Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Δεκεμβρίου 2023 🎄☃️❤️

Recommended Posts

στις πριν 11 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσι μου καταλαβαίνω το άγχος σου, αλλά αφού μέχρι στιγμής ήταν όλα καλά, είμαι σίγουρη πως και τώρα θα είναι!! 🥰 

Ευχαριστώ κοπέλα μου..η αλήθεια είναι μου φέρατε γούρι πιστεύω και τώρα όλα θα είναι καλά απλά να και μόνο που έχω να πάω σε γιατρό πλέον στρεσαρομαι χαχα😝

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 537
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις On 1/1/2025 at 10:57 ΠΜ, ο/η Rena92 είπε:

Καλή χρόνια κορίτσια μου!! Υγεία, τύχη, χαρά να σας δοθούν απλόχερα το νέο έτος!! Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας 😍

Κοπέλα μου καλή χρονιά να έχουμε!! Εύχομαι το 2025 να είναι τόσο όμορφο όσο το 2024 και ακόμα πιο πολύ!! Να είναι γερά τα παιδάκια μας και εμείς να τα χαιρόμαστε!! Περάσατε όμορφα τις γιορτές;;❤️

στις On 1/1/2025 at 10:57 ΠΜ, ο/η Rena92 είπε:

Καλή χρόνια κορίτσια μου!! Υγεία, τύχη, χαρά να σας δοθούν απλόχερα το νέο έτος!! Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας 😍

στις πριν 1 ώρα, ο/η nasia94 είπε:

Κοπέλα μου καλή χρονιά να έχουμε!! Εύχομαι το 2025 να είναι τόσο όμορφο όσο το 2024 και ακόμα πιο πολύ!! Να είναι γερά τα παιδάκια μας και εμείς να τα χαιρόμαστε!! Περάσατε όμορφα τις γιορτές;;❤️

Κορίτσια μου καλή χρονιά με υγεία κι ευτυχία!!! Εύχομαι κ νέος χρόνος να μας έχει υγιείς εμάς κ τις οικογένειές μας και όλα μας τα όνειρα κ προσδοκίες να δίνουν πραγματικότητα!!!

Ρένα μου νομίζω ότι ο νέος χρόνος σου έφερε το καλύτερο δώρο κ ελπίζω όλα να πάνε κάτ' ευχήν!!!!

Κορίτσια 01/01/2025, 7 και κάτι το πρωί ήταν ο τελευταίος μας θηλασμός 🥺🥺 στην αρχή δεν το πήρε καθόλου καλά! Αλλά κάθε μέρα είμαστε κ λίγο καλύτερα!! Το ήξερα ότι θα της ήταν δύσκολο αλλά έπρεπε να γίνει για καλό δικό της περισσότερο. 

Σε άλλα νέα οι μικρές έχουν ξεσαλωσει τώρα που είμαστε στον παππού και στη γιαγιά και αλίμονο όταν γυρίσουμε σπίτι μας τι έχει να γίνει 😂😂😂

Γεια σας κορίτσια μου! Στις γιορτές περάσαμε ήσυχα, γιατί ήμασταν κ λίγο κρυωμένοι, αλλά ήταν όμορφα! Τωρα η χρονιά μπήκε ανέλπιστα καλά!! ❤️ Ξεκίνησα και δουλειά και η καθημερινότητα έχει αλλάξει..με αγχώνει λίγο η πορεία, αλλά όλα θα γίνουν. Την μικρή προς το παρόν θα την σταματήσω από το σχολείο (θα κρατήσω την θέση για παν ενδεχόμενο) για να μην κινδυνεύουμε από ιώσεις και θα την κρατάει η μαμά μου! Δεν ξέρω αν είναι η σωστή επιλογή, αλλά τουλάχιστον για αρχή θα το κάνω. 
Τονια μου, φαντάζομαι είναι συγκινητικό το κλείσιμο αυτού του κύκλου, αλλά μπράβο σας που τα καταφέρατε!! Τώρα όλα θα μπουνε στους ρυθμούς τους χωρίς να αγχώνεσαι. 
Νασια μου εσείς πως τα περνάτε;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! Στις γιορτές περάσαμε ήσυχα, γιατί ήμασταν κ λίγο κρυωμένοι, αλλά ήταν όμορφα! Τωρα η χρονιά μπήκε ανέλπιστα καλά!! ❤️ Ξεκίνησα και δουλειά και η καθημερινότητα έχει αλλάξει..με αγχώνει λίγο η πορεία, αλλά όλα θα γίνουν. Την μικρή προς το παρόν θα την σταματήσω από το σχολείο (θα κρατήσω την θέση για παν ενδεχόμενο) για να μην κινδυνεύουμε από ιώσεις και θα την κρατάει η μαμά μου! Δεν ξέρω αν είναι η σωστή επιλογή, αλλά τουλάχιστον για αρχή θα το κάνω. 
Τονια μου, φαντάζομαι είναι συγκινητικό το κλείσιμο αυτού του κύκλου, αλλά μπράβο σας που τα καταφέρατε!! Τώρα όλα θα μπουνε στους ρυθμούς τους χωρίς να αγχώνεσαι. 

Ένα ένα πρέπει να μπαίνει στη θέση του για να μπορούμε να οργανώσουμε λίγο την καθημερινότητα μας!! 

Όταν έμεινα εγώ έγκυος στην 2η, επειδή δεν είχα κανέναν να μου κρατήσει την 1η και επειδή δεν ήθελα να την στείλω σχολείο για τους λόγους που είπες, βγήκα επαπειλούμενη! Βέβαια είναι λίγα τα χρήματα που παίρνεις από τον εφκα αλλά οκ! 

Πόσο σε " ζηλεύω" να ήξερες! Θέλω και 3ο παιδάκι αλλά ο άντρας μου δεν το συζητάει😂😂😂 προσπαθώ να τον πείσω αλλά μάταια 😂😂 να τον βιασω;; Αλλά θα χρειαστεί πολλές φορές και φοβάμαι μην μου κάνει καμία μήνυση 😂😂😂😂(προφανώς και αστειεύομαι!!!)

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!! 

Ρένα μου με το καλό το νέο μέλος!!! Να πάνε όλα καλά  με το καλό!!! Πολύ χάρηκα !!! Άντε θα μπεις στο κλαμπ μαμάδες με δύο χαχα Εμεις περάσαμε πολύ όμορφα με γιαγιάδες και νονους είχαμε και τα γενέθλια του μικρού οπότε φέτος ήταν όλα ξεχωριστά... Εγώ θα πω καλά έκανες με τον παιδικό γιατί έχει δρόμο μπροστά για ιώσεις και εσύ τώρα δεν είναι να κολλάς κάθε βδομάδα 🤪

στις Just now, ο/η nasia94 είπε:

Ρένα μου με το καλό το νέο μέλος!!! Να πάνε όλα καλά  με το καλό!!! Πολύ χάρηκα !!! Άντε θα μπεις στο κλαμπ μαμάδες με δύο χαχα Εμεις περάσαμε πολύ όμορφα με γιαγιάδες και νονους είχαμε και τα γενέθλια του μικρού οπότε φέτος ήταν όλα ξεχωριστά... Εγώ θα πω καλά έκανες με τον παιδικό γιατί έχει δρόμο μπροστά για ιώσεις και εσύ τώρα δεν είναι να κολλάς κάθε βδομάδα 🤪

Αφού έχεις και την μαμά σου μην το σκέφτεσαι..θα έχει η μικρή μπροστά της όλη τη ζωή να πάει σχολείο χαχα

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Tonakiv είπε:

Ένα ένα πρέπει να μπαίνει στη θέση του για να μπορούμε να οργανώσουμε λίγο την καθημερινότητα μας!! 

Όταν έμεινα εγώ έγκυος στην 2η, επειδή δεν είχα κανέναν να μου κρατήσει την 1η και επειδή δεν ήθελα να την στείλω σχολείο για τους λόγους που είπες, βγήκα επαπειλούμενη! Βέβαια είναι λίγα τα χρήματα που παίρνεις από τον εφκα αλλά οκ! 

Πόσο σε " ζηλεύω" να ήξερες! Θέλω και 3ο παιδάκι αλλά ο άντρας μου δεν το συζητάει😂😂😂 προσπαθώ να τον πείσω αλλά μάταια 😂😂 να τον βιασω;; Αλλά θα χρειαστεί πολλές φορές και φοβάμαι μην μου κάνει καμία μήνυση 😂😂😂😂(προφανώς και αστειεύομαι!!!)

Τόνια πάμε για το τρίτο μαζί;; Χαχαχα το ποσό το θέλω και εγώ αλλά επειδή δεν είχα καλή εγκυμοσύνη στον μικρό είμαι πολύ φοβισμένη..επίσης δύσκολο πολύ οικονομικά τώρα που δεν δουλεύω..

στις πριν 12 λεπτά, ο/η nasia94 είπε:

Τόνια πάμε για το τρίτο μαζί;; Χαχαχα το ποσό το θέλω και εγώ αλλά επειδή δεν είχα καλή εγκυμοσύνη στον μικρό είμαι πολύ φοβισμένη..επίσης δύσκολο πολύ οικονομικά τώρα που δεν δουλεύω..

Επίσης ξέχασα θα πάρεις χάπι για το γάλα;;

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Tonakiv είπε:

στις πριν 20 λεπτά, ο/η nasia94 είπε:

Χαχα ευχαριστώ κορίτσια ❤️❤️ μακάρι να πάνε όλα καλά, εγώ πάντα κρατάω μικρό καλάθι. Αν δεν είχα γυρίσει ήδη, και εγώ σε άδεια είχα σκεφτεί να βγω. Ελα όμως που πρόλαβα! Υπάλληλος της χρονιάς, τυχεροί που μ έχουν ακόμη δε γύρισα θα ξανά φύγω σε λίγους μήνες με το καλό 😂😂😂😂

Αχ κορίτσια δε σταματάμε ποτέ να θέλουμε μωρά;; 🤣🤣 εγώ πίστευα μετά το δεύτερο θα ηρεμήσω, αλλά σας βλέπω κ αμφιβάλλω! 😂

Χαχα ευχαριστώ κορίτσια ❤️❤️ μακάρι να πάνε όλα καλά, εγώ πάντα κρατάω μικρό καλάθι. Αν δεν είχα γυρίσει ήδη, και εγώ σε άδεια είχα σκεφτεί να βγω. Ελα όμως που πρόλαβα! Υπάλληλος της χρονιάς, τυχεροί που μ έχουν ακόμη δε γύρισα θα ξανά φύγω σε λίγους μήνες με το καλό 😂😂😂😂

Αχ κορίτσια δε σταματάμε ποτέ να θέλουμε μωρά;; 🤣🤣 εγώ πίστευα μετά το δεύτερο θα ηρεμήσω, αλλά σας βλέπω κ αμφιβάλλω! 😂

Και εγώ έτσι πίστευα και ειδικά τον πρώτο καιρό μετά την δύσκολη εγκυμοσύνη του μικρού έλεγα με τίποτα!!! Δεν σου έλεγα μια μέρα ότι είναι εθιστικά;;;χαχαχΤώρα έχω αρχίσει και μεταξύ αστείου και σοβαρού το συζητάω χαχα μακάρι να έρθει αν είναι τυχερό μας..Τόνια λέω να περιμένουμε και την Ρένα να κάνουμε όλες μαζί το τρίτο χαχα α Όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου να είσαι χαρούμενη και αισιόδοξη!!!😍

στις πριν 8 ώρες, ο/η nasia94 είπε:

Και εμένα ο άντρας μου αυτό μου λέει. Ότι θα είμαστε πολύ στριμωχτα και επειδή με βοηθάει με δουλειές κτλ μου λέει δεν αντέχω 😂😂

στις πριν 7 ώρες, ο/η nasia94 είπε:

Επίσης ξέχασα θα πάρεις χάπι για το γάλα;;

Όχι. Οι 2 πρώτες μέρες ήταν πολύ ζορικες. Κάθε μία ώρα σχεδόν έβγαζα γάλα. Τώρα έχω 2 μέρες να βγάλω!

στις πριν 7 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ πάντα ήθελα 3! Ο άντρας μου πάλι λέει καλά είναι και τα 2😂😂  βέβαια αν ξεφύγουμε από την μπεμπέ φάση που είμαστε, μετά δεν ξέρω αν εγώ θα έχω τη διάθεση για 3ο😂😂 γερά να είναι κι ας είναι όσα θέλουν να είναι ❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...