Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ,ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 26 ΗΜΕΡΩΝ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΣΤΙΣ 15 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΝΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ 6 ΗΜΕΡΕΣ.ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ....ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ.....

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ.ΚΟΙΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΛΑΘΟΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ.

Δημοσίευση

Γεια σου Γεωργια,θα σου ελεγα να κανεις ενα τεστ εγκυμοσυνης γιατι καμμια φορα στην αρχη υπαρχουν τετοια συμπτωματα,αλλα αν δεν εισαι εγκυος καποια ανωμαλια στον κυκλο σου ισως και να κρυωσες καλυτερα να μιλησεις με το γιατρο σου,μην ανησυχεις παντως.

Δημοσίευση

KIDER ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΩ ΑΝΑΛΟΓΩΣ! ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΧΩΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.....ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΔΙΚΑ!

Δημοσίευση

ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ.ΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ.

Δημοσίευση

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ!!!!!ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ!ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΑ,ΒΓΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ....ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

Λοιπόν οταν προσπαθούσαμε να μείνω εγκυος καποια στιγμη ειχα 17 ημερες καθυστερηση εκανα λοιπον τεστ και βγηκε αρνητικό .Μετα απο 2 ημέρες ειδα αιμα και ειπα να μου ηρθε η περιοδος .Αυτη ομως σταματησε ηταν μονο για 2 μερες μετα απο κάποιες ημερες πηγα στο γιατρο και μου ειπε να κανω κατι ορμονικες εξετασεις οταν θα ειχα παλι περιοδο εν τω μεταξυ εβλεπε και κάποια κυστη , περιμενα λοιπον και ειχα πάλι καθυστερηση 23 ημερες εκανα παλι τεστ και βγηκε θετικο εδω να σου αναφερω οτι πριν απο το τεστ 3-4 μερες ειχα δει κατι σταγονες .Τελικα ημουν εγκυος.Κοιτα το καλυτερο ειναι να πας στο γυναικολογο σου μπορει να ειναι εγκυμοσυνη μπορει να ειναι κάποια ελαφρια τραχυλλιτιδα μπορει να μην ειναι τιποτα . Αλλωσρε ο δευτερος μηνας ειναι μονο εχετε καιρο μπροστα θα τα καταφερετε

Δημοσίευση

Να πας στον γιατρό κι αν είναι εγκυμοσύνη, που στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, θα το δει! Η κουμπάρα μου, είχε κάνει 2 τεστ φαρμακείου κι είχαν βγει αρνητικά! Και πήγε στον γιατρό της και είδε ότι ήταν εγκυμοσύνη! Και είχε για 2 μέρες καφέ, κάτι σαν κρυώματα περιόδου!

Περιμένω νέα... Και καλή επιτυχία!!

Δημοσίευση

καλημερα γεωργια,σημερα διαβασα αυτα που εγραψες και ηθελα να σου πω κι εγω για εμενα.εχω σταθερο κυκλο 28/29 ημερων.αδιαθετησα κανονικα αυτον τον μηνα οπως περιμενα στις 29 ημερες και η περιοδος μου ομως κρατησε 1,5 ημερες κανονικα και για ακομη 1,5 ημερες με τα λεγομενα καθαρισματα...καφε...ενω παντα και σε εμενα κραταει συνολικα 6/7 ημερες.Ηταν η πρωτη φορα που μου συναιβει αυτο και αγχωθηκα για πιθανη εγκυμοσυνη που τοσο πολυ θελω,αλλα φοβηθηκα για τα παυσιπονα που πηρα την πρωτη ημερα για τους πονους.η θερμοκρασια μου μετα την περιοδο επανειλθε στα φυσιολογικα επιπεδα,το στηθος μου ξεπριστηκε και η κοιλια μου ομως παρεμεινε εως και σημερα τουμπανο...πολυ φουσκωμενη.εκανα τεστ φαρμακειου και ηταν αρνητικο.το πιο πιθανο ειναι να ειχα κρυωσει λιγο...ποιος ξερει.παντως εκλεισα ραντεβου με τον γυναικολογο μου.κανε κι εσυ το ιδιο καλυτερα.δεν νομιζω πως ειναι εγκυμοσυνη,αλλα καλο ειναι οταν προσπαθουμε για μωρακι να τα εξεταζουμε ολα.γενικοτερα δηλαδη καλο ειναι να ψαχνομαστε λιγο παραπανω οταν κατι δεν μας ...παει...καλα.Σου ευχομαι το καλυτερο.φιλια

Δημοσίευση

Το καλύτερο από όλα είναι να πας στον γυναικολόγο σου και μία φίλη μας είχε κανονικά περίοδο τους 3 πρώτους μήνες :P

Όποτε καλύτερα να πας να σε δεί κάποιος ειδικός.

Καλά αποτελέσματα

Δημοσίευση

Μπορεί κάλλιστα να είναι μωράκι!

Τουλάχιστον στην δικιά μου εγκυμοσύνη, τις πρώτες μέρες που περίμενα να αδιαθετήσω, ναι μεν δεν είχα αίμα όμως πονούσα φρικτά, σε σημείο να ξυπνάω τη νύχτα και να κλαίω από τους πόνους, οπότε και φανταζόμουν πως θα αδιαθετούσα-

δεν αδιαθέτησα βέβαια, αλλά αντιθέτως ήμουν μια χαρά έγκυος!

Φυσικά να τηλεφωνήσεις στον γιατρό σου και λόγικά θα σε παραπέμψει σε μικροβιολογικό για Β-Χοριακή.

καλή επιτυχία!

Δημοσίευση

Μπορεί κάλλιστα να είναι μωράκι!

Τουλάχιστον στην δικιά μου εγκυμοσύνη, τις πρώτες μέρες που περίμενα να αδιαθετήσω, ναι μεν δεν είχα αίμα όμως πονούσα φρικτά, σε σημείο να ξυπνάω τη νύχτα και να κλαίω από τους πόνους, οπότε και φανταζόμουν πως θα αδιαθετούσα-

δεν αδιαθέτησα βέβαια, αλλά αντιθέτως ήμουν μια χαρά έγκυος!

Φυσικά να τηλεφωνήσεις στον γιατρό σου και λόγικά θα σε παραπέμψει σε μικροβιολογικό για Β-Χοριακή.

καλή επιτυχία!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ....:( ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ....ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ...ΑΠΛΑ ΘΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.....

Δημοσίευση

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΙΣΩΣ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ.ΠΑΡΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΗΛ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...