Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αύξηση χοριακης όχι διπλασιασμος


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας, 

Την προηγούμενη Τρίτη με μια μέρα καθυστέρηση έκανα χοριακη,  καθώς αισθανόμουν το στήθος μου ελαφρώς πρησμένο και πολύ λίγες αναγούλες. Τον Απρίλιο πέρασα εξωμητρια κύηση. Η χοριακη έδειξε 465 και προγεστερονη 5, ο γιατρός μου έδωσε κολπικά υποθέτα προγεστερονης και μου είπε να κάνω ξανά εξετάσεις το Σάββατο, όπου είχα 789 χοριακη και 19 προγεστερονη. Τα συμπτώματα μου δεν είναι έντονα, έχω ελαχιστα ποναλακια κάτω σαν να περιμένω περίοδο, επίσης δεν έχω αίμα. Έχω τρελαθεί από την αγωνία...μου είπε να κάνουμε ξανά χοριακη την Τετάρτη,  οπότε και θα πρέπει λέει να έχει τετραπλασιαστει. Σας έχει τύχει?

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Απ' όσο έχω διαβάσει και γνωρίζω, και με βάση τη δική μου εμπειρία, δεν παρατηρείται πάντα απόλυτος διπλασιασμός στη χοριακή. Μην αγχώνεσαι λοιπόν, ήδη έχεις ξεκινήσει με καλές τιμές!

Εύχομαι την Τετάρτη τα αποτελέσματα να είναι παραπάνω από χαρμόσυνα και να αναμένεις πια τον υπέρηχο! 

 

Δημοσίευση
στις On 7/8/2023 at 12:27 ΜΜ, ο/η sn88 είπε:

Καλησπέρα σας, 

Την προηγούμενη Τρίτη με μια μέρα καθυστέρηση έκανα χοριακη,  καθώς αισθανόμουν το στήθος μου ελαφρώς πρησμένο και πολύ λίγες αναγούλες. Τον Απρίλιο πέρασα εξωμητρια κύηση. Η χοριακη έδειξε 465 και προγεστερονη 5, ο γιατρός μου έδωσε κολπικά υποθέτα προγεστερονης και μου είπε να κάνω ξανά εξετάσεις το Σάββατο, όπου είχα 789 χοριακη και 19 προγεστερονη. Τα συμπτώματα μου δεν είναι έντονα, έχω ελαχιστα ποναλακια κάτω σαν να περιμένω περίοδο, επίσης δεν έχω αίμα. Έχω τρελαθεί από την αγωνία...μου είπε να κάνουμε ξανά χοριακη την Τετάρτη,  οπότε και θα πρέπει λέει να έχει τετραπλασιαστει. Σας έχει τύχει?

καλησπερα. στον γιο μου ξεκινησα με χοριακη 404 καναμε υπερηχο στο ενδιαμεσο να δουμε αν ειναι ολα καλα λογω προηγουμενης αποβολης ειδαμε σακο και μετα απο μια εβδομαδα που ξανα εκανα χοριακη ειχα 4.162 και ακουσαμε καρδουλα.. αυτη την στιγμη που σου γραφω ο γιος μου ειναι ενος χρονων. με το καλο εύχομαι και να πανε ολα καλα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα και καλή Κυριακή! Δεν άντεξα και πριν λίγες μέρες παρήγγειλα το doppler και μου έφτασε χθες! Είναι λίγο δύσκολο να τα εντοπίζω τα ψυχακια μου γιατι είναι μικρά ακόμα, αλλά τα εντοπίσαμε!! Έτσι τώρα οπότε θέλω, ξαπλώνω και ακούω τις καρδούλες τους 🥰🥰❤️
    • οχι, δεν έχω αλλάξει κάτι στις δόσεις, παίρνω ακριβώς τα ίδια. Μάλλον αυτό θα κάνω, θα κλείσω να πάω μέσα στην εβδομάδα για υπέρηχο, τουλάχιστον ό,τι είναι να το ξέρω.  @melitiniღ θυμάμαι κάπου το διάβασα που το έλεγες αυτό... Τι να πω, δεν ξέρω.
    • Μήπως μείωσες τα φάρμακα που παίρνεις; Επίσης, οι ορμόνες αρχίζουν κ σταθεροποιούνται. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Αλλά όλοι κ σε μένα λένε πως τα συμπτώματα πάνε κ έρχονται! Οι περισσότερες φίλες μου, δεν είχαν κανένα σύμπτωμα…ίσως ναυτία αλλά σε πιο προχωρημένη εβδομάδα και όχι απόλυτα! Στην κόρη μου το στήθος μου παρέμεινε ανύπαρκτο όπως κ στα κανονικά μου 😂 ούτε πρήξιμο ούτε πόνος μέχρι που άρχισα να θηλάζω. Κ τώρα έχω μια αμυδρή ενόχληση στης θηλές σπανίως. Μπορείς να πας κ νωρίτερα για έναν υπέρηχο, αν είναι να σκας 😇 οι γιατροί θα με βάλουν black list αλλά πραγματικά, σε αυτήν την εγκυμοσύνη που πάω κάθε βδομάδα, είμαι πολύ πιο χαρούμενη από ότι στην πρώτη! 
    • Λεεες;; Μακάρι να είναι διδυμάκια, θα πετάξω από τη χαρά μου.. θέλω πολλά παιδάκια και γιατί όχι να είναι και δυο με την πρώτη. Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼 Τα κουμάντα είναι σχετικά.. όταν έρχεται κάτι πάντα ο Θεός δίνει και τον τρόπο και τη λύση.. 🙃😉 Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά παλινδρόμησε είχα από την αρχή έντονο πόνο στο στήθος, το κύριο σύμπτωμα μου δηλαδή ήταν αυτό, έντονη οσμή, ναυτίες ευτυχώς όχι έντονες και τραβηγματάκια χαμηλά. Όταν σταμάτησε η καρδούλα του μωρού στην 9η εβδομάδα, σταμάτησαν και τα συμπτώματα και το πρώτο και κύριο το στήθος. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και όταν 9+4 πήγαμε στη γιατρό για να κάνουμε τον υπέρηχο της είχα πει ότι νοιώθω πως κάτι δεν πάει καλά γιατί έφυγαν τα συμπτώματα.. εκείνη βέβαια για να με καθησυχάσει μου είπε ότι δεν θα συμβαίνει τπτ, πως συμβαίνουν αυτά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκα μόλις είδαμε το μωράκι στον υπέρηχο, είχε σταματήσει η καρδούλα.  Δεν θέλω να σε πανικοβάλω, αυτό συνέβει σε μένα, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί & σε σένα. Εξάλλου τώρα σε κάθε περίοδο ενώ είχα φουλ πόνο στο στήθος και δεν μπορούσα να το ακουμπήσω, τώρα μετά την εγκυμοσύνη δεν νιώθω τπτ.. και πιστεύω πως και μετά την εμβρυομεταφορά δεν θα έχω συμπτώματα αυτή τη φορά. 
    • Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις @Zaxaroulamak Πρέπει να το δουλέψω με τον εαυτό μου..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...