Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια. ειμαι καινουργιο μελοσ και θα ηθελα την βοηθεια σασ σε 2 πραγματα. πρωτον πριν απο δυο χπονια ειχα κανει μια διακοπη κυησησ και θα ηθελα να ρωτησω αν μου ξανασυμβει καμια ανεπιθυμητη εγγυμοσυνη αν θα ηταν ρισκο να ξανακανω κατι τετοιο.και δευτερον εχω ευκοιλοιοτιτα εδω και μια βδομαδα οχι διαρροια...ειναι μηπωσ και αυτο μηπωσ κατι ανυσηχητικο?ειχε καμοια κατι παρομοιο????εχω μια σχεση και δεν περνουμε προφυλασεισ...αν μπορειται βοηθειστε με σε καποια πραγματα...ευχαριστω πολυ και χαρηκα που μπηκα στην παρεα σας....

Δημοσίευση

Καλησπέρα mantha συγνώμη που θα είμαι απότομη αλλά νομίζω κάποιες φορές πρέπει. Το θεωρώ μεγάλη ανευθυνότητα από την πλευρά σου να κάνεις ελευθέρα και να μην παίρνεις προφυλάξεις από την στιγμή που δεν θέλεις να αποκτήσεις μωρό. Έκανες θεωρώ το λάθος μία φορά να μείνεις έγκυος και στην συνέχεια να διακόψεις τη κύηση σου δεν δικαιολογείσαι όμως να συνεχίζεις να κάνεις λάθη. Τα μωρά δεν είναι πλάκα, είναι μια ζωή και συ τη σκοτώνεις. Πάρε σε παρακαλώ καλή μου τις απαραίτητες προφυλάξεις γιατί είναι κρίμα να σκοτώσεις μια ζωή πάλι αλλά και να μπεις και σύ σε αυτή την ψυχολογική δοκιμασία. Αν δεν είμαι αδιάκριτη πόσο χρονών είσαι και γιατί διέκοψες την πρώτη φορα??ο σύντροφος είναι ο ίδιος? Έχω ακούσει ότι οι εκτρώσεις μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα στη γυναίκα εξαρτάται βέβαια και από τον οργανισμό. Αυτό καλύτερα να το συζητήσεις με το γιατρό σου. Μπορείς αν θέλεις να ευχαριστιέσαι τον έρωτα με τον σύντροφο σου να χρησιμοποιείς αντισυλληπτικά. Συγνώμη και πάλι για το ύφος μου.

Δημοσίευση

Μανθα μου γεια σου και καλωσηρθες στην παρεα μας!Βρε!Αφου δεν θελετε ακομα παιδακι γιατι δεν παιρνετε προφυλαξεις?Κριμα δεν ειναι?και για το μωρακι αλλα και για σενα...οι εκτρωσεις δεν ειναι μια απλη επεμβαση!Θα σου συνιστουσα να προσεχετε λιγακι!:-)Οσο για τα συμπτωματα δεν ξερω ισως να ειναι και απο καποια τροφη αυτο...αν εχεις κατι τετοιο στο μυαλο σου καλυτερα να κανεις εξεταση...με τα συμπτωματα δεν βγαζεις ακρη!φιλια!

Δημοσίευση

Αχ Μάνθα, Μάνθα...

Τι να σου πω κι εγώ...

Να πάιρνεις προφυλάξεις;

Δεν το ξέρεις, όταν μάλιστα έχεις ξανακάνει 1 έγκλημα;

Γιατί είναι έγκλημα η έκτρωση!

Για να έχεις ολοκληρωμένες σχέσεις... είσαι έτοιμη... αλλά για να φέρεις στον κόσμο το παιδάκι που είναι αποτέλεσμα των πράξεων σου, δεν είσαι;

Πολύ ανώριμο εκ μέρους σου!

Sorry, που είμαι αυστηρή... αλλά είναι προκλητικό να μιλάς για μία ενδεχόμενη 2η έκτρωση, όταν εδώ μέσα υπάρχουν κοπέλες που προσπαθούνε πολλά χρόνια!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΕΓΩ ΠΕΘΑΙΝΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΩ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΚΤΡΩΣΗ. ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΟΙΑΡΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ..

Δημοσίευση

Euxomai MESA APO TIN KARDIA MOU

NA MIN EISAI EGGYOS!!!

Xriste mou! Paizeis re kopelia?

DEN pairneis profulakseis kai exeis kai apories?

An den exeis kollisei tipota, koitakse to

me ton giatro sou...

Ta lefta pou "glytwnetai" apo ta profulaktika

ta apotamievetai gia ektrwseis???

Wraia fasi, e?!?

Kalytera na enimerwtheis apo kapoion eidiko

sxetika me tin ygeia sou,

tous tropous profulakseis

kai gia ithos...!!!

Kali epityxia sou euxomai...

Δημοσίευση

Πάρε καλό μου προφυλάξεις!!! Έχοντας περάσει ήδη το λούκι μίας έκτρωσης και συνεχίζεις να το αντιμετωπίζεις έτσι; Πάρε αντισυλληπτικά να μην έχεις και πόνους περιόδου και να είσαι καλυμμένη!

Όσο για τα συμπτώματα που λες, κυκλοφορεί μια ίωση γαστρεντερίτιδας!!! Μην ανησυχείς λοιπόν!!!

Δημοσίευση

βρε κοριτσι μου καλο τη σημερον ημερα που υπαρχουν τοσοι τροποι αντισυλληψης εσυ να σκεφτεσαι την εκτρωση?:angry: Α πα πα!Για την υγεια σου πανω απ ολα βρες με τον γιατρο σου ποια ειναι η καλυτερη μεθοδος αντισυλληψης για σενα και εφαρμοσε την,επισης μπορεις να ενημερωθεις στο πλησιεστερο κεντρο υγειας δωρεαν

Δημοσίευση

Mantha μου...δεν ξερω τι να σου πω και πως να σου το πω χωρις να σου φωναξω και χωρις να σε προσβαλλω.Δεν ειμαι εγω αυτη που μπορει να σε κρινει σιγουρα και σιγουρα και καμια κοπελα απο εδω μεσα.Καταρχην ποσο χρονων εισαι?Eιναι η πρωτη ερωτηση που θα ηθελα να σου κανω.Εχεις σταθερη σχεση με τον ανθρωπο σου?Εχεις αναλογιστει τι κανεις? Εχεις αναλογιστει πως καθε φορα που κανεις μια εκτρωση σκοτωνεις μια ζωουλα ?Εχεις σκεφτει ποσες κοπελες προσπαθουν για ενα μωρακι και θα εδιναν ακομα και την ψυχη τους για να το αποκτησουν και τελικα δεν τα καταφερνουν? Εχεις ενημερωθει ποτε για τα ΣΜΝ ?Δεν τα λεω ολα αυτα για να σε κρινω ακομα κι αν ακουγονται ετσι αυτα που σου γραφω.Να σε βοηθησω θελω για να συνειδητοποιησεις τι κανεις.Δεν ξερω αν εισαι η οχι εγκυος ...αλλα ευχομαι να μην εισαι και απο εδω και στο εξης να ξεκινησεις ενα νεο τροπο ζωης.Πηγαινε και κανε καμια εξετασουλα να δεις που βρισκεσαι και που βαδιζεις...ολοι υγιης φαινομαστε αλλα αν ηξερες το τι κυκλοφορει και ποσο ευκολα μεταφερεται ...Ρισκαρεις τη ζωη σου...τη ζωη ενος πιθανου αγεννητου μωρου και τη ζωη των συντροφων σου...δεν εννοω οτι εχεις πολλους...απλα δεν ξερω αν εχεις σταθερο δεσμο .Αλλα ακομα κι αν εχεις και χωρισεις ρισκαρεις τη ζωη του επομενου.Οσον αφορα για την ερωτηση σου στο θεμα της εκτρωσης,δυστηχως δεν ξερω περισσοτερα απο εσενα γιατι δεν μπηκα ποτε σε αυτη τη διαδικασια και δεν καταφερα ποτε μεχρι σημερα μεινω εγκυος...ουτε ανεπιθυμητα,ουτε επιθυμητα.Απλα ξερω μια γυναικα πολυ μεγαλυτερη μου η οποια εμεινε εγκυος χωρις να το θελει ...εκανε εκτρωση ...και οταν αργοτερα επιθυμουσε ενα μωρακι αυτο δεν ερχοταν πια ...ουτε φυσιολογικα ουτε με εξωσωματικη....Ξερεις τι απεγινε? απο τον καημο της καταντησε αλκοολικη.Βρε κοριτσακι μου ,να σου πω την αληθεια ? πιστευω πως δεν εισαι εγκυος...ακουω πως κυκλοφορουν διαφορων λογιων ιωσουλες στην Ελλαδα αυτη την περιοδο.Μην ανησυχεις λοιπον.Απλα ελπιζω μεσα απο την περιπετειουλα σου και μεσα απο την παρεουλα μας να καταφερες να καταλαβεις μερικα πραγματα και να προσγειωθεις λιγο.Τωρα αν εισαι ???? τι να πω οι επιλογες ειναι δικες σου.καλη τυχη.

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Η ΜΑΛΟΝ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ

ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?

ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΑ ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΣΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ:( :( :( :(

Δημοσίευση

ΦΑΝΗ26 έγραψε:

Αχ βρε Φωτεινη...

Τι μου εκανες βραδιατικα?

Το στομαχι μου εγινε κομπος..

Δεν αντεχω να ακουω αλλο αυτη τη φωνουλα...

ΦΑΝΟΥΛΑ :kiss: :kiss: :kiss:

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ

ΑΛΛΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ:( :( ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ

Δημοσίευση

mantha κοριτσι μου ελπιζω να καταλαβες την γνωμη που εχουν ολες οι κοπελες. μακαρι να μην εισαι εγκυος(τετοιο συμπτωμα εγω δεν εχω ξαναακουσει..) σαφως πρεπει να παρεις μετρα αντισυλυψεις.και αν δεν δεχετε ο συντροφος σου για κατι τετοιο δυο τινα υπαρχουν.η τον χωριζεις η παιρνεις κρυφα αντισυλυπτικα χαπια μετα απο επισκεψη γιατρου.σε καμμια περιπτωση δεν ξανακανεις το εγκλημα αυτο.ειρωνια δεν ειναι να σκωτωνεις ενα αγενητο παιδι και να μην εχεις συνεπειες ενω αν σκωτωσεις εναν συναθρωπο σου θα φας ισοβια; ξανασκεψου το. δεν σε στηνουμε στο τοιχο..ολες εχουμε κανει σοβαρα λαθη...αλλα γιατι να τα κανεις και εσυ; χαιρομαστε που ηρθες στη παρεα μας και σε παρακαλουμε πολυ μην διστασεις να ρωτησεις οτιδηποτε...ειτε λαθος ειτε σωστο...

Δημοσίευση

marimari ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ:) :)

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ

ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΑΜΕΣΩΣ

Δημοσίευση

NAI AME H DIAROIA EINAI SYMPTWMA EGYMOSUNHS!!!

K EGW APO EKEI KATALAVA OTI EIMAI EGYOS!!!!(XAXAXA)

ELEOS!!!!!!!,MA EINAI DYNATON NA EXEIS HDH

DIAKOPSEI MIA KUHSH K DEN EVALES MYALO????E3AKOLOU8EIS NA EXEIS EPAFH ME TON SYNTROFO SOU XWRIS PROFYLA3H K RWTAS AN UPARXEI PI8ANOTHTA EGYMOSYNHS??????:unsure: K EKTOS AYTOU...EXEIS ANALOGHSTEI TI ARWSTEIES

MPOREI NA KOLLHSEIS AN DEN VAZEI O SYNTROFOS SOU PROFYLA3H????

ENA 8A PW...PROSEXE GT OTAN 8A TO 8ELHSEIS

PRAGMATIKA ISWS NA MHN TA KATAFERNEIS....

ELPIZW NA MHN EISAI EGYOS,EFOSWN DEN TO 8ELEIS!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Απ'οτι καταλαβες εδω μεσα δε μπορεις να μιλας ετσι ανετα για εκτρωσεις!Απορω πως βρεθηκες να χαζευεις αυτο το σαιτ.Γρρρ!!! Τα νευρα μου!Απ'την αλλη βεβαια.....Μπορεις να κανεις ελευθερα τα γουστα σου,να μεινεις εγκυος και να μην το καταλαβεις γιατι θα εχεις περιοδο, να το αντιληφθεις μετα τον πεμπτο μηνα,να αναγκαστεις να γεννησεις ενα αγγγελουδι και αν και τοτε δε "στρωσεις", να κανεις ενα δωρο ζωης σε καποια αλλη που σιγουρα θα το εκτιμησει!!!!Ουφ ξελαφρωσα...καπως!

Κοριτσια το βιντεακι δεν το βλεπω...ειμαι σιγουρη πως θα σοκαριστω...

Δημοσίευση

Foteini mou, agapi mou

DEN thymwsa me esena...

(sygnwmi pou den eksigisa!)

Kala ekanes kai evales to video,

to epikrotw auto

kai makari na to doun

oi endiaferomenoi...........!

Fysika kai na MIN to katevaseis...!

Se euxaristw pou me ekanes na dieukrinisw

pws to provlima mou DEN einai to videaki

alla oti tha gemisei o kosmos AIDS

kai nekra vrefoi...

Δημοσίευση

se ευχαριστω για την βοηθεια σου... ειμαι 21 και με τον συντροφο μου ειμαστε 2 χπονια μαζι..το μωρακι δεν ηθελα να το ριξω εχω τρελλα με τα μωρα αλλα ημουν 18 και προσεχα απλα μια μερα εγινε λαθοσ αν και πηρα το χαπι δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο..και το δυσκολο ηταν οτι το τεστ μου το πηρε η μαμα μου.....και ηταν ακομα πιο δυσκολο... αν ο θεοσ θελει να μου στειλει ενα μωρακι εγω θα το κρατησω και ασ ειναι αρνητικοσ ο συντροφοσ μου που δεν νομιζω γιατι ειναι ωριμοσ και θα ηθελε και εκεινοσ.....σε ευχαριστω πολυ για τισ συμβουλεσ και ελπιζω να παρω καποιεσ παραπανω γνωσεισ σε αυτο το φορουμ ωστε να γινω ακλυτερη και να περνω πιο σωστεσ αποφασεισ...ευχαριστω!!!!!!!

Δημοσίευση

Το βιντεάκι τα σπάει κορίτσια!! Μ'έπιασαν τα κλάμματα! Δεν μπόρεσα να κρατηθώ.. Αυτό πρέπει για μένα να το προβάλλουν δημόσια σε όσες πάνε για να κάνουν έκτρωση εφόσον δεν υπάρχει σοβαρός λόγος! Εννοώντας, σύνδρομο down στο μωρό ή κάποιος σοβαρός ιατρικός λόγος που δεν θα μπορέσει ένα μωράκι να ζήσει φυσιολογικά!

Μάνθα, δεν είμαστε εδώ για να σε κρίνουμε! Πέρασα από την ηλικία σου! Φορούσε πάντα ο σύντροφος μου προφυλακτικό, παρόλο που είχα αλλεργία!! Και μια φορά που έσπασε, αν υπήρχε πιθανότητα για μωρό, ήμουν 19 χρ. είχα αποφασίσει με την μητέρα μου ότι θα το κρατούσα! Σε καμιά περίπτωση δεν θα έκανα έκτρωση κι ας μην είχα την ανέμελη ζωή που θα ήθελα στα 19! Τελικά δεν ήμουν!

Με τον άντρα μου, από την αρχή σχεδόν δεν φορούσε προφυλακτικό! Πάντα προσέχαμε, αλλά είχαμε υπ'όψιν ότι αν ερχόταν ένα παιδάκι θα το κρατούσαμε! Και όταν παντρευτήκαμε ξεκινήσαμε για ένα παιδάκι! Πρόσεχε κούκλα μου! Μικρή είσαι ακόμα! Κι είναι κρίμα να κάνεις κάτι στον οργανισμό σου και όταν θελήσεις να κάνεις ένα παιδάκι να μην μπορείς!!

Εμείς εδώ είμαστε.. όποτε χρειαστείς κάτι εδώ ...

Και δεν σε κρίνουμε.. Απλά είναι άδικο αυτό που γίνεται!! Άλλες κοπέλες θέλουν και δεν μπορούν κι άλλες τα σκοτώνουν!!

Δημοσίευση

Καλημερα σε οοοοολους!

Τωρα μας τα λες σωστα μανθα....Γιατι στο πρωτο σου ποστ ρωτουσες τη συμβουλη μας για το "αν σου ξανασυμβει μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη"...Αφου εχεις σκοπο να κρατησεις το μωρο ΑΝ σου συμβει,μην αναρωτιεσαι για αλλα πραγματα!

Και δυστυχως η ευτυχως η αποψη μου παραμενει σκληρη και καθετη γι'αυτο το θεμα!(Φυσικα δε μιλαω για περιπτωσεις γενετ.ανωμαλιας)...Αν λοιπον με ρωτησει ο οποιοσδηποτε-γνωστος η αγνωστος-τη γνωμη μου για μια εκτρωση...Εγω θα "πεσω να τον φαω"!!! Αποψη μου βεβαια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...