Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια και παλι γεια σας!ειμαι στην 8 εβδομαδα εγκυμοσυνης και μεχρι στιγμης δεν εχω συμπτωματα.εχω ακουσει απο διαφορες φιλες μου οτι ειχαν εμετους,ζαλαδες,πρωινη ναυτια και πονους στην κοιλια.....εγω μεχρι στιγμης δεν εχω τιποτα απο αυτα.τον προηγουμενο μηνα το εμβρυο ηταν 3 χιλιοστα.ποτε ξεκινουν τα συμπτωματα?να ανυσηχω η οχι που δεν τα εχω?ευχαριστω!

Δημοσίευση

Σία μου μην ανυσηχείς για μένα..Κάθε κοπέλα έχει διαφορετικό οργανισμό και συμπεριφερεται διαφορετικά..Αλλες γυναικες αισθανονται κόπωση..έχουν εμετούς ζαλάδες και άλλες τίποτα..Δεν χαίρεσαι;;;Οτι καλύτερο!!!

Δημοσίευση

ξερεις απλα πιστευα οτι καποιο συμπτωμα θα επρεπε να εχω.το μωρο στην 8 εβδομαδα ποσο πρεπει να ειναι σε μεγεθος.εχω αγχωθει λιγο καθως ειναι η πρωτη μου φορα που α φερω ενα μωρακι.η σπαστικη κολιτιδα γιατρευετε κατα την εγκυμοσυνη?και κατι ακομη τι πρεπει να τρωω?ευχαριστω!

Δημοσίευση

Σία μου στην 8η εβδομάδα το μωράκι έχει ύψος απο 14 εώς 20 χιλιοστά..Οσο για τη διατροφή σου θα συμβουλευτείς τον γυναικολόγο σου όπως και για την σπαστική κολίτιδα..Λέγεται οτι κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης πρέπει να αποφεύγονται:τα μη παστεριωμένα τυριά,τύπου ροκφόρ,ωμά κρέατα(πρεπει οτι τρως να ειναι καλά ψημένο),τα ωμάψάρια όπως το σούσι,όλα τα όστρακα,ο καφές πρεπει να περιορίζεται.Να τρως πολλά φρούτα,λαχανικά(ολα ΠΟΛΥ καλά πλυμένα),γάλα,μοσχάρι(έχει σίδηρο)πολλά πορτοκάλια(έχουν βιταμίνη C),να προτιμάς ψωμί σικάλεως.και να πινεις πολύ νερό!!Διατροφή όμως πρεπει να σου δωσει ο γιατρος σου γιατι έχεις και σπαστική κολίτιδα και μπορει κάποιο να σε ενοχλήσει..Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Γεια σου Σία, λοιπόν εγώ είμαι 12 εβδομάδων και εχω σπαστική κολίτιδα. Δεν είχα ως τώρα κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης εκτός από την έλειψη περιόδου και λίγα πονάκια τον πρώτο καιρό. Ούτε εμετους, ούτε ναυτίες κτλ. Είμαστε πολύ τυχερές γιατί άλλες κοπέλες ταλαιπωρούνται... Όσον αφορά στην κολίτιδα πάλι εξαρτάται από τον κάθε οργανισμό. Πολλές φορές εξαφανίζεται στην εγκυμοσύνη, άλλες πάλι επιδεινώνεται. Δυστυχώς εμένα επιδεινώθηκε και γι αυτό κάνω ομοιοπαθητική αγωγή που με βοηθά πολύ. Φαντάσου ότι με είδε μια μαία και με πέρασε για 7 μηνών ενώ ήμουν μόλις 2. Επίσης πρέπει να προσέξεις τι σίδηρο θα πάρεις. Αρχικά πήρα το feofol και κόντεψα να σκάσω. Τώρα παίρνω το quest που μου το έδωσε ο ομοιοπαθητικός και σώθηκα!

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ??????????????????????????

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΣΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ,

ΕΤΡΩΓΑ ΜΟΝΟ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΕΡΟ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΑΣΩ 5 ΚΙΛΑ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ

ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ.ΑΠΟ 52 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΠΗΓΑ ΣΤΑ 47. ΗΡΕΜΗΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 4ΜΗΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟ ΜΟΝΟ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ.

ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΑΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ!

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ!

ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ.

ΑΡΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 9ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ

ΛΕΩ "ΑΞΙΖΕ"

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

sia_sia μου συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!!!!!

Θα πρεπει να εισαι πανευτυχης που δεν εχεις συμπτωματα!Για την διατροφη θα συμφωνησω απολυτα με την juliana....οσο για την σπαστική κολίτιδα το καλυτεο θα ειναι να συμβουλευτεις τον γιατρο σου η καποιον ειδικο στο θεμα...

Ευχομαι να συνεχισεις ετσι και ολα να πανε καλα!Αφου ειναι και η πρωτη εγκυμοσυνη κοιτα να την απολαυσεις και μην την φορτωνεις με αγωνια και αγχος...ολα θα κυλησουν ομορφα!φιλακια!

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 12Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΜΕΤΟΥΣ!!

ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΥΩΣΑ!!! Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ!!:)

Δημοσίευση

ΣΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.ΕΓΩ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ 4 ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ 3 ΦΟΡΕΣ.ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΑ ΠΟΝΑΚΙΑ.ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΟΜΩΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΣΕ ΗΠΙΟ ΒΑΘΜΟ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΠΟΣΚΟΠΑΝ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

Δημοσίευση

Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας......πραγματικα σας ευχομαι οτι καλυτερο και σε εσας!Ειμαι λιγο ανησυχη λογο πρωτης φορας αλλα θα πανε καλα ολα ...ευχαριστω...Απλα πιστευω ότι ειμαι πολύ χαλαρή και αραγμένη σπιτι(δεν δουλεύω) και ειναι καλό αυτό!!!Απο εκεί και πέρα πιστευω ότι αν ηταν κάτι κακό θα το έβλεπα ...τι λέτε?

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΓΩ ΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 10 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ (ΕΚΤΟΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΤΡΩΓΑ ΠΧ ΚΡΕΑΣ)ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ 8 ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Β'! (ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΗΡΕΜΗΣΑ!!!;) )

ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΜΩΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΕΤΣΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟ.

ΟΠΟΤΕ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

Δημοσίευση

ΑΧ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ.... ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... ΕΜΕΤΟΥΣ, ΖΑΛΑΔΕΣ, ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ. ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΕΤΣΙ? ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΟΛΠΟΣ ΜΟΥ? ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ? ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ... ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ 9Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΙ. ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ.:cheer:

Δημοσίευση

Να κάνω και μια ερώτηση ακόμα αν υπάρχει καμία κοπέλα που πέρνει ή έπερνε outregistan τα συπτώματα ήtαν ποιο ήπια?(εννοώ ζαλάδες ,ναυτίες εμετοί)Το λέω γιατι μήπως βοηθουν οι τεχνητες ορμονες που δίνει το outregistan να μην έχεις πολλές τετοιου είδους καταστάσεις...!

Α να μην ξεχάσω....καμια κοπελα είχε συμπτωματα Ρινικής Αιμοραγίας?Είναι μέσα στα χαρμόσυνα συμπτώματα?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑ!!!

ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ-ΟΥΤΡΕΓΚΙΣΤΑΝ- ΜΟΛΙΣ ΕΠΑΘΑ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ...ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΚΑΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ,ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΦΟΒΕΡΟΙ,ΕΜΕΤΟΙ,ΖΑΛΑΔΕΣ.ΝΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΙΕΛΟΡΡΟΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ!!

Δημοσίευση

ΞΕΧΑΣΑ.............

ΑΥΠΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΡΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ-ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!:P :woohoo: :laugh: -

ΡΙΝΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ Η ΜΥΤΗ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΙΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΕΛΟΡΡΟΙΑ....ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΣΙΑ-ΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΕΤΣΙ....

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΩΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ!!!!!!!!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ.ΚΟΥΡΕΛΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ!

Δημοσίευση

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΕΝΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΖΑΛΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΕΜΕΤΟΥΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΝΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!

Δημοσίευση

Και τί? Θέλεις και συ? Ασε μας ρε Σία, έχεις μια χαρά εγκυμοσύνη δηλαδή και στεναχωριέσαι?!? Κοιτα να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και μην το σκέφτεσαι καθόλου. Όλα θα πάνε μια χαρα!! Κάνε ό,τι σου λέει ο γιατρός σου και να τον ρωτάς για τα πάντα. Φιλιά και από μένα!! :) :)

Δημοσίευση

sia_sia έγραψε:

κοριτσια και παλι γεια σας!ειμαι στην 8 εβδομαδα εγκυμοσυνης και μεχρι στιγμης δεν εχω συμπτωματα.εχω ακουσει απο διαφορες φιλες μου οτι ειχαν εμετους,ζαλαδες,πρωινη ναυτια και πονους στην κοιλια.....εγω μεχρι στιγμης δεν εχω τιποτα απο αυτα.τον προηγουμενο μηνα το εμβρυο ηταν 3 χιλιοστα.ποτε ξεκινουν τα συμπτωματα?να ανυσηχω η οχι που δεν τα εχω?ευχαριστω!

Να μην σε απασχολει...Ισα ισα να χαιρεσαι! Κι εγω αν δεν πηγαινα στον γιατρο να μου πει οτι ειμαι εγκυος θα το καταλαβαινα....στον 6ο!

Ουτε εγω ειχα την παραμικρη ζαλαδα, εμετο εκανα μονο 1 φορα και παω στοιχημα οτι δεν ηταν η εγκυμοσυνη (απλα ειχα ανακατεψει πολλα φαγητα-αλμυρα / γλυκα) και την περασα ζαχαρη...

Απολαυσε το Σια μου και μην το συζητας...Η γιατρος μου ξερεις τι μου ειπε οταν την ελεγα "δεν νιωθω συμπτωματα?"

ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑ!!!:P

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

sia καλημερα κ εγω οπως κ εσυ κανενα απολυτως συμπτωμα ουτε ζαλαδες,ουτε εμετους τιποτε απολυτως ως τωρα που μπηκα στον πεμτο μονο μερικα πονακια χαμηλα κ αυτο γιατι οπως ειπαν τα κοριτσια μεγαλωνει η μητρα.εγω επερνα τα Utrogestan μεχρι 13 εβδομαδα μου φερνανε υπνηλια κοιμομουν απο τις 9 το βραδυ κ στις 6 το πρωι το ματι γαριδα, ευτηχως τωρα η κατασταση βελτιωθηκε λιγακι αλλα την υπνηλια την εχω ακομη κοιμαμαι ορθια στην κυριολεξια... καλη συνεχεια κ μακαρι σ'ολη μας την εγκυμοσηνη να ειμαστε ετσι;):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...