Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Με χαρά γράφτηκα επιτελους στην παρέα αυτή μηπως και βρω λιγη παρηγοριά και δύναμη να συνεχίσω τις προσπάθειες.

Είναι πολύ σημαντικη η υπαρξη μια πλατφόρμας που να μποροιύμε να συζητάμε και να βρίσκουμε πληροφορίες και συμπαράσταση για την πιο δυσκολη και σημαντική περιοδο μια γυναίκας.

Η περίπτωση μου είναι δύσκολη, λόγω ηλικίας ειμαι  42 (ναι εντάξει δεν είμαι και 102 αλλά...)και τα νεύρα μου έχουν σπάσει καιρό τώρα.

Οι ιστορίες ατελειώτες και απερίγραπτες..

εύχομαι ο,τι καλύτερο σε όλες!!

Καλή Συνέχεια!

Ελένη

Δημοσίευση
στις On 14/5/2022 at 4:18 ΜΜ, ο/η EleniVo είπε:

Με χαρά γράφτηκα επιτελους στην παρέα αυτή μηπως και βρω λιγη παρηγοριά και δύναμη να συνεχίσω τις προσπάθειες.

Είναι πολύ σημαντικη η υπαρξη μια πλατφόρμας που να μποροιύμε να συζητάμε και να βρίσκουμε πληροφορίες και συμπαράσταση για την πιο δυσκολη και σημαντική περιοδο μια γυναίκας.

Η περίπτωση μου είναι δύσκολη, λόγω ηλικίας ειμαι  42 (ναι εντάξει δεν είμαι και 102 αλλά...)και τα νεύρα μου έχουν σπάσει καιρό τώρα.

Καλή Συνέχεια!

Ελένη

καλώς όρισες Ελένη μου στην παρέα μας και στο φόρουμ αυτό που ανταλλάζουμε εμπειρίες και μοιραζόμαστε προβληματισμούς!

ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχεις ο τι ποθείς !! πίστη, υπομονή κ σωστή καθοδήγηση....

Δημοσίευση
στις On 14/5/2022 at 4:18 ΜΜ, ο/η EleniVo είπε:

Καλή Συνέχεια!

Ελένη

Καλώς όρισες στην παρέα μας!!! Εγώ κλείνω τα 44 σε ένα μήνα και το παλεύω εδώ και 2μιση χρόνια είπα ότι θα δώσω μια τελευταία ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι και αν δεν προκύψει κάτι από Σεπτέμβρη προχωράω σε εξωσωματική και ότι γίνει.. Ήδη έχω κλείσει ραντεβού με το κέντρο εξωσωματικής του Αλέξανδρας για τον Ιούνιο να κάνω μια κουβέντα μαζί τους

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια!  Κι εμείς την Τρίτη πήγαμε για doppler. Η μικρή μας είναι 2.300 kg, μεγαλώνει σταθερά. Μας τα βρήκε όλα πολύ καλά! Έκανα και το εμβόλιο του RSV εγώ.  Έχουμε το μπαμπά μου άρρωστο σήμερα εμείς με γρίπη τύπου Β οπότε για 2-3 μέρες θα φύγουμε από το πατρικό μου να πάμε σπίτι μας όσο ο σύζυγος έχει άδεια. Την ανηψιά μου έχουμε άρρωστη με γρίπη τύπου Α, αλλά ευτυχώς δεν είχαμε επαφές τις τελευταίες μέρες. Ελπίζω να τη γλιτώσω και γενικά να μην κολλήσω τπτ μέχρι τη γέννα.  Είχα κάνει και το εμβόλιο της γρίπης οπότε ελπίζω να την περάσω ξυστά. 
    • Κορίτσια επανέρχομαι!  Ο θηλασμός πάει πολύ καλύτερα, θηλάζω αποκλειστικά πλέον αλλά λίγο που δοκιμάζω να αντλώ για να μην ξεχάσει το μπιμπερο αν χρειαστεί αυτό ήταν, το ξέχασε! Είχε να πάρει 2 βδομάδες μέσα στις γιορτές και τώρα δεν το θέλει καθόλου.  Οκ δεν με πειράζει, αν είναι να πάει έτσι για το επόμενο διάστημα, έτσι κι αλλιώς ακόμα δεν δουλεύω, απλά με αγχώνει όταν βγαίνω εκτός σπιτιού να γυρνάω σαν την τρελή γρήγορα μην πεινάει και δεύτερον αν ο γιατρός για κάποιο λόγο μου πει ότι πρέπει να πάρει συμπληρώμα τι θα κάνω;!  Επίσης όσο περνάει ο καιρός θα αντέχει παραπάνω ώρα με το γάλα μου; Όταν αρχίζουν και μπαίνουν οι στέρεες φαντάζομαι δεν θα πίνει τόσο συχνά γάλα σωστά; Και μετά όταν αποθηλασω πως θα πίνει αν δεν θέλει μπιμπερο; 
    • @Kiddo να χαίρεσαι κι εσύ την κορούλα σου! Είχε πριν μερικές μέρες γενέθλια, σωστά; ❤️ Ρώτησα τον γιατρό για το θέμα που κοπανάει ο μικρός το κεφάλι του στο πάτωμα. Είναι λέει είτε για να τραβήξει την προσοχή, είτε επειδή δεν περνάει το δικό του και δεν ξέρει να διαχειριστεί το συναίσθημα της απογοήτευσης εκείνη τη στιγμή. Να προσπαθούμε να του το σταματάμε λέει, είναι θέμα ασφάλειας, με ήρεμο τρόπο, χωρίς να φρικαρουμε και να τρέχουμε, αλλά θα φανεί ο λόγος που το κάνει αργότερα όταν θα είναι πιο εμφανή τα στοιχεία του χαρακτήρα του. Οπότε κι αργότερα θα μπορέσουμε καλύτερα να του μάθουμε να το διαχειρίζεται. Είναι κάτι που το κάνουν τα μωρά σε αυτές τις ηλικίες πάντως. Λέει κι εκείνος το έκανε όταν ήταν μικρός 🤣
    • Καλημέρα κορίτσι μου!!  Να τη χαίρεσαι τη ζουζούνα σου! Χρόνια της πολλά προκαταβολικά για τις 25!! 🥰🥰 Πολύ ψηλή μπεμπουλα είναι!! Πολύ καλές οι μετρήσεις σας! Σκέψου εμείς πήγαμε χθες στον παιδίατρο και 14 μηνών που είναι τώρα τον μέτρησε 80,5 εκ και 10,120κ. Εμάς από αρχές Δεκεμβρίου προσπαθεί να βγάλει τα επόμενα 2 δόντια (9ο-10ο) και ακόμα μόνο το ένα έχει σκάσει. Παρόλα αυτά, κορίτσια, επιτέλους κοιμάται κάπως σερί. Ξύπνησε χθες μόνο μια φορά, μάλλον ζοριζοταν είτε από δόντια είτε από τα εμβόλια που κάναμε χθες... Τέλος πάντων... Σχετικά με τον ύπνο που λες. Είχαμε κι εμείς το ίδιο θέμα. Από 8ο μέχρι τώρα κάτι μέρες που κόψαμε θηλασμό έκανε άπειρες αφυπνίσεις, ανα 1-2 ώρες σίγουρα κάθε βράδυ 😩. Ταλαιπωρήθηκα πολύ για να ξεσυνδεσει τον θηλασμό με τον ύπνο, κι εμένα αν δεν έβρισκε στήθος ήταν ανήσυχος πολύ... Κι εμείς συγκοιμηση κάνουμε ακόμα και τώρα, μέχρι να νιώσω ξεκούραστη για να τον πάω σιγά σιγά στην κούνια του που τον περιμένει 😆. Τέλος πάντων, γενικά αυτό που έκανα από την περίοδο των Χριστουγέννων είναι να τον κοιμιζω με θηλασμό, τον θήλαζα και στην πρώτη αφύπνιση, και μετά στις επόμενες τον νανουριζα και τον κουνούσα για να τον πάρει ο ύπνος. Μπορεί να έπαιρνε και 45 λεπτά μέχρι να ηρεμήσει και να μπορέσω να τον αφήσω χωρίς να ξυπνήσει. Σιγά σιγά το έμαθε και μου ήταν πιο εύκολο να τον κοιμιζω στην αγκαλιά μου. Άρχισε να μην ψάχνει και τόσο έντονα το στήθος το βράδυ και κατάφερα και μείωσα τον θηλασμό σε έναν. Πριν καμιά βδομάδα που αρρώστησα κι έπρεπε να πάρω αντιβίωση, είπα να το σταματήσουμε. Δεν το πήρε και τόσο καλά τις πρώτες δύο μέρες. Τον κοιμιζε ο μπαμπάς του, έμαθε και σε αυτόν και τώρα πλέον 2-3 μέρες κοιμάται σερί. Άντε να ξυπνήσει μια φορά, να με ψάξει, αλλά ευτυχώς καταφέρνει να κοιμάται στην αγκαλιά μου χωρίς να σηκώνομαι...  Δεν θεωρώ ότι κοιμήθηκε σερί επειδή έκοψα τον θηλασμό. Θεωρώ ότι του είναι πιο εύκολο επειδή έμαθε στην αγκαλιά. Όπως επίσης είναι πλέον και 14 μηνών και ίσως ωρίμασε στο θέμα του ύπνου. Έχει κάνει πολλές κατακτήσεις σε ορόσημα το τελευταίο διάστημα. Πιστεύω ότι όλα θα έρθουν με τον καιρό... Κάνε ότι πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει εσένα στο να είσαι ξεκούραστη. Κάθε παιδί είναι και διαφορετικό. Εγώ ταλαιπωρήθηκα αρκετά, αλλά ήρθε επιτέλους η στιγμή που κοιμάμαι καλύτερα.
    • Καλημερα κοριτσια μου. Τι κανετε; Εκανα την τριτη το doppler η μικρη μας ειναι 1,353, ο πλακουντας ειναι σε σταδιο γηρανσης grade I, η ροες στις αρτηριες ειναι φυσιολογικες απλα απο οτι δειχνει θα ειναι ενα μικρο μωρακι. Θα με παρακολουθει πιο στενα ωστε να βλεπουμε πως αναπτύσσεται η μπεμπα και πιστευω ολα θα πανε καλα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...