Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια και καλές διακοπές σε όσες ετοιμάζεστε να πάτε ή ειστε ήδη...

Η κόρη μου 2,5 χρονών κόλλησε τον ιο κοξάκι και απο την Τρίτη το βράδυ που εμφάνισε τον πυρετό ταλαιπωρείται..

Τετάρτη μεσημέρι γέμισε το σώμα της και το στόμα της εξανθήματα. Τα εξανθήματα στο σώμα δεν δείχνουν να την ενοχλούν αλλά στο στόμα την έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά.. πλέον δεν μιλάει.. δεν τρώει και δεν πίνει... ισα ισα λίγο νεράκι με την σύριγγα... έχω μιλήσει με την παιδίατρο, την είδε και απο κοντά, δυστυχώς είναι ιός που δεν παίρνει αντιβίωση και απλά περιμένεις να κάνει τον κύκλο του. Το ερώτημα μου είναι αν έχει περάσει άλλης μανούλας το παιδάκι της το ίδιο και πως το αντιμετώπισατε; πόσο καιρό διήρκησε αυτη η ταλαιπωρία.. κόλπα και τιπς μήπως την καταφέρω να φάει ή να πιει έστω λίγο... απελπισμένη μαμά ψάχνει για βοήθεια!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια. Εμεις σήμερα λέγαμε να αφήναμε το μωρό στην μαμά μου και να πηγαίναμε για μπάνιο αλλά ξύπνησα το πρωί και βαρέθηκα και μείναμε σπίτι. Η μικρή εκεί που δεν ήθελε το ρηλαξ πλέον θέλει να κάθεται συνέχεια. Επίσης 2 μέρες τώρα τρώει πάλι πάρα πολύ. Είμαστε στο αλμα μάλλον και για αυτό.  Τετάρτη θα πάμε παιδίατρο για εμβόλια, θα κάνουμε ένα ενέσιμο και την 2η δοση από το πόσιμο.  Την ζυγισα προχθές και φτάσαμε τα 7 κιλά. Ύψος θα μας πει ο παιδίατρος μεθαύριο.  Είχα κάνει μια παραγγελία όσο ήμουν διακοπές κατι χαζομάρες από temu πιο πολυ για τον γιο μου και σήμερα πήγαμε να το πάρουμε και ξετρελάθηκε.  Έχει κόλλημα με τον mr.Bean και του πήρα κουβέρτα και μαξιλαροθήκη,τα έπλυνα και τώρα έχει ξαπλώσει πάνω σε αυτά. Επίσης πήρα και κάτι μικρά τσιμπιδακια με φιογκάκι και έβαλα στην μικρή και τρελάθηκα. Πλέον πρέπει να πιάνουμε τα μπροστά οπωσδήποτε γιατί μπαίνουν στα μάτια της.  Σε άλλα νέα δικά μου έχει μια βδομάδα που συνέχεια θέλω να τρώω,δεν σταματάω όμως και ο άντρας μου,μου λέει πάλι έγκυος είσαι? Μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά αλλά δεν νομίζω να είμαι. Ναι με δεν παίρναμε προφυλάξεις αλλά ειμασταν προσεκτικοί. Περιμένω μέχρι Παρασκευή περίοδο.  Άρχισα λίγο να κοιτάω για την βάφτιση γιατί θέλω να τα φτιάξω εγώ πάλι όπως και στον γιο μου και από αρχές του μήνα θα κοιτάξω να δω αν θα βρω κάποιο μαγαζί οικονομικό για τραπέζι και να δω να κλείσω και εκκλησία. 
    • Σιγουρα δεν λειτουργουν τα ιδια σε ολες, αλλα με την περιδεση θα εισαι πολυ πιο ησυχη. Εγω παρακαλουσα να μου κανουν. Αλλα επεμενε μονο κατω απο ενα οριο. Ποτε θα πας ξανα για μετρηση;
    • Εμένα δυστυχώς η προγεστερονη δεν με βοήθησε, έπαιρνα 20 μέρες κολπικά,  παρόλα αυτά μειώθηκε αρκετά ο τραχηλος. Έτυχε όμως σε εμένα, εσάς για να σας έχει μείνει σταθερός τόσο καιρό σας καλύπτει, ο γιατρός μου είπε ότι πολλές φορές είναι ισάξια με την περιδεση. Οπότε keep going δύνατα!!
    • Εγώ μάλλον τώρα θα αρχίσω να βλέπω γτ μέχρι στιγμής δούλευα κανονικά.. θα τις τιμήσω σίγουρα!!
    • Υπομονή γλυκιά μου!! Σκέφτηκες καθολου για πεσσο εφόσον δεν μπορείς να κάνεις περιδεση? Πιο πολύ για να σου φύγει από το μυαλό και να είσαι λίγο πιο άνετη. Και προσπάθησε οσο μπορεις να μη διαβάζεις, δύσκολο το ξέρω, δες τιςβσειρες που πρότεινε η Μαρια😇
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...