Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια !!Ηρθε επιτελους η μεγαλη στιγμη και για μενα!!Μετα απο 9 μηνες παρα μερικες μερες(38εβδομαδες +3 μερες )θα εισαχθω με προγραμματισμενη καισαρικη για να φερω στο κοσμο το γιοκα μου!Εχω αρκετη αγωνια και οι ωρες δε παιρνουν με τιποτα ειδικα τη νυχτα!!Τη Τεταρτη λοιπον 25 Φεβρουαριου, πρωτα ο Θεος, θα συναντησω το μωρακι μου!!Πολλα φιλια σε ολες....

glitterfy032548T121D36.gif

Δημοσίευση

Με το καλο κοριτσακι να υποδεχτειτε το νεο μελος της οικογενειας!!!

Ολα να σου πανε τελεια και να κρατησεις εναν υγιη μπεμπη στην αγκαλια σου!!!

Κουραγιο και καλη αναρρωση!!!

Φιλια πολλα!!!

Δημοσίευση

Σου εύχομαι ολόψυχα ειλικρινά όλα να πάνε καλα΄κ ειμαι σίγουρη οτι θα πάνε....

Να μας πεις κ εμπειρίες απο την τρίτη ΄γεννα...ελπίζω να ειναι η πιο εύκολη απο τις υπόλοιπες...

με εναν πονο σου έυχομαι...

Δεν μπορώ να σου δώσω συμβουλές γιατί εχω μόνο ένα παιδάκι, ενώ εσύ ξέρεις...χα χα χα

Πολλά φίλάκια...Περιμένουμε νέα...:woohoo: :laugh: :P

Δημοσίευση

Με ένα πόνο!

Με το καλό να κρατήσεις στα χέρια σου το μωράκι σου.

Και μη βιάζεσαι... κοίτα να χαρείς λίγο ακόμα που είναι μέσα στην κοιλιά... γιατί μετά πολύ ξενύχτι φιλενάδα... χε χε.

Και εγώ βιαζόμουν να γυρίσω από το μαιευτήριο. Χαίδευε την κοιλιά σου τώρα που μπορείς γιατί θα σου λείψει μετά. Εγώ τουλάχιστον έπαθα ένα σύνδρομο στέρησης!!!

Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

Ποιος την χαρη σου!!!

Ο αντρας μου και ο μπαμπας μου ειναι γεννημενοι 25 Φεβρουαριου!

Ετοιμασου για ενα πολυ δυναμικο Ψαρακι γεματο ευαισθησιες και αγαπησιαρικο!!! Α! και λιγο εγωιστη!!!

Τα αγαπαω πολυ τα ψαρακια!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤΕΥΧΗΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

Δημοσίευση

με το καλο να το παρεις αγκαλιτσα.και εγω γεννησα προγραμματισμενα πριν 4 μηνες με καισαρικη ξεπερασα 41 εβδομαδες κυησης και αν γεννησεις νοσοκομειο δεν θα καταλαβεις τιποτα! πιστεψε με σε νιωθω πως εισαι και πως αισθανεσε(μην ξεχασεις να γραψεις σ ενα ημερολογιο προσωπικο το τι αισθανεσε αυτες τις τελευταιες μερες)

Δημοσίευση

mom3,με το καλό γλυκιά μου να υποδεχτείτε τον μικρό σας πρίγκιπα!Φαντάζομαι χαρά οι άλλοι δυο μπόμπιρες ε;:woohoo: Σου εύχομαι έναν όμορφο τοκετό,ένα υγιές μωράκι και πολλά πολλά χαμόγελα φυσικά!:P

Φιλάκια στα μεγάλα σου αγοράκια και στον μπεμπουλάκο!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...