Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας!:) σας εχω πει ηδη οτι προσπαθω για μωρακι.περιμενω να αδιαθετησω στις 4/2,ειχα επαφες στις γονιμες μερες 15-22/2 καθημερινα...

αλλα συμβαινει κατι περιεργο...:S απο το Σαββατο 21/2 νιωθω πονους περιοδου και ποναει η μεση μου οπως οταν περιμενω περιοδο!λετε να ειναι σημαδι?:dry: δηλαδη ειναι καλο ή κακο???εσεις τι λετε?ειχατε παρομοια συμπτωματα?δηλαδη μπορει να ειναι συμπτωμα συλληψης?:S

ευχαριστω κοριτσακια για την υποστηριξη σας!!!:kiss:

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ,ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΠΟΝΑΓΕ Κ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΜΟΥ..... ΕΙΧΕ ΠΡΗΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΠΟΝΑΓΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΑ ΟΙ ΘΗΛΕΣ !!!!! ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΝΕ Κ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ !!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ :) :) :)

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ !!!!

Δημοσίευση

tzouliana γεια σου κι απο μενα :) εγω ειχα ολα τα συμπτωματα περιοδου, αφου ελεγα τωρα σιγουρα μου ηρθε περιοδος αλλα ευτυχως ημουν εγκυος. η μονη διαφορα ηταν οτι ενω το στηθος μου πρηζεται οταν περιμενω περιοδο εκεινη τη φορα οχι απλα ηταν πρησμενο, με πονουσε και κοντευε να εκραγει. μαλλον εννοεις οτι περιμενεις να αδιαθετησεις στις 4/3 ε; ασε να περασει και η Κ.Δευτερα και μετα πηγαινεις για χοριακη. ελπιζω να ειναι ολα θετικα. φιλια;)

Δημοσίευση

Tzoυλιανα και εγω παρομοια συμπτωματα ειχα.Ημουν σιγουρη πως θα ερθει η περιοδος αφου ειχα τους γνωστους πονους τουλαχιστον μια βδομαδα πριν. Περιμενε να εχεις καθυστερηση και κανε μια χοριακη.Μην αγχωνεσαι ομως γιατι καθε περιπτωση μπορει να ειναι διαφορετικη...

Παντως μην πεταξεις λεφτουδακια σε τεστ!!!! σου ευχομαι το καλυτερο!

Δημοσίευση

Tζουλιανα μου κι εγω οπως τα κοριτσια,δεν θα το ξεχασω ειχα ολα τα συμπτωματα περιοδου εκτος απο αιμα,μονο λιγα ροζ,και τελικα ημουν εγκυος,τωρα τι να σου πω,καθε περιπτωση διαφερει,μακαρι κουκλα μου να εισαι σου το ευχομαι:) περιμενουμε τα νεα σου:kiss:

Δημοσίευση

κοριτσια μακαρι!!!ομως γιατι συμβαινει αυτο?να εχεις πονους περιοδου?

αν δεν ειμαι ομως θα μου κακοφανει:silly: .αλλα αρχιζουν τοσο νωρις τα συμπτωματα?:S

πειτε μου και αλλες μανουλες την γνωμη σας...:kiss:

Δημοσίευση

Τζουλιαννα αλλες εχουν τετοια συμπτωματα και αλλες οχι,σε καθε γυναικα ειναι αλλιως,αν δε θες να εισαι με την αγωνια υπαρχει τεστ που δειχνει αν εισαι εγκυος 5 ημερες μετα τη συλληψη.Αλλα κοριτσια λενε πως ειναι αξιοπιστο και αλλα οχι.παντως σου το ευχομαι να εισαι και να χαρουμε ολες μαζι:)

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 12Η-13Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!! ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΗΤΡΑ.

ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δημοσίευση

Τζουλιανα γεια σου... οι πονοι της περιοδου ειναι οι συσπασεις που κανει η μητρα για να μεγαλωσει και λογικα θα τους εχεις μονο το πρωτο τριμηνο... σου ευχομαι να εισαι εγκυος και να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη...:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...