Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης καφέ υγρά πόνος

Recommended Posts

Καλησπέρα μένω για πρώτη φορά έγκυος στη ζωή μου είμαι 35 χρονών έχω μιλήσει με τον γιατρό θα με εξετάσει έχω αύριο ραντεβού απλώς έχω κάποιες απορίες έχω κάνει τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό θα κάνω χοριακή αύριο πριν πάω στο γιατρό έχω όμως κάτι πόνους στην κοιλιά μου και μου βγαίνουν κατά διαστήματα κάτι καυτά υγρά υποτίθεται σύμφωνα με το πώς μετράμε τις ημέρες κύησης είμαι στην τέταρτη εβδομάδα και αύριο μπαίνω στην πέμπτη είναι φυσιολογικό να έχω τα καφέ υγρά και λίγους πόνους στην κοιλιά και στη μέση ποιες από σας θα την πάρω μία εμπειρία ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 7 λεπτά, ο/η eirini61 είπε:

Καλησπέρα μένω για πρώτη φορά έγκυος στη ζωή μου είμαι 35 χρονών έχω μιλήσει με τον γιατρό θα με εξετάσει έχω αύριο ραντεβού απλώς έχω κάποιες απορίες έχω κάνει τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό θα κάνω χοριακή αύριο πριν πάω στο γιατρό έχω όμως κάτι πόνους στην κοιλιά μου και μου βγαίνουν κατά διαστήματα κάτι καυτά υγρά υποτίθεται σύμφωνα με το πώς μετράμε τις ημέρες κύησης είμαι στην τέταρτη εβδομάδα και αύριο μπαίνω στην πέμπτη είναι φυσιολογικό να έχω τα καφέ υγρά και λίγους πόνους στην κοιλιά και στη μέση ποιες από σας θα την πάρω μία εμπειρία ευχαριστώ

Συγνώμη για το λάθος εννοώ καφέ υγρά όχι καυτά χαχαχαχα επίσης στο τέλος γράφω αν έχει κάποια παρόμοια εμπειρία που έχει μείνει έγκυος και είναι στις πρώτες μέρες στις πρώτες εβδομαδες

Καλησπέρα και με το καλό το μωράκι σου ! 

Είναι πάρα πολύ συνηθισμένο να έχεις καφέ υγρά στην αρχή της κύησης. Είναι το λεγόμενο "αίμα της εμφύτευσης" και στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. 

Στον πρώτο μου είχα 10-15 μέρες τέτοια αλλά δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είμαι έγκυος , μου πήρε άλλο έναν μήνα! 

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δίνουν προγεστερόνη είτε κολπικά είτε από το στόμα . 

Τα πονακια επίσης είναι κάτι φυσιολογικό. Σκέψου ότι την στιγμή της σύλληψης η μήτρα διπλασιάζεται σε όγκο! Βάλε πόσα πράγματα γίνονται στο σώμα καθημερινά για να αναπτυχθεί το έμβρυο και καταλαβαίνεις ότι όλο και καπως θα πονάει εκεί κάτω ! 

Πόλυ σημαντικό όμως είναι να ενημερώσεις τον γιατρό σου για τα παραπάνω συμπτώματα και αν νιώθεις δυσφορία με τους πόνους ή/και η ροή του καφέ αίματος αυξηθεί ή γίνει κόκκινο να τον πάρεις τηλέφωνο ότι ώρα και να είναι. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...