μπορούν να σου προσφέρουν..ο καθένας σκέφτεται κ λειτουργεί ανάλογα με τον χαρακτήρα κ το μυαλό του και δεν μπορούμε να αλλάξουμε κανέναν. Κακώς κάνεις συγκρίσεις με κουνιάδους κ συνυφάδες κ κάθεσαι κ σκάς!

Οσο για την εγκυμοσύνη που επιδιώκεις σου έυχομαι συντομα να φυτρώσει στην κοιλίτσα σου ενα φασολάκι!!

Φρόντισε όμως να είσαι ΗΡΕΜΗ....αρρώστιες, γρίπες κτλ...όσο μπορείς να τις αποφέυγεις, δεν μπορείς να μπεις κ σε γυάλα...

Φιλάκια κ σου έυχομαι ολα καλα!!

Δημοσίευση

Κουκλίτσα καλησπέρα, σε νιώ8ω απόλυτα. Αλλα μην τα βάζεις βαζί τους γιατί απλά δεν μπορούν να σε καταλάβουν. Απέχετε ηλιακά και η πε8ερά σου έχει αφήσει τις σκέψεις αυτές χρόνια τώρα. Άσε που δεν μπορεί να μπει στη διαδικασία να σε καταλάβει γιατί είναι τα παιδιά του γιου της. Τα εγγόνια της.

Και να σου πω και κάτι; Γιατί προσπαθείς εσή να βγάλεις το φίδι από την τρύπα; Πες στον άντρα σου να το συζητήσει μαζί της που ξέρει πως να την χειριστεί. Μην ξεχνάς εμείς είμαστε οι νύφες και έχουμε κατέβει από τον Άρη. Μην τελαίνεσαι.

Και γιατί τους είπες ότι ξεκινάτε προσπάθειες βρε κοριτσάκι μου; Άσε να έρθει το μωρό με το καλό και μετά θα δεις που θα σε προστατεύουν. Τώρα ό,τι και να κάνεις και ό,τι πεις θα το παρεξηγούν.

Η γνώμη μου είναι πριν επισκεφθείς την πεθερά σου να τηλεφωνείς και να προσπαθείς με τρόπο να καταλάβεις αν είναι τα ανήψια σου επάνω και αν είναι καλά. Κόψε τα πολλά πολλά και να δεις που θα ηρεμήσεις.

Απο τα μηνύματά σου κατάλαβα ότι δίνεις σημασία και γενικώς χάνεις χρόνο μαζί τους.

Συγκεντρώσου στο σκοπό σου και ξέχασε τα λίγο αυτά.

Εύχομαι γρήγορα να μάθουμε τα ευχάριστα. (συγνώμη για μεγάλο μήνυμα)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...