Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Ούτε τραβήγματα έχω, απλά όταν κουράζομαι έχω πονάκια κατευθείαν. Μια χαρά είμαστε ρε ηλικιακά απλά μας πιάνει τρέλα!! Δε θα ξεχάσω ποτέ τη φίλη την αγαπημένη @Nefeliap που ήθελε να κάνει προεμφυτευτικο λόγω ηλικίας κ ο γιατρός της έλεγε δεν υπάρχει κανένας λόγος!! Είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες συνδρόμων. Κ αν θυμάμαι καλά ήταν κάπου στα 40α.
Καλημέρα κορίτσια!!! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες σε όσες έχουν τα παιδάκια τους, σε όσες τα περιμένουν, σε όσες τα έχουν χάσει αλλά δεν το βάζουν κάτω και ελπίζουν και σε όσες προσπαθούν να γίνουν μανουλες ... Ο Θεός να μας έχει καλά να μας δίνει πίστη ελπίδα κ δύναμη γιατί μάνα είναι βράχος και οτι πιο ιερό στον κόσμο!!!!
Είσαι από τις τυχερές! Σούπερ! Αυτή η βδομάδα έχεις υπέρηχο ε;
Κορίτσαρα ουτε τραβήγματα πέρασαν κι αυτά; Εγώ 11+ νιώθω τραβήγματα και κούραση φουλ, η ναυτία έτσι κι έτσι άμα φάω ίσως νιώθω ενόχληση ή μυρίσω κάτι, νιώθω την περασμένη βδομάδα ήταν χειρότερα. Ανυπομονώ για το 2ο τρίμηνο αλλά πρέπει να περάσω κι απ' την αυχενική γαμωτι κι απ' ότι βλέπω άλλο άγχος εκεί! 34 είμαι εγώ τα έκλεισα το Μάρτη.
Περίμενε την αίματος για να δεις τα ποσοστά κορίτσι μου!! Εμένα άλλαξαν δραματικά.. Προς το καλύτερο εννοείται!! Καλά είμαστε μια χαρά!! Εσύ ;
Πωωωωω πως περνάνε οι μέρες ρε συ!! Καλέ μη στεναχωριέσαι!! Εγώ δεν είχα τίποτα!! είχα πολύ κούραση τις πρώτες εβδομάδες αλλά ουσιαστικά τίποτα άλλο. Τώρα μόνο κοιλιά έχω🤣🤣🤣 Κ φουλ ενέργεια πλέον επανήλθα στα φυσιολογικά μου
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.