Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλους,

Ειμαι στη 13η εβδομάδα και τη Δευτέρα έκανα περίδεση. Την Δευτέρα [μετά από μια εβδομάδα] θα πάω στη δουλειά. Ο γιατρός δεν συνιστά να μείνω στο κρεβάτι, αλλά όλοι μου λένε κακώς δεν βγαίνω σε άδεια. Δουλεύω σε δημοτικό σχολείο, δεν είμαι σε δουλειά γραφείου. Οσες κάνατε περιδεση στο πρώτο τρίμηνο, τι κάνατε? Γυρίσατε στη δουλειά σας ή μείνατε στο σπίτι? 

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Γεια σου Εβελίνα! Δεν αντιμετωπίσω εγώ παρόμοια κατάσταση, αλλά μια φίλη μου είχε αποβάλει αρχικά σε προχωρημένη κύηση και όταν ξαναέμεινε έγκυος της κάνανε περίδεση νομίζω για ανεπάρκεια μήτρας.

Απ' ότι θυμάμαι πρόσεχε πολύ, εκείνη βέβαια δε δούλευε.

Αχ δεν μπορώ να δώσω και πολλές πληροφορίες, αλλά λογικά όλο και κάποια κοπέλα εδώ θα δει το μήνυμά σου!

Σου εύχομαι να έχεις μια πολύ όμορφη εγκυμοσύνη και σύντομα να κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου!

Δημοσίευση
στις On 9/3/2023 at 9:48 ΠΜ, ο/η evilina είπε:

Καλημέρα σε όλους,

Ειμαι στη 13η εβδομάδα και τη Δευτέρα έκανα περίδεση. Την Δευτέρα [μετά από μια εβδομάδα] θα πάω στη δουλειά. Ο γιατρός δεν συνιστά να μείνω στο κρεβάτι, αλλά όλοι μου λένε κακώς δεν βγαίνω σε άδεια. Δουλεύω σε δημοτικό σχολείο, δεν είμαι σε δουλειά γραφείου. Οσες κάνατε περιδεση στο πρώτο τρίμηνο, τι κάνατε? Γυρίσατε στη δουλειά σας ή μείνατε στο σπίτι? 

Κορίτσι έκανα κ εγώ περίδεση πέρυσι προληπτικά κ συνέχισα να δουλεύω κανονικά μέχρι τον 7ο. Στο πρώτο μου παιδάκι μίκρυνε απότομα ο τράχηλος στις 28 εβδομάδες κ έτσι γνώριζα πως στην δεύτερη εγκυμοσύνη θα έβαζα το ράμμα για να μην διακινδυνεύσω να γεννήσω πρόωρα, καθώς είχα κ ήδη μία φυσιολογική γέννα στο ιστορικό μου. Εσύ για ποιο λόγο την έκανες; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...