Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γιωτα αν και τα ειπαμε στο msn ευχομαι και εγω με την σειρα μου η 20η Φεβρουαριου 2009 να ειναι η καλυτερη στιγμη της ζωης σου.Ενα υγιες μωρο για σενα και τον αντρα σου τον Γιωργο θα συμπληρωσει την αγαπη σας.

Τις καλυτερες ευχες!!!

Αννα

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ!! ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ!!!

ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ.... ΕΓΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ 6ΜΗΝΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ...

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ,ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ :P

ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΙΣΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΤΑΙΖΑ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ...ΠΑΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ,ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΛΑΒΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟΝ ΦΑΩ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΜΑΡΘΑΣ,Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΚΟΛΙΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ:P ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΥΣ!!!!ΚΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΙΧΘΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΝΑΙ....ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...:laugh: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!!

Δημοσίευση

Γιωτουλα, με το καλο να φερεις στο κοσμο το μωρακι σου!!!!:cheer:

μ'εναν πονο ευχομαι κοπελα μου! πριν το καταλαβεις... να 'χει ξεπροβαλει το μικρουλι σου!!!!

η ωρα η καλη να 'ναι! με το καλο να το υποδεχθειτε το μικρο ζουζουνακι!!!!

περιμενουμε νεα σου!!!!!;)

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Γιωτάκι όλα με το καλό να γίνουν! Να έχεις εύκολο τοκετό και να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!!!

Ναι, ψαράκι θα είναι γιατί φαντάζομαι θα γεννηθεί αύριο! Κι εγώ από βραδίς μπήκα στην κλινική για να με ετοιμάσουν, αλλά η πρόκληση ξεκίνησε την άλλη μέρα το πρωί.

Η Παναγιά μαζί σου!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...