Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα Κορίτσια Και Καλώς Σας Βρίσκω....!! Είμαι Καινούρια Και Εγώ.....!! Και Καλή Χρονιά Σε Όλες....!!!

Τελευταία Περίοδος 16/12/2021 Επόμενη Περίοδος Στις 10/01/2022  Χθες .......

Ήρθα Σε Επαφή Με Τον Άντρα Μου Στις 31/12/2021 Το Βράδυ Της Πρωτοχρονιάς .......

Ο Κύκλος Μου Είναι 25 Μέρες Το Κανονικό με 28 Μέρες Κάποιες Φορές Πάει Και 30 Με 32 Μέρες......

Βέβαια Με 1 Φορά Δεν Έχω Και Πολλές Ελπίδες ......😛😁🤪😜 

Ήρθαμε Σε Επαφή Με Την Μέθοδο Του Τραβήγματος .......

Με Τον Άντρα Μου Έχουμε Στόχο Για Μωράκι Για Το Πάσχα Και Πιο Μετά.....😜

Υπάρχει Περίπτωση Να Είμαι Έγκυος ?? Και Αν Ναι.....Πόσο τοις 100% ??? 🤔🙄

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η ΑΘΗΝΑ ΚΙΛΚΙΣ είπε:

Καλησπέρα Κορίτσια Και Καλώς Σας Βρίσκω....!! Είμαι Καινούρια Και Εγώ.....!! Και Καλή Χρονιά Σε Όλες....!!!

Τελευταία Περίοδος 16/12/2021 Επόμενη Περίοδος Στις 10/01/2022  Χθες .......

Ήρθα Σε Επαφή Με Τον Άντρα Μου Στις 31/12/2021 Το Βράδυ Της Πρωτοχρονιάς .......

Ο Κύκλος Μου Είναι 25 Μέρες Το Κανονικό με 28 Μέρες Κάποιες Φορές Πάει Και 30 Με 32 Μέρες......

Βέβαια Με 1 Φορά Δεν Έχω Και Πολλές Ελπίδες ......😛😁🤪😜 

Ήρθαμε Σε Επαφή Με Την Μέθοδο Του Τραβήγματος .......

Με Τον Άντρα Μου Έχουμε Στόχο Για Μωράκι Για Το Πάσχα Και Πιο Μετά.....😜

Υπάρχει Περίπτωση Να Είμαι Έγκυος ?? Και Αν Ναι.....Πόσο τοις 100% ??? 🤔🙄

Έχω Πότε Έντονους Πόνους Περιόδου Και Πότε Λιγότερους Σήμερα Έχω Αναγούλες Έντονες .....Και Μια Τρομερή Ζαλάδα Απο Το Απόγευμα Και Ήμουν Ξαπλωμένη.....Τώρα Σηνήλθα Λίγο......

Δημοσίευση

Καλησπέρα , κάθε γυναίκα που έχει ελεύθερες επαφές με τη μέθοδο του τραβήγματος έχει μια πιθανότητα 25% να μείνει έγκυος σε κάθε κύκλο. 

Εσύ στην ουσία είχες επαφή την 15η μέρα του κύκλου που ναι μεν μπορεί να είχες ωορρηξία μπορεί όμως να είχε γίνει και νωρίτερα ή να έγινε αργότερα. 

Μου φαίνεται δύσκολο να είσαι έγκυος και απ' ότι καταλαβαίνω δεν είναι αυτό που επιθυμείς τώρα ! 

στις πριν 51 λεπτά, ο/η ΑΘΗΝΑ ΚΙΛΚΙΣ είπε:

Έχω Πότε Έντονους Πόνους Περιόδου Και Πότε Λιγότερους Σήμερα Έχω Αναγούλες Έντονες .....Και Μια Τρομερή Ζαλάδα Απο Το Απόγευμα Και Ήμουν Ξαπλωμένη.....Τώρα Σηνήλθα Λίγο......

Έτσι όπως τα λες νομίζω ότι σου έρχεται η περίοδος γι'αυτό αισθάνεσαι έτσι . Τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης όπως αναγουλα ζαλάδα κλπ κάνουν την εμφάνιση τους πιο μετά στην εγκυμοσύνη

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Christine_ είπε:

Καλησπέρα , κάθε γυναίκα που έχει ελεύθερες επαφές με τη μέθοδο του τραβήγματος έχει μια πιθανότητα 25% να μείνει έγκυος σε κάθε κύκλο. 

Εσύ στην ουσία είχες επαφή την 15η μέρα του κύκλου που ναι μεν μπορεί να είχες ωορρηξία μπορεί όμως να είχε γίνει και νωρίτερα ή να έγινε αργότερα. 

Μου φαίνεται δύσκολο να είσαι έγκυος και απ' ότι καταλαβαίνω δεν είναι αυτό που επιθυμείς τώρα ! 

Έτσι όπως τα λες νομίζω ότι σου έρχεται η περίοδος γι'αυτό αισθάνεσαι έτσι . Τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης όπως αναγουλα ζαλάδα κλπ κάνουν την εμφάνιση τους πιο μετά στην εγκυμοσύνη

Να σε ρωτήσω κάτι; τι εννοείς με τη μέθοδο του τραβηγματος μια κοπέλα έχει 25% πιθανότητα; 25% περισσότερες σε σύγκριση με το να χρησιμοποιεί άλλη μέθοδο αντισύλληψης; 20%μας είχε πει ο γιατρός για τις εντελώς ελεύθερες προσπάθειες και άντε σκαρτο 25% με τις εντελώς στοχευμενες(με παρακολούθηση ωορρηξιας) ελεύθερες γιατί είμαστε νέοι χωρίς προβλήματα. Εμείς σκέψου κάναμε  πολλά χρόνια "ελεύθερα" με τη μέθοδο του τραβηγματος, αλλά επειδή είχε καλό έλεγχο ο σύντροφος μου δεν είχα μείνει. Με το που είπαμε πάμε ελεύθερα γιατί προσπαθούμε για μωρό και σταματάμε να προσέχουμε πιάσαμε στο 2ο μήνα. Ναι μεν το τράβηγμα δεν είναι ενδεδειγμένη μέθοδος αντισύλληψης αλλά δεν είναι και σα να προσπαθείς. Απλά εξαρτάται πολύ από το τι κάνει ο άλλος. 

Κατά τα άλλα συμφωνώ και ακόμα και να έκανες @ΑΘΗΝΑ ΚΙΛΚΙΣκαθυστερημένη ωορρηξια ώστε να συνέλαβες 31/12 δε θα περίμενες περίοδο 10,είναι αρκετά νωρίς. Πολύ πιθανότερο να περίμενες 12-14. Επίσης, οι αναγούλες εμφανίζονται 1-2 βδομάδες αργότερα το νωρίτερο για να έχουν ανέβει οι ορμόνες. Ωστόσο, πιθανότητα πάντα υπάρχει αν είσαι σεξουαλικα ενεργή άρα αν δε σου έρθει τις επόμενες μέρες η περίοδος πήγαινε να κάνεις μια χοριακη να δεις τι γίνεται. Σου εύχομαι να πάνε όπως επιθυμείς τα πράγματα και όταν πείτε τώρα επιθυμούμε να πιάσουμε, να μείνεις έγκυος αμέσως! 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Να σε ρωτήσω κάτι; τι εννοείς με τη μέθοδο του τραβηγματος μια κοπέλα έχει 25% πιθανότητα; 25% περισσότερες σε σύγκριση με το να χρησιμοποιεί άλλη μέθοδο αντισύλληψης; 20%μας είχε πει ο γιατρός για τις εντελώς ελεύθερες προσπάθειες και άντε σκαρτο 25% με τις εντελώς στοχευμενες(με παρακολούθηση ωορρηξιας) ελεύθερες γιατί είμαστε νέοι χωρίς προβλήματα. Εμείς σκέψου κάναμε  πολλά χρόνια "ελεύθερα" με τη μέθοδο του τραβηγματος, αλλά επειδή είχε καλό έλεγχο ο σύντροφος μου δεν είχα μείνει. Με το που είπαμε πάμε ελεύθερα γιατί προσπαθούμε για μωρό και σταματάμε να προσέχουμε πιάσαμε στο 2ο μήνα. Ναι μεν το τράβηγμα δεν είναι ενδεδειγμένη μέθοδος αντισύλληψης αλλά δεν είναι και σα να προσπαθείς. Απλά εξαρτάται πολύ από το τι κάνει ο άλλος. 

Κατά τα άλλα συμφωνώ και ακόμα και να έκανες @ΑΘΗΝΑ ΚΙΛΚΙΣκαθυστερημένη ωορρηξια ώστε να συνέλαβες 31/12 δε θα περίμενες περίοδο 10,είναι αρκετά νωρίς. Πολύ πιθανότερο να περίμενες 12-14. Επίσης, οι αναγούλες εμφανίζονται 1-2 βδομάδες αργότερα το νωρίτερο για να έχουν ανέβει οι ορμόνες. Ωστόσο, πιθανότητα πάντα υπάρχει αν είσαι σεξουαλικα ενεργή άρα αν δε σου έρθει τις επόμενες μέρες η περίοδος πήγαινε να κάνεις μια χοριακη να δεις τι γίνεται. Σου εύχομαι να πάνε όπως επιθυμείς τα πράγματα και όταν πείτε τώρα επιθυμούμε να πιάσουμε, να μείνεις έγκυος αμέσως! 

Καταρχάς να διευκρινιστεί κάτι . 

Το "τράβηγμα" δεν είναι μέθοδος αντισύλληψης άρα αυτόματα πάμε στην αντίπερα όχθη που είναι η προσπάθεια δλδ γύρω στο 25%. 

Κι εγώ με τον άντρα μου λοιπόν δεν χρησιμοποιούσαμε καμμία μέθοδο αντισύλληψης χωρίς όμως να έχουμε ολοκληρωμένες επαφές και η πρώτη μου εγκυμοσύνη προέκυψε από τα προσπερματικα. 

Και αυτός είναι ο λόγος που είναι το ίδιο με την προσπάθεια. Γιατί ναι μεν δεν το κάνεις ολοκληρωμένα αλλά δεν κάνεις και κάτι για να μην έρθει σε επαφή . 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η MyNa είπε:

Καλημέρα Μήνα Μου Εννοώ Οτι Δεν Τελείωσε Μέσα Μου....Δυστυχώς Μου Ήρθε Περίοδος ......😔 Απλά Επειδή Έχουμε Βάλει Ένα Συγκεκριμένο Διάστημα Για Μωρό....Και Δεν Θα Ήθελα Τώρα ....Σε Ευχαριστώ Πολύ Για Την Ενημέρωση.....Μήπως Ξέρεις Τι Άλλο Μπορώ Να Κάνω Με Τους Πόνους Της Περιόδου...?? Που Είναι Τόσο Δυνατοί Που Δεν Με Πιάνουν Ούτε Τα Παυσίπονα....!!! 😔 Πολύς Πόνος ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ...! 😪 Αλλα Αφού Ο Σύζυγος Ενω Ναι Μεν Θέλει Μωρό Σκέφτεται Πολύ Το Οικονομικό Και Τρέμει Μην Μείνω Έγκυος Απο Τώρα....Και Βγαίνει Απότομα ΣΤΑ 10 Με 15 Λεπτά Μου Κάνει Ζημιά...Είμαι Που Είμαι Αγχωμένη Απο Μόνη Μου Γιατί Εγώ Θέλω Και Τώρα.....Πήγα Σε Γυναικολόγο Και Μου Είπε Οτι 'Ετσι Που Κάνει Ο Σύζυγος Μου Κάνει Ζημιά ...Το Είπα Στον Σύντροφο Μου Και Έβγαλε Τον Γιατρό Υπερβολικό Έτσι Και Εγώ Δεν Μιλάω Πλέον.....Αφου Δεν Θέλει Να Καταλάβει Και Εμένα....Θα Προσπαθήσω Όταν Ξανα Πάω Στον Γυναικολόγο Να Τον Πάρω Να Έρθει Να Του Μιλήσει Μήπως Και Καταλάβει....!!! Το Καταλαβαίνω Οτι Έχει Αγχωθεί Αλλά Δεν Είμαστε Το Μόνο Ζευγάρι Που Δεν Δουλεύει  Ο Ένας.....Τον Καταλαβαίνω Αλλά Είμαστε Νιόπαντρο Ζευγάρι Και Είναι Κρίμα Να Βάζουμε Άλλα Προβλήματα Πάνω Απο Αυτό Που Έχουμε....Όλοι Όσοι Μας Αγαπάνε Στεναχωριούνται ....Οι Γονείς Μας Περιμένουν Να Γίνουν Παππούδες.....Θα Πάμε Και Σε Ψυχολόγο - Σύμβουλο Γάμου Γιατί Περνάμε Μια Φάση.....😔

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Christine_ είπε:

Καταρχάς να διευκρινιστεί κάτι . 

Το "τράβηγμα" δεν είναι μέθοδος αντισύλληψης άρα αυτόματα πάμε στην αντίπερα όχθη που είναι η προσπάθεια δλδ γύρω στο 25%. 

Κι εγώ με τον άντρα μου λοιπόν δεν χρησιμοποιούσαμε καμμία μέθοδο αντισύλληψης χωρίς όμως να έχουμε ολοκληρωμένες επαφές και η πρώτη μου εγκυμοσύνη προέκυψε από τα προσπερματικα. 

Και αυτός είναι ο λόγος που είναι το ίδιο με την προσπάθεια. Γιατί ναι μεν δεν το κάνεις ολοκληρωμένα αλλά δεν κάνεις και κάτι για να μην έρθει σε επαφή . 

Συμφωνώ όπως είπα ότι δεν είναι ενδεδειγμένη μέθοδος. Ωστόσο θυμάμαι ότι στην ιατρική μας έλεγαν σε κάποιο μάθημα ότι δε γίνεται να συλλάβεις ακριβώς με τα προσπερματικα υγρά όπως ακούγεται, αλλά πολύ σπάνια μπορείς να συλλάβεις τη δεύτερη συνεχόμενη φορά που θα έρθεις σε επαφή με το σπέρμα που έμεινε από την προηγούμενη εκσπερματωση (αν ο άντρας δεν έχει ουρησει ενδιάμεσα) και αυτό όντως διατηρείται για κάποιες ώρες και εκκρίνεται με τα προσπερματικα ή πιο συχνά αν ο άντρας δεν έχει καλό έλεγχο και "μισό"εκσπερματωνει πριν την ώρα που θεωρεί (αυτό είναι πραγματικά συχνό και καθιστά τη διαδικασία επικίνδυνη αλλά είναι κανονικό σπέρμα). Επειδή εξαρτάται τόσο από τον ανθρώπινο παράγοντα εννοείται θεωρώ ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν μέθοδος αντισύλληψης, όμως τα στατιστικά σίγουρα δεν είναι τα ίδια με το να προσπαθείς ελεύθερα, δηλαδή 20-25% το μήνα. Έτσι θα είχε όλος ο κόσμος από 10 παιδιά μιας και ξέρουμε ότι γενικά ο κόσμος δεν προσέχει πάντα όπως πρέπει. Και για να φέρω ένα προσωπικό παράδειγμα, επειδή κάναμε έτσι διακοπτόμενα τόσο καιρό με το σύντροφό μου, στο τέλος θεωρούσα ότι μάλλον δε θα μπορούμε να συλλάβουμε εύκολα και ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα και όταν προσπαθησαμε και πιάσαμε αμέσως, αιφνιδιαστηκα και το συζήτησα με το γυναικολόγο. Και μου λέει: είσαι τρελή; Εντάξει είναι επικίνδυνο να έχετε επαφές έτσι αν δε θέλετε παιδί, αλλά δε μετράει σαν χρόνος προσπάθειας αφού προσέχετε. 

Και τονίζω ότι δε θεωρώ ότι δε γίνεται να συλλάβεις έτσι, απλά είναι άλλες οι πιθανότητες αν έχεις καθημερινές ελεύθερες επαφές στις γόνιμες ή μέρα παρά μέρα μέσα στον κύκλο και άλλες αν έχεις μια διακοπτόμενη επαφή σε τυχαία μέρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ΑΘΗΝΑ ΚΙΛΚΙΣ είπε:

Καλημέρα Μήνα Μου Εννοώ Οτι Δεν Τελείωσε Μέσα Μου....Δυστυχώς Μου Ήρθε Περίοδος ......😔 Απλά Επειδή Έχουμε Βάλει Ένα Συγκεκριμένο Διάστημα Για Μωρό....Και Δεν Θα Ήθελα Τώρα ....Σε Ευχαριστώ Πολύ Για Την Ενημέρωση.....Μήπως Ξέρεις Τι Άλλο Μπορώ Να Κάνω Με Τους Πόνους Της Περιόδου...?? Που Είναι Τόσο Δυνατοί Που Δεν Με Πιάνουν Ούτε Τα Παυσίπονα....!!! 😔 Πολύς Πόνος ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ...! 😪 Αλλα Αφού Ο Σύζυγος Ενω Ναι Μεν Θέλει Μωρό Σκέφτεται Πολύ Το Οικονομικό Και Τρέμει Μην Μείνω Έγκυος Απο Τώρα....Και Βγαίνει Απότομα ΣΤΑ 10 Με 15 Λεπτά Μου Κάνει Ζημιά...Είμαι Που Είμαι Αγχωμένη Απο Μόνη Μου Γιατί Εγώ Θέλω Και Τώρα.....Πήγα Σε Γυναικολόγο Και Μου Είπε Οτι 'Ετσι Που Κάνει Ο Σύζυγος Μου Κάνει Ζημιά ...Το Είπα Στον Σύντροφο Μου Και Έβγαλε Τον Γιατρό Υπερβολικό Έτσι Και Εγώ Δεν Μιλάω Πλέον.....Αφου Δεν Θέλει Να Καταλάβει Και Εμένα....Θα Προσπαθήσω Όταν Ξανα Πάω Στον Γυναικολόγο Να Τον Πάρω Να Έρθει Να Του Μιλήσει Μήπως Και Καταλάβει....!!! Το Καταλαβαίνω Οτι Έχει Αγχωθεί Αλλά Δεν Είμαστε Το Μόνο Ζευγάρι Που Δεν Δουλεύει  Ο Ένας.....Τον Καταλαβαίνω Αλλά Είμαστε Νιόπαντρο Ζευγάρι Και Είναι Κρίμα Να Βάζουμε Άλλα Προβλήματα Πάνω Απο Αυτό Που Έχουμε....Όλοι Όσοι Μας Αγαπάνε Στεναχωριούνται ....Οι Γονείς Μας Περιμένουν Να Γίνουν Παππούδες.....Θα Πάμε Και Σε Ψυχολόγο - Σύμβουλο Γάμου Γιατί Περνάμε Μια Φάση.....😔

Ναι κι εγώ αυτό κατάλαβα, εφόσον δεν τελείωσε μέσα είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες όπως είπα. Είναι λογικό που σου ήρθε περίοδος. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς σου κάνει ζημιά.  Εννοείς ότι σε τρομάζει και δεν το ευχαριστιέσαι ή ότι σε πονάει ή ότι δεν προλαβαίνεις να έρθεις σε οργασμό ή κάτι άλλο; Εμείς κάναμε έτσι και τραβιόταν αφού είχα έρθει εγώ σε οργασμό πάντα γιατί με περίμενε και δεν ένιωθα κάποια ενόχληση από αυτό αλλά νομίζω και σε φορές που είχε τύχει να μην προλάβουμε να συντονιστούμε πάλι δεν είχα κάποια ενόχληση πέραν του αιφνιδιασμού. Δεν είμαι γυναικολόγος, αλλά για τον πόνο της περιόδου φαντάζομαι θα σου έχει πει και ο γιατρός ότι δεν υπάρχουν δυστυχώς πολλά πράγματα να κάνεις εκτός των παυσίπονων. Κάποιοι λένε ότι μετά από εγκυμοσύνη ηρεμεί η κατάσταση, αλλά και πάλι σίγουρα δεν είμαι ειδική και δεν τα ξέρω αυτά. Σίγουρα, πάντως, συμφωνώ ότι είναι καλή ιδέα να πάτε σε έναν ειδικό ψυχολόγο, εφόσον νιώθεις έτσι και φαίνεται ότι είστε αγχωμένοι με πολλά θέματα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ΑΘΗΝΑ ΚΙΛΚΙΣ είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου! Για τους πονους της περιοδου επειδη κι εγω καποιες φορες κλαιω απο την ενταση,δοκιμασα να βαλω πιστολακι με θερμο αερα να φυσαει την κοιλια μου για λιγο κι η ζεστη με ανακουφιζει!

Οσο για το θεμα του μωρου,εγω ειμαι της αποψης οτι οταν θελουν κι οι δυο ενα μωρακι να κανουν ενα πλανο οικονομικο και να ξεκινησουν!Δυστυχως εχει αποδειχτει οτι τα μωρακια δεν ερχονται οποτε βαζουμε εμεις προγραμμα..Ασε που ποτε δεν θα εισαι 100% με ολα τα προβληματα λυμμενα!

Σιγουρα εσεις ξερετε καλυτερα μεχρι που σας παιρνει,αλλα γνωμη μου παντα,ποτε δεν υπαρχει η ιδανικη συνθηκη!Παντα κατι θα λειπει!❣️

Δημοσίευση

Καλημέρα Κορίτσι Μου.....!! Εννοώ Οτι Λόγο Της Κακής Ψυχολογίας Μου Όταν Βρισκόμαστε Ερωτικά....Κάποιες Φορές Πονάω Και Επειδή Και Αυτός Το Στρές Που Έχει Σωματοποιείται Και Είμαι ήδη Και Εγώ Σφιγμένη ....Και Κάποιες Φορές Ή Πονάω Ή Επειδή Βγαίνει Απότομα Για Να Μην Γίνει Το Ατύχημα....Μου Μεταφέρει Όλο Αυτό Και Δεν Το Ευχαριστιέμαι Κιόλας..... Και Στον Υπέρυχο Ο Γυναικολόγος Παρατήρησε Ότι Τα Όργανα Μου Είναι Σφιχτά Και Εκτός Της Περιόδου Πονάω Και Όλο Τον Υπόλοιπο Μήνα...!!! Εχω Μαζέψει Πολύ Στρες Και Κακή Ψυχολογία Και Εξαιτίας Αυτού Όταν Και Αν Θελήσει Ο Σύζυγος Εγω Δεν Θα Μπορώ Να Πιάσω Εύκολα Μωράκι....Μου Εξήγησε Ότι Επειδή Είμαι Πολύ Πεσμένη Ψυχολογικά Και Επειδή Η πράξη Η Ερωτική Δεν Γίνεται Ολοκλη😔ρωτικά Και Βγαίνει Απότομα Και Πολύ Γρήγορα Γιατί Τελειώνει Και Γρήγορα Μου Κάνει Ζημιά Με Αυτό Γιατί Με Κάνει Χειρότερα Και Μου Μεταφέρει Σρες.....

Τι Να Κάνω Με Αυτή Την Κατάσταση ??? Δεν Αντέχω Άλλο.....😪

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Sofia86 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου! Για τους πονους της περιοδου επειδη κι εγω καποιες φορες κλαιω απο την ενταση,δοκιμασα να βαλω πιστολακι με θερμο αερα να φυσαει την κοιλια μου για λιγο κι η ζεστη με ανακουφιζει!

Οσο για το θεμα του μωρου,εγω ειμαι της αποψης οτι οταν θελουν κι οι δυο ενα μωρακι να κανουν ενα πλανο οικονομικο και να ξεκινησουν!Δυστυχως εχει αποδειχτει οτι τα μωρακια δεν ερχονται οποτε βαζουμε εμεις προγραμμα..Ασε που ποτε δεν θα εισαι 100% με ολα τα προβληματα λυμμενα!

Σιγουρα εσεις ξερετε καλυτερα μεχρι που σας παιρνει,αλλα γνωμη μου παντα,ποτε δεν υπαρχει η ιδανικη συνθηκη!Παντα κατι θα λειπει!❣️

Καλημέρα Κορίτσι Μου Άσε Και Εγώ Αυτόν Τον Μήνα Κλαίω Απο Ανηπόφορους Πόνους.....Εχεις Δίκιο Ποτέ Δεν Θα Είναι Η Κατάλληλη Στιγμή.....Το Θέμα Είναι Οτι Η Συμπεριφορά Του Με Έχει Προβληματίσει Απο Την Μια Συμπεριφέρεται Σαν Να Θέλει Και Απο Την Άλλη Σαν Να Μην Θέλει.....Τώρα Η Μητέρα Μου Περιμένει Μια Κληρονομιά Απο Την Συγχωρεμένη Την Αδερφή Της Μητέρας Της Αυτή Η Θεία Της Την Αγαπούσε Πάρα Πολύ Την Μητέρα Μου Ήθελε Να Την Πάρει Ψυχοπαίδι ....Αλλά Η Μητέρα Μου Είχε Αδυναμία Στον Πατέρα Της Και Δεν Έφευγε....Και Θα Μας Δώσει Ένα Αρκετά Μεγάλο Ποσό Και Μου Είπε Κάτι Που Με Πλήγωσε Πολύ Και Με Θύμωσε Δηλαδή Εδώ Γίνεται Και Αχάριστος....Μου Είπε Με Αυτό Το Ποσό Αντί Να Το Αποθηκεύσουμε Και Να Ξεκινήσουμε Επιτέλους Για Το Πρώτο Μας Μωρό Να Φτιάξουμε Καινούρια Κουζίνα ......Το Πιστεύεις Κορίτσι Μου...??? Έγινα Θυρίο .....!!! Δεν Τον Αναγνωρίζω ....Πραγματικά Απο Την Μέρα Που Μπήκαμε Στο Σπίτι Μας Έχει Γίνει Άλλος Άνθρωπος .....Δεν Θα Το Πίστευα Οτι Θα Μου Έλεγε Τέτοια Κουβέντα ....Να Μου Λέει Άντε Και Κάναμε Την Αρχή.....Η Συνέχεια....?? Μην Είμαστε Και Αχάριστοι Δηλαδή.....Θα Έχουμε Ένα Πρώτο Α Κεφάλαιο Για Να Ξεκινήσουμε.....Αλλά Τα Θέλει Μονά Ζυγά Δικά Του Δεν Γίνεται Αυτό......Και Γενικά Και Η Οικογένεια Του Έτσι Είναι ....Τα Θέλουν Όλα Βολικά Και Άνετα.....Και Όταν Κάτι Ζορίζει Αρχίζουν Την Γκρίνια ....Έχουμε Και Την Γρίνια Των Γονιών Του Που Του Δίνουν Δίκιο Του Γιού Τους.....😔😔

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η ΑΘΗΝΑ ΚΙΛΚΙΣ είπε:

Καλημέρα Κορίτσι Μου.....!! Εννοώ Οτι Λόγο Της Κακής Ψυχολογίας Μου Όταν Βρισκόμαστε Ερωτικά....Κάποιες Φορές Πονάω Και Επειδή Και Αυτός Το Στρές Που Έχει Σωματοποιείται Και Είμαι ήδη Και Εγώ Σφιγμένη ....Και Κάποιες Φορές Ή Πονάω Ή Επειδή Βγαίνει Απότομα Για Να Μην Γίνει Το Ατύχημα....Μου Μεταφέρει Όλο Αυτό Και Δεν Το Ευχαριστιέμαι Κιόλας..... Και Στον Υπέρυχο Ο Γυναικολόγος Παρατήρησε Ότι Τα Όργανα Μου Είναι Σφιχτά Και Εκτός Της Περιόδου Πονάω Και Όλο Τον Υπόλοιπο Μήνα...!!! Εχω Μαζέψει Πολύ Στρες Και Κακή Ψυχολογία Και Εξαιτίας Αυτού Όταν Και Αν Θελήσει Ο Σύζυγος Εγω Δεν Θα Μπορώ Να Πιάσω Εύκολα Μωράκι....Μου Εξήγησε Ότι Επειδή Είμαι Πολύ Πεσμένη Ψυχολογικά Και Επειδή Η πράξη Η Ερωτική Δεν Γίνεται Ολοκλη😔ρωτικά Και Βγαίνει Απότομα Και Πολύ Γρήγορα Γιατί Τελειώνει Και Γρήγορα Μου Κάνει Ζημιά Με Αυτό Γιατί Με Κάνει Χειρότερα Και Μου Μεταφέρει Σρες.....

Τι Να Κάνω Με Αυτή Την Κατάσταση ??? Δεν Αντέχω Άλλο.....😪

Κατάλαβα. Το σεξ είναι πάρα πολύ σημαντικό σε μια σχέση και είναι πάρα πολύ σημαντικό να το ευχαριστιεστε και οι δύο. Ίσως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε άλλους τρόπους για να αποφύγετε μια εγκυμοσύνη, εφόσον ακόμα δεν είστε σύμφωνοι ότι και οι δύο επιθυμείτε μια. Να σου πω ειλικρινά επειδή η προσπάθεια επίτευξης εγκυμοσύνης όταν καθυστερεί και η εγκυμοσύνη είναι πολύ δύσκολες περίοδοι και για το ζευγάρι και λένε ότι όταν έρθει το μωρό, ο 1ος χρόνος είναι ακόμα πιο δύσκολος, ίσως θα έπρεπε πρώτα να αντιμετωπισετε τις διαφωνίες και τις δυσκολίες σας στο σεξ, να καλλιεργήσετε περισσότερη κατανόηση και αλληλεγγύη στη σχέση ώστε να μην προκαλεί αυτή την ψυχολογία και μετά να μπείτε στη διαδικασία. Φοβάμαι ότι αν όταν μπείτε στις νέες περιπέτειες είστε ήδη σε ένταση, θα σας είναι πιο δύσκολο. Εδώ είναι πολύ δύσκολο για ζευγάρια που είναι σε πολύ καλή φάση τη στιγμή που ξεκινούν και προκαλεί κακά συναισθήματα και στρες. Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος χαράς, αλλά και άγχους, πίεσης, αλλαγών, ορμονικων διαταραχών. Δε λύνει δυστυχώς προβλήματα που ήδη υπάρχουν. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Κατάλαβα. Το σεξ είναι πάρα πολύ σημαντικό σε μια σχέση και είναι πάρα πολύ σημαντικό να το ευχαριστιεστε και οι δύο. Ίσως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε άλλους τρόπους για να αποφύγετε μια εγκυμοσύνη, εφόσον ακόμα δεν είστε σύμφωνοι ότι και οι δύο επιθυμείτε μια. Να σου πω ειλικρινά επειδή η προσπάθεια επίτευξης εγκυμοσύνης όταν καθυστερεί και η εγκυμοσύνη είναι πολύ δύσκολες περίοδοι και για το ζευγάρι και λένε ότι όταν έρθει το μωρό, ο 1ος χρόνος είναι ακόμα πιο δύσκολος, ίσως θα έπρεπε πρώτα να αντιμετωπισετε τις διαφωνίες και τις δυσκολίες σας στο σεξ, να καλλιεργήσετε περισσότερη κατανόηση και αλληλεγγύη στη σχέση ώστε να μην προκαλεί αυτή την ψυχολογία και μετά να μπείτε στη διαδικασία. Φοβάμαι ότι αν όταν μπείτε στις νέες περιπέτειες είστε ήδη σε ένταση, θα σας είναι πιο δύσκολο. Εδώ είναι πολύ δύσκολο για ζευγάρια που είναι σε πολύ καλή φάση τη στιγμή που ξεκινούν και προκαλεί κακά συναισθήματα και στρες. Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος χαράς, αλλά και άγχους, πίεσης, αλλαγών, ορμονικων διαταραχών. Δε λύνει δυστυχώς προβλήματα που ήδη υπάρχουν. 

Καλημέρα Κορίτσι Μου...!! Έχεις Απόλυτο Δίκιο ...Κάναμε Επιτέλους Μια Συζήτηση Ήρεμη Με Τον Σύζυγο Και Αρχίζουμε Σιγά Σιγά Να Τα Βρίσκουμε....Θα Το Ξανά Συζητήσουμε Το Πάσχα....Για Το Θέμα Παιδί Τώρα Προέχει Η Σχέση Μας.....Σε Συμπάθησα Πολύ Αν Θέλεις Ακολούθησε Με Και Στέλνε Μου Και Προσωπικό Μύνημα Αν Θέλεις......🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @giotoulini και εγω τα ίδια είμαι πονάει η πλάτη  είτε καθιστή είτε ξαπλα  είτε όρθια.. κάθε στιγμή.. έχω αϋπνίες εδώ κ 2 μήνες.. υπομονή πάει πέρασε ο 15αυγουστος.. προχωράμε ....
    • Καλησπέρα κορίτσια και πάλι! Τώρα κατάφερα να δω λίγο τι έχει συμβεί όλο αυτό τον καιρό με τη βοήθεια του chatgpt φυσικά 😅 @Kiddo συγγνώμη που επιστρέφω στο θέμα, λυπάμαι για το σκυλάκο σας 💔  Μιλήσατε για κιλά εγκυμοσύνης, εγώ κορίτσια μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευγνώμων με το πως διαχειρίστηκε το σώμα μου την εγκυμοσύνη και τη λοχεία ως προς τα κιλά - έβαλα 15/16 κιλά σύνολο, τα οποία έχασα σταδιακά τις πρώτες εβδομάδες χωρίς κάποια διατροφή, τουναντίον έτρωγα τον αγλέωρα λόγω μαραθώνιων θηλασμού, αλλά πιστεύω ότι ακρι΄βως αυτό συνέβαλε ο θηλασμός να συνεχιστούν οι συσπάσεις της μήτρας και το ότι έπινα πάρα πολύ νερό. Κάπου τον Μάιο ήμουν και 2 κιλά πιο κάτω από πέρυσι πριν μεινω έγκυος! Τα ξανάβαλα όμως όταν πήγαμε Ελλάδα τον Ιούλιο 🤭  🤭   🤭   🤭   🤭  Αχ ο ύπνος.... πονεμένη ιστορία...! εμάς ο μικρός μέχρι και τον 3, αρχές 4ου μήνα, σταδιακά αύξανε το σερί του. Θυμάμαι (σαν μια αιωνιότητα μου φαίνεται τώρα...) ότι έκανε 4/5 ώρες σερ΄ι, μετά πρώτη αφύπνιση,  μετά 3/2 σερί, αφύπνιση, και τέλος 1/2 ώρες πριν την τελική αφύπνιση το πρωί. Από την αρχή είχαμε βραδινή ρουτίνα 7-8μμ και συνήθως ξυπνούσε για πρωί 6-7πμ. Την οποία βραδινή ρουτίνα τη διατηρούμε μέχρι και σήμερα, με κάποιες διακυμάνσεις τώρα το καλοκαίρι που νυχτώνει πιο αργά, αλλά το τι συμβαίνει το βράδυ έιναι άλλη ιστορία 😅 Που λέτε εκείς κάπου τέλος 3ου αρχες 4ου μήνα, εκεί που βλέπαμε το βραδινό σερί ολοένα να αυξάνεται, μπαμ μας τα σκάει μια παλλινδρόμηση ύπνου, από την οποία δε ξέρω αν βγήκαμε και ποτέ 😅 θυμάμαι τον πρώτο καιρό που κράτητησε για κάνα μήνα, ξυπνούσε καθε 30/40 λεπτά! κορίτσια τα είχαμε δει όλα.... εν τω μεταξύ όχι απλά ξυπνούσε αλλά δεν ηρεμούσε καποιες φορές ούτε με θηλασμό, ούτε με λίκνισμα, ούτε με τίποτα....! ο σύζυξ κι εγώ τα είχαμε δει όλα! δραματικές καταστάσεις και φυσικά ήμασταν σα ζόμπι μονίμως... Ημερίσιους ύπνους κι εκεί παλλινδ΄ρομηση, από 1-1.5 ωρα περίπου ο καθένας, ξαφνικά 20/30 λεπτά με το ζόρι στο λίκνο του.... για να κοιμηθεί 1-2 ώρες μόνο πάνω μου κολλημένη στον καναπέ... Φτάσαμε μέσα Ιουνίου κι ήμασταν ακόμα έτσι και άρχισα να σκέφτομαι να απευθυνθώ σε κάποια ειδικό ύπνου που να είναι και παιδοψυχολόγος όπως με συμβούλευσαν εδώ. Βέβαια η παιδίατρός μας είπε ότι κάτω του έτους, η εκπαίδευση ύπνου είναι ανούσια... Κι είπα να την εμπιστευτω.... Απλά επειδή πλησίαζαν οι διακοπές εκτός έδρας άρχισα να αγχώνομαι για το πως θα την παλέψουμε σε διαφορετικές συνθήκες απ αυτές του σπιτιού μας... Εν τέλει να μη σας τα πολυλογώ, όσο ήμασταν εκτός σπιτιού, στα σπίτια παππούδων και έπειτα στις διακοπές, ο ύπνος βελτιώθηκε! κι όταν λέω βελτιώθηκε, μη νομίζετε ότι επιστρέψαμε ποτέ σ αυτό που τώρα φαντάζει σουπερ λουξ ΄φαση 4/5 σερί, αλλά τλχ κάνει 3 ώρες μέχρι την πρώτη αφύπνιση 🤪 το λες και πολυτελεια χαχαχα πλέον, στις περιόδους ηρεμίας, εκτός αλμάτων/οδοντοφυιας/κτλ δλδ, θα κάνει 2-3 αφυπνίσεις κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου και κοιμάται 2-3 ημερίσιους, στο σύνολό τους 3 με 3.5 ώρες. Θεωρώ ότι είμαστε καλά, αλλά σίγουρα θέλουμε και το καλύτερο γιατί η εξάντληση έχει χτυπήσει κόκκινο! Ειδικά σε συνδυασμό με τη δουλειά..... Τώρα έχουμε επιστρεψει στο σπίτι μας και είπαμε με το συζυξ οτι θα κοιμαται στο δωματιο του, στο κρεβάτι του, γιατί 1) ούτως η αλλως δε χωράει στο λίκνο πλεον, 2) κατα τη διάρκεια της διαμονής μας εκτός σπιτιού άλλαξε πάρα πολλά κρεβάτια και παρκοκρέβατα, οπότε είδαμε ότι μπορεί να προσαρμοστεί, άλλες φορε΄ς πετυχημένα κι άλλες καταστροφικές χαχαχαχα, και 3) ε θέλουμε κι εμείς το κρεβάτι μας πίσω 😅 δλδ είμαστε οκ να κοιμάται μαζί μας απ τις 5πμ και μετά, αλλά όλο το βράδυ είναι δύσκολη πίστα.... έτσι ήμασταν μέχρι πρότινος, τώρα έχει 5 μέρες που κάνουμε αυτή την πρόσπαθεια στο δωμάτιό του. Οι πρώτες 2 μέρες ήταν χαλια, ξυπνούσε κάθε 30/40 λεπτά όπως εκείνη η περίοδος που σας έγραψα πιο πάνω.... Ζόμπι mode ξανά και ξανά... Μετά την 3η μέρα ξύπνησε μόνο 1 φορά, ΜΙΑ ΦΟΡΑ, δε ξαναγινε τούτο κυρίες και κύριοι!! Αλλά χθες που ήταν η 4η βραδιά, ξύπνησε 4 φορές. Απόψε, κοιμάτια ήδη 2 ώρες, δε ξέρω πως θα πάει, αλλά έχουμε πει με το συζυξ να το παλέψουμε 10 μέρες για να εδραιωθεί η συνήθεια. Επίσης, σ όλο αυτό ήθελα να σας γράψω και μια ακόμα σημαντική απόφαση που πήρα γιατί θεωρω ότι επηρεάζει πολύ τον ύπνο... ο θηλασμός! Δε ξέρω για σας κορίτσια, εγώ ευτυχώς από την αρχή το βρήκαμε πάρα πολυ καλα με τον μικρό μου, δε δυσκολευτηκα, παραμένει μια όμροφη εμπειρία, αλλά πιστεύω ότι λόγω του ότι τον κοιμιζα με το θηλασμό, τον άφηνα στο στήθος όλη νύχτα (open bar που λέω κι εγώ!), κάπως εδραιώθηκε γι αυτόν και έγινε ο μονος τροπος για να κοιμηθεί. Σε κάποια φάση δε μπορούσε να τον κοιμησει ο μπαμπας του γιατί έψαχνε το στήθος μόνιμα. Οπότε άρχισα στις διακοπές να εισάγω κι άλλους τρόπους, όπως το πατ πατ στον πωπό, φιλάκια στο κεφαλάκι και σσσσσ, να μου κρατάει το χέρι καθώς κουρνιάζει στο πλάι (το οποίο μου το "έδειξε" ο ίδιος) και άρχισα να "αφαιρώ" το θηλασμό σαν μέθοδο κοιμισης, με εξαιρέση τις νύχτες που είχε κανει εμβόλιο και ανέβασε πυρετό κι όταν τον πονούσαν τα δοντα΄κια. Φτάνοντας στο σήμερα, αποφάσισα να κάνω κυρίως άντληση από εδώ και πέρα, και θηλασμό 1-2 φορές τη μέρα. Ο στόχος μου είναι να αποθηλάσω πλήρως γιατί θα πάει και βρεφικό το Σεπτέμβρη, οπότε θα αρχίσουμε και τη φόρμουλα από βδομάδα. Έχω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα γι αυτη μου την απόφαση, γιατί πραγματικά ο θηλασμός πηγε πάρα πολύ καλά, και παρα τους μαραθωνιους, τα δαγκώματα τους τελευταιούς μηνες λογω δοντιών, και κυρίως το δέσιμο με το μωράκι μου, πιστεύω οτι έκανε τον κύκλο του για εμάς. Στον αντίποδα, αυτό που με χαροποιεί είναι να βλέπω τον μικρό φουλ περηφανο όταν πίνει το γάλα απ το μπουκάλι, πλεον το κραταει μονος του και τα βράδια πριν παει για ύπνο, πινει το γαλα του ενώ διαβάζουμε βιβλίο αγκαλιά και μου χαμογελάει και λιώνω! Νιώθω δλδ, ότι παρα του ότι μιεώνεται ο θηλασμός, διατηρούμε με αυτό τον τρόπο την επαφή με αγκαλιά και φιλάκια, ενώ ο ίδιος χτιζει την ανεξαρτησία και τη λεπτή κινητικότητα πίνοντας το γαλα του "μόνος" του 💙  Σε άλλα νεα, με την τριχόπτωση πως τα πατε;; Κορίτσια εγώ από τον 5ο μήνα μαζεύω κουβάρια μαλλιά απ το πάτωμα.... πολύ με ανησυχεί αυτή η κατάσταση... έχω μαλλιά στο κεφαλι μου παραδόξως, αλλά πεφτουν πολλά. Παίρνω ακόμα σιδήρο και βαζω κι ενα σερουμ, αλλά βελτίωση δε βλέπω.  Επίσης έχετε αδιαθετήσει; Ξέρω ότι γενικά όσο θηλάζουμε καθυστερεί να επανέλθει και το σύστημα, αλλά βλέπω και κάποιες κοπέλες που τους ήρθε στο 2ο μήνα πχ... 😬 δε περίμενα ότι θα το πω ποτέ αυτό, αλλά θα ήθελα να μου έρθει γιατί η ορμονική τρέλα του postpartum δεν αστειεύεται! έχω γενικά πολλή οργή κι ανυπομονησία προς τους ανθρώπους, πολλές φορές και προς το σύζυγο, αλλά τλχ τα συζητάμε μαζί και το βρίσκουμε. Δε μ αναγνωρίζω! 😭  Τελος, επειδή έγραψα ήδη παρα πολλά, να μη σας κουράζω, σ΄υντομο update για το μωράκι μου: Αισίως 7,5 μηνών! Με βάση τις μετρήσεις της παιδιάτρου την περασμένη βδομα΄δα: 8.700 κιλά και 76εκ. Έβγαλε τα 2 κάτω δοντάκια 5.5 μηνών, κι από τότε φαίνεται ότι τον ζορίζουν τα πάνω, οπότε μαλλον τα περιμένουμε κι αυτά. Γυρνάει απο μπρουμυτα ανασκελα και τουμπαλιν, σαν τον Τομ Κρουζ στις επικυνδυνες αποστολες 🤣🤣 Δε μπουσουλάει ακόμα, αλλά σηκώνει τον πωπό του και στην προσπάθεια του να μπουσουλήσει εμπρός, πάει με την όπισθεν χαχαχα είναι πολύ αστείο, αλλα΄ο γλυκούλης νευριάζει γιατί προφανώς άλλη κατεύθυνση θέλει να πάρει! Αυτά κορίτσια μου, σας καληνυχτω, πάω να εκμεταλευτώ τον χρόνο που απομένει μέχρι την πρώτη αφύπνιση! 🙏🤞
    • Ααα @ΜαρίαΔημήτρης οπως λενε και οι μεγαλυτεροι τα καλοκαιρινα μωρα μεγαλωνουν πιο γρηγορα και ξεπεταγονται πριν το καταλαβεις. Μαλλον εχουν δικιο γιατι ολες το παρατηρουμε. 
    • @Diwni μου να δεις που στις διακοπες θα ηρεμησει και στο ευχομαι ολοψυχα για να περασετε καλα. Ειναι του εξω και της βολτας η μπεμπας σου πιστευω θα κοιμαται αρκετα και θα ειναι ηρεμη. Αχου ψυχουλα μου δυσκολευεται ν κοιμηθει ισως και κλαιει. Πως την ηρεμεις την βαζεις στο στηθος;; Ρε σεις δεν ειναι υπεροχο που προσπαθουν τα μικρουλικα ολο κατι να κανουν. Να γυρισουν να πιασουν να μιλησουν κλπ. Πριν κιγους μηνες αναρωτιομασταν τι κανανε μεσα στην κοιλια ακομα και τωρα κανουν χαμο. Το αστειο της υποθεσης ο μπεμπεκος μ χθες το βραδυ κατα τις 4 ξυπνησε για γαλα, σταυροκοπιομασταν με τον αντρα μου ειχε να το κανει απο νεογεννητο. Ευτυχως ξανακοιμηθηκε αφου χλαπακιασε. 
    • Πάλι καλά που το νιώθεις! Κουράγιο θα πω. Εγώ αν και δεν το παθαίνω αυτό, με βολεύει γενικά να κάθομαι στο πλάι. Ξεκουράζεται καλύτερα έτσι η κοιλιά. 23η εγώ και έχω αρχίσει και ζοριζομαι για τα καλά 😕 Πως θα αντέξουμε μέχρι το τέλος; 😅 Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν θυμάμαι να είχα τόσο θέμα, αλλά τότε αραζα με τις ώρες στον καναπέ, τώρα όλο στο πόδι είμαι 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...