Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γιατροί εξωσωματικής

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους,

Γράφω με την ελπίδα να με βοηθήσετε στην επιλογή γιατρού και κέντρου εξωσωματικής , σύμφωνα με τις δικές σας προσωπικές εμπειρίες. Διαβάζω όσο μπορώ σχολεία από Google και δεν έχω βγάλει άκρη . Δυστυχώς είχα μια αρνητική εμπειρία με εναν απο τους υποτίθεται κορυφαίους , και μετά από πολύ στεναχώρια απογοήτευση κ πέταμα χρημάτων είπα να μαζέψω τα κομμάτια κ να ξανα δοκιμάσω με εξωσωματική , εφόσον με φυσικό τρόπο δε λέει να έρθει…

ευχαριστω εκ των προτέρων φίλοι μου 

Δημοσίευση

Καλημέρα,θα ήταν χρήσιμο να αναφέρεις ποια πόλη σε ενδιαφέρει,αλλά να σου πω αυτό που πιστεύω εγώ,για έναν  γιατρό που εσύ θεωρείς καλό μπορεί κάποια άλλη κοπέλα να έχει τη χειρότερη άποψη η και το αντίθετο.Πανω κάτω όλοι ακολουθούν συγκεκριμένα πρωτόκολλα και μετά είναι και θέμα τύχης,εγώ πέτυχα με την Τρίτη εμβρυομεταφορα στο Embryolab  Θεσσαλονίκη.Μια φίλη πέτυχε στο ακριβώς απέναντι κέντρο, δεν θυμάμαι το όνομα τώρα για να στο γράψω.

Δημοσίευση
στις On 17/8/2023 at 10:46 ΠΜ, ο/η popcorn είπε:

Καλημέρα,θα ήταν χρήσιμο να αναφέρεις ποια πόλη σε ενδιαφέρει,αλλά να σου πω αυτό που πιστεύω εγώ,για έναν  γιατρό που εσύ θεωρείς καλό μπορεί κάποια άλλη κοπέλα να έχει τη χειρότερη άποψη η και το αντίθετο.Πανω κάτω όλοι ακολουθούν συγκεκριμένα πρωτόκολλα και μετά είναι και θέμα τύχης,εγώ πέτυχα με την Τρίτη εμβρυομεταφορα στο Embryolab  Θεσσαλονίκη.Μια φίλη πέτυχε στο ακριβώς απέναντι κέντρο, δεν θυμάμαι το όνομα τώρα για να στο γράψω.

Στο newlife αναφέρεσαι για τη φίλη σου

Δημοσίευση
στις On 16/8/2023 at 5:26 ΜΜ, ο/η Paris3 είπε:

Καλησπέρα σε όλους,

Γράφω με την ελπίδα να με βοηθήσετε στην επιλογή γιατρού και κέντρου εξωσωματικής , σύμφωνα με τις δικές σας προσωπικές εμπειρίες. Διαβάζω όσο μπορώ σχολεία από Google και δεν έχω βγάλει άκρη . Δυστυχώς είχα μια αρνητική εμπειρία με εναν απο τους υποτίθεται κορυφαίους , και μετά από πολύ στεναχώρια απογοήτευση κ πέταμα χρημάτων είπα να μαζέψω τα κομμάτια κ να ξανα δοκιμάσω με εξωσωματική , εφόσον με φυσικό τρόπο δε λέει να έρθει…

ευχαριστω εκ των προτέρων φίλοι μου 

Πες μας αν θες για ποια πόλη ενδιαφέρεσαι. 

Δημοσίευση

@Paris3 καλησπέρα

Χωρίς να έχω κι εγώ ακόμη προσωπική εμπειρία, αλλά βρισκόμενη επίσης στο στάδιο της αναζήτησης κέντρου γνωρίζω από περιπτώσεις φίλων δύο κέντρα για τα οποία από εκείνους έχω ακούσει τα καλύτερα. Τσιριγώτης και Σφακιανούδης αντίστοιχα. Και οι δύο περιπτώσεις ήταν αρκετά δύσκολες. Η πρώτη περίπτωση είχαν κακό σπέρμα, κακή ορμονολογική εικόνα γυναίκας και χρωμοσωμική ανωμαλία. Ενώ και ο ίδιος ο γιατρός του κέντρου τους σύστηνε να μην προχωρήσουν γιατί τους έδιναν μόνο 10% πιθανότητα να τα καταφέρουν, πέτυχε με την πρώτη. Και η δεύτερη περίπτωση επίσης δύσκολη με χρωμοσομική ανωμαλία στη φίλη μου που ανακάλυψε μετά από 4 κυήσεις που δεν ολοκληρώθηκαν καθώς τα εμβρυάκια δεν αναπτύσσονταν σωστά. Επίσης, στην 1η προσπάθεια τα κατάφεραν. 

Δε γνωρίζω ακόμη λεπτομέρειες για τους δύο γιατρούς αλλά έχω ξεκινήσει να το ψάχνω κι εγώ.

Δημοσίευση

Αν και συμφωνώ με την @popcorn πως κάποιος μπορεί να μας έχει πει τα καλύτερα και εν τέλει να πάμε και να έχουμε άσχημη εμπειρία ή να μην υπάρχει σωστή επικοινωνία. Οπότε κι εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία από τους παραπάνω. Απλά στην έρευνά μου, έτυχε να χω δύο φιλικά ζευγάρια που είχαν προχωρήσει σε εξωσωματική.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...