Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κύστη Κόκυγγος- Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Ο αδερφός μου ταλαιπωρείτε εδώ και χρόνια με εγχειρήσεις για την κύστη κόκκυγος. Έχει κάνει νομίζω 3 εγχειρήσεις με laser και στην τελευταία έμεινε κάπου 2 μήνες σπίτι για να μπορέσει να κλείσει. Εκεί που φαινόταν ότι κάτι γινόταν τώρα λέει ότι ανοίγει ξανά η πληγή.

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία? Αν ναι τι κάνατε για να μπορέσετε να γιατρέψετε την πληγή μια και καλή. 

Βλέπω από τον αδερφό μου ότι είναι μεγάλη ταλαιπωρία και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Ίσως κάποιος ξέρει έναν καλό γιατρό στην Θεσσαλονίκη.  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια sos !  Ο ανδρας μου έχει υψηλό οξειδωτικο στρες και λογικά dfi.δε έχει βγει ακόμα το αποτέλεσμα αλλά περυσι ήταν υψηλό. Έχει κάνει 3μηνες θεραπειες με αντιοξειδωτικα αλλά μάλλον άσκοπα.τι πάει λαθος? Υπάρχει σωτηρία? Και ολιγοσπερμια μάλλον βγήκε σε αυτό το σπερμοδιαγραμμα στο παλιό δεν είχε. Όμως επειδή έκανε κ καλλιέργεια σπέρματος βγήκε ένα μικρόβιο που ενώνω όλα τα κομμάτια κ λέω μπορεί αυτό να του αυξάνει το dfi η το οξειδωτικο στρες. Το pseudomonas aeruginosa! Έχω απογοητευτεί.Ειμαι 36 έχουμε αποβολες. Έχω καλή ΑμΗ κ γενικά καλές εξετασεις αλλά.....δεν....
    • Αυτό ακριβώς!! Και εγώ νευριάζω πολύ 😩 για την κοιλιά ναι βάζω και κρέμα ενυδατική και λαδακι! Αλλα δεν ξέρω, ίσως δεν είναι και στο χέρι μου απόλυτα! Δύο εγκυμοσύνες καπάκι, σίγουρα ξεχειλωσε το δέρμα 
    • Εεεε ναι! η ουρά μου έμεινε τώρα και ελπίζω όσο γίνεται να είναι πιο ανόδυνη.. 🙏🏼 Εύχομαι και σε σένα να φτάσεις αισίως στην 36η εβδομάδα κορίτσι μου..!!!
    • Κοίτα, εν μέσω πλιν σαφώς έτσι γίνεται.. δεν σου παίρνει λεφτά σε κάθε επίσκεψη που πας, αλλά την ώρα του τοκετού όταν πας να του δώσεις φακελάκι το δέχεται και σε κάποιες περιπτώσεις που ξέρω, ξέρω και την τιμή που θέλει. Άρα χαμένος δεν βγαίνει σε καμία περίπτωση. Και άσχετα που λένε δημόσια νοσοκομεία.. το φακελάκι πάει σύννεφο, όχι σε όλους τους γιατρούς, για να μην τους παίρνει μπάλα όλους, αλλά οι περισσότεροι έτσι είναι. Βέβαια στην απόξεση που μου είχε κάνει το Φεβρουάριο δεν μου πήρε τπτ. Όπως επίσης αν θέλεις να κάνεις επισκληρίδιο το λιγότερο 150 ευρώ πρέπει να δώσεις στον αναισθησιολόγο.
    • Κάποιες εβδομάδες κι εγω βλεπω να παιρνω χωρις να καταλαβαίνω το λόγο 😛 δηλαδή μπορει να ειναι μια βδομάδα που να εχω προσέξει κ ζυγίζομαι κ βλεπω να εχω παρει 1 κιλό κ εκνευρίζομαι 😂 τελος πάντων, ας ελπίσουμε οτι δεν ειναι τίποτα αυτά κ θα φύγουν γρήγορα στην αρχη οταν γεννήσουμε! Η κοιλιά κ εμενα είναι μεγαλύτερη. Δεν μπορώ πχ να βαλω τα παπούτσια μου που την πρώτη φορα αυτο το ειχα μονο τον τελευταίο μήνα. Για τις ραγάδες βάζεις καποια κρεμα στην κοιλιά να κρατάς το δερμα ενυδατωμενο?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...