Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι παιδίατρο έχουμε βρει αλλά θα μας δει αφού φέρουμε την Μπέμπα στο σπίτι. Σχετικά με το γάλα, μου είπε ο γιατρός μου πως θα της δώσουν στο μαιευτήριο κάποιο 🤷‍♀️, μάλλον τσεκάρουν και για αλλεργίες… όποτε θα μας που τι μάρκα της έδωσαν και θα πάρουμε αυτό το γάλα.  Ολα τα άλλα, αλλαγές στο δρόμο κλπ, τα εχω προβλέψει και εχω εξοπλιστεί πλήρως.  Τωρα για την μαία, δεν εχω επικοινωνία με κάποια επειδή αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με την μαία που θα έχει βάρδια και όχι με αυτήν που συνεργάζεται ο γιατρός μας. Όποτε θα ρωτήσω τα πάντα τότε. 
    • Πραγματικα μου φαινεται απιστευτο ποτε ηταν ιουνιος κ πηρα τη χοριακη κ ποτε εφτασε φλεβαρης κ περιμενουμε τον τοκετο... δοξα τω θεω ολα μας ηρθαν καλα μεχρι στιγμης!!!  Κοριτσια μου θα ηθελα ν μη χαθουμε μετα αν συμφωνειτε κι εσεις!! Ισως ν καναμε μια ομαδα στο βαιμπερ κ που κ που ν λεμε τα νεα μας!!!😉
    • Λευκη μου εχεις βρει παιδιατρο;;  Μηπως να τη ρωτουσες εκεινη ωστε ν σου προτεινει τι ειναι καλυτερο να κανεις;; ακομα κ για το ποια φορμουλα προτεινει σε περιπτωση π δωσεις ξενο γαλα η κανεις μικτη; Επισης εμενα μου εδωσε καποιες οδηγιες η μαια του γιατρου σχετικα μ τις πρωτες μερες μ το μωρο.. ισως κι εσενα η μαια μπορει να σε κατατοπισει σχετικα με το τι ισχυει φευγοντας απο το Ρεα (αν θυμαμαι καλα θ γεννησεις εκει)... Τελος, περα απ το γαλα δν ξερω αν θα χρειαστει να αλλαξετε τη μπεμπα στη διαδρομη.. λογικα το εχεις σκεφτει κι αυτο, απλα το αναφερω ωστε να εχεις ο,τι χρειαστει καθως κ κτ παραπανω απ ρουχα αν πχ λερωθει...
    • Πω πω φτάνεις στο τέλος κορίτσι μου. Είναι απίστευτο!!!! Θα πάνε όλα τέλεια, είμαι σίγουρη ❤️ Προσπάθησε να απολαύσεις όσο μπορείς αυτές τις μέρες❤️
    • Λευκη μου ναι τωρα πια ζοριζομαι αρκετα... οι τζουτζουκες ειναι μικρες αλλα αν βαλεις κατω οτι υπαρχουν 2 σακοι, 2 πλακουντες κ μαζι τα μωρακια ζυγιζουν κοντα στα 5κιλα, καταλαβαινεις... Αυριο ξημερωνει δευτερα κ σαββατο μ το καλο θα τις εχουμε αγκαλιτσα!! 🥹 Εχω 5 μερουλες να απολαυσω αυτο το γλυκο ζορι της κοιλιας π σιγουρα θα μου λειψει πολυ!!!!☺️🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...