Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρόκληση ωορρηξίας κ τεστ εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας!!!πριν από 2 χρόνια είχα μια βιοχημική..από τότε το κυνηγάω όσο μπορώ για εγκυμοσύνη αλλά τίποτα..έχουμε κάνει με το σύζυγό όλες τις εξετάσεις κ είναι φυσιολογικές..σε αυτό τον κύκλο ξεκινήσαμε με το γιατρό μας πρόκληση ωορρηξίας με femara,1 την ημέρα από τη 2η-6η μέρα,ακολούθησε υπέρηχος για να δει τα ωοθυλάκια κ μου είπε ποτε να κάνω την ovitrelle κ ποτέ να έχουμε επαφές..είχα πολύ θετική ενέργεια παρόλο το άγχος που έχω γενικά στη ζωή μου κ πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε..1 εβδομάδα μετά την ovitrelle είχα μια σταγόνα κόκκινο αίμα στο σκούπισμα κ μετά τίποτα εκτός από κάτι πονακια χαμηλά στην κοιλιά..σήμερα,10 μέρες μετά την ovitrelle δεν κρατήθηκα κ έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο είναι αρνητικό..απογοητεύτηκα κ στεναχωρήθηκα πάρα πολυ..υπάρχει περίπτωση να το έκανα νωρίς κ να μη δειχνει ή τσάμπα ελπίζω ακόμα τώρα?θα ήθελα πολύ τις δικές σας εμπειρίες!!!σας ευχαριστώ εκ των προτέρων κ συγνώμη για το σεντόνι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Mari_lou είπε:

Καλημέρα σας!!!πριν από 2 χρόνια είχα μια βιοχημική..από τότε το κυνηγάω όσο μπορώ για εγκυμοσύνη αλλά τίποτα..έχουμε κάνει με το σύζυγό όλες τις εξετάσεις κ είναι φυσιολογικές..σε αυτό τον κύκλο ξεκινήσαμε με το γιατρό μας πρόκληση ωορρηξίας με femara,1 την ημέρα από τη 2η-6η μέρα,ακολούθησε υπέρηχος για να δει τα ωοθυλάκια κ μου είπε ποτε να κάνω την ovitrelle κ ποτέ να έχουμε επαφές..είχα πολύ θετική ενέργεια παρόλο το άγχος που έχω γενικά στη ζωή μου κ πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε..1 εβδομάδα μετά την ovitrelle είχα μια σταγόνα κόκκινο αίμα στο σκούπισμα κ μετά τίποτα εκτός από κάτι πονακια χαμηλά στην κοιλιά..σήμερα,10 μέρες μετά την ovitrelle δεν κρατήθηκα κ έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο είναι αρνητικό..απογοητεύτηκα κ στεναχωρήθηκα πάρα πολυ..υπάρχει περίπτωση να το έκανα νωρίς κ να μη δειχνει ή τσάμπα ελπίζω ακόμα τώρα?θα ήθελα πολύ τις δικές σας εμπειρίες!!!σας ευχαριστώ εκ των προτέρων κ συγνώμη για το σεντόνι!!!

Καλησπέρα!! 

Όχι ότι είμαι ειδική στο θέμα, θα απαντήσω βάση των όσων έχω μάθει και εγώ, αν είμαι λάθος ας με διορθώσει κάποιος.. αν υποθέσουμε ότι η ωορρηξια συμβαίνει εντός 48ωρων από την οβιτρελ τότε μάλλον το έκανες το τεστ λίγο νωρίς.. Η σταγόνα θα μπορούσε να είναι από εμφύτευση η οποία προκύπτει εντός των 6-7 ημερών από την γονιμοποίηση.. Αν ο κύκλος σου είναι σταθερός, συνήθως υπολογίζουμε ότι η περίοδος ξεκινάει στις 14ημερες μετά την ωορρηξια. Επομένως... Θα πρότεινα να κάνεις μια χοριακη στις 15-17 μέρες μετά την οβιτρελ. Εύχομαι να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Mari_lou είπε:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι εννοείται ότι το έκανες νωρίς. Με εξωσωματική και το τεστ μου έδειχνε αρνητικαρα ακόμα και 14 μέρες μετά την ωοληψια.  Το πρώτο αχνό τεστ μου έδειξε στις 19 ημέρες από την οvitrelle. Κάνε λιγακι υπομονή, ξέρω πόσο δύσκολο είναι αλλά έτσι θα σου πει και ο γιατρός. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Elli203 είπε:

Καλησπέρα!! 

Όχι ότι είμαι ειδική στο θέμα, θα απαντήσω βάση των όσων έχω μάθει και εγώ, αν είμαι λάθος ας με διορθώσει κάποιος.. αν υποθέσουμε ότι η ωορρηξια συμβαίνει εντός 48ωρων από την οβιτρελ τότε μάλλον το έκανες το τεστ λίγο νωρίς.. Η σταγόνα θα μπορούσε να είναι από εμφύτευση η οποία προκύπτει εντός των 6-7 ημερών από την γονιμοποίηση.. Αν ο κύκλος σου είναι σταθερός, συνήθως υπολογίζουμε ότι η περίοδος ξεκινάει στις 14ημερες μετά την ωορρηξια. Επομένως... Θα πρότεινα να κάνεις μια χοριακη στις 15-17 μέρες μετά την οβιτρελ. Εύχομαι να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα!!!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!!!εύχομαι κ σε εσένα ό,τι καλύτερο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι εννοείται ότι το έκανες νωρίς. Με εξωσωματική και το τεστ μου έδειχνε αρνητικαρα ακόμα και 14 μέρες μετά την ωοληψια.  Το πρώτο αχνό τεστ μου έδειξε στις 19 ημέρες από την οvitrelle. Κάνε λιγακι υπομονή, ξέρω πόσο δύσκολο είναι αλλά έτσι θα σου πει και ο γιατρός. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!!!εύχομαι κ σε εσένα ο,τι καλύτερο!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα...τα φώτα σας παρακαλώ..σήμερα είναι η 15η μέρα μετά την ωορρηξία..περίοδος άφαντη!έκανα το πρωί ένα ακόμη τεστ κ ήταν αρνητικό..έχω κάπου κάπου λίγα πονακια περιόδου αλλά μέχρι εκεί..τι γίνεται???

Δημοσίευση
στις On 6/2/2022 at 1:14 ΜΜ, ο/η Mari_lou είπε:

Κορίτσια καλημέρα...τα φώτα σας παρακαλώ..σήμερα είναι η 15η μέρα μετά την ωορρηξία..περίοδος άφαντη!έκανα το πρωί ένα ακόμη τεστ κ ήταν αρνητικό..έχω κάπου κάπου λίγα πονακια περιόδου αλλά μέχρι εκεί..τι γίνεται???

Καλησπέρα!!! Κάνε μια χοριακη που το αποτέλεσμα είναι πιο σίγουρο!! Σου εύχομαι να έχεις θετικό αποτέλεσμα!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα,δεν αναφέρεις εάν ο γιατρός σου είπε να παίρνεις utrogestan,γιατί εάν το παίρνεις το πιθανότερο είναι να μη δεις περίοδο μέχρι να τα κόψεις.Εαν από την άλλη δεν παίρνεις,Ίσως είναι νωρίς για να δείξει το τεστ,δεδομένου ότι ακόμη και εάν έγινε η σύλληψη τη μέρα που υπολογίζεις θα χρειαζόταν κάποιες μέρες για την εμφυτευση.Νομιζω ότι μια χοριακη θα σου δώσει απαντήσεις.Ευχομαι να πάνε όλα καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Elli203 είπε:

Καλησπέρα!!! Κάνε μια χοριακη που το αποτέλεσμα είναι πιο σίγουρο!! Σου εύχομαι να έχεις θετικό αποτέλεσμα!! 

Καλησπέρα..έκανα το πρωί το δεύτερο τεστ που είχε μέσα το κουτί κ ήταν κ αυτό αρνητικό..περίοδος ακόμα δε μου έχει έρθει..υπάρχει περίπτωση να είμαι κ να είναι λάθος το τεστ?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η popcorn είπε:

Καλησπέρα,δεν αναφέρεις εάν ο γιατρός σου είπε να παίρνεις utrogestan,γιατί εάν το παίρνεις το πιθανότερο είναι να μη δεις περίοδο μέχρι να τα κόψεις.Εαν από την άλλη δεν παίρνεις,Ίσως είναι νωρίς για να δείξει το τεστ,δεδομένου ότι ακόμη και εάν έγινε η σύλληψη τη μέρα που υπολογίζεις θα χρειαζόταν κάποιες μέρες για την εμφυτευση.Νομιζω ότι μια χοριακη θα σου δώσει απαντήσεις.Ευχομαι να πάνε όλα καλά!

Καλησπέρα κ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..πριν από λίγο ήρθε η περίοδος οπότε...πάμε για τον επόμενο μήνα!

Δημοσίευση

Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου,μέσα Ιανουαρίου είχα κάνει την πρώτη μου εξωσωματικη,άριστα εμβρυα αλλα δυστυχώς χοριακη 1.Πριν απο αυτη ειχα κανει παλαιοτερα 2 σπερματεγχυσεις,μηδεν εις το ποιλικον.Και γω έχω ετοιμαστεί ψυχολογικά για την επόμενη καθώς έχω εμβρυα στην κατάψυξη.Για κάποιες από εμάς θέλει περισσότερη υπομονή αλλά θα έρθει.Ευχομαι ο επόμενος μήνας να είναι ο τυχερός μας!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η popcorn είπε:

Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου,μέσα Ιανουαρίου είχα κάνει την πρώτη μου εξωσωματικη,άριστα εμβρυα αλλα δυστυχώς χοριακη 1.Πριν απο αυτη ειχα κανει παλαιοτερα 2 σπερματεγχυσεις,μηδεν εις το ποιλικον.Και γω έχω ετοιμαστεί ψυχολογικά για την επόμενη καθώς έχω εμβρυα στην κατάψυξη.Για κάποιες από εμάς θέλει περισσότερη υπομονή αλλά θα έρθει.Ευχομαι ο επόμενος μήνας να είναι ο τυχερός μας!

Το ίδιο εύχομαι κ για σένα!!!υπομονή κ επιμονή κ εύχομαι σύντομα να μας πεις ευχαριστα νέα!!καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια!κ εγώ από αύριο αρχίζω πάλι τα φεμαρα κ Δευτέρα έχω ραντεβού με το γιατρό να δούμε τα αυγουλάκια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...