Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσακια μου και γλυκες μανουλες γεια σας!ειμαι η τζουλιανα και θελω μωρακι τωρα!!!:P βοηθηστε με!!!πες τε μου ποτε να προσπαθησω περισσοτερο?εχω κυκλο 28-31 ημερων.ποτε σταθερο απολυτα!! η προηγουμενη περιοδος ηταν 4-2...ποτε να προσπαθησω?;)

και καθε ποσες μερες να κανω προσπαθεια?

γιατι ξερω οτι γινεται αδυναμο το σπερμα με την καθημερινη επαφη...ετσι?:huh:

ευχαριστω προκαταβολικα!περιμενω απαντησουλες!μακια μακια

μακαρι να πετυχει κατευθειαν!!;)

Δημοσίευση

tzouliana!!!!

Για κατσε καλα!!!!!!!!

Τι ειναι το μωρο και το θες "τωρα"? Παγωτο?:) :silly: :) :silly: :) :silly:

Απολαυσε με τον αντρα σου τις στιγμες σας και ο πελαργος δε θ' αργησει!

Μη μετρας ουτε γονιμες ουτε θερμοκρασιες..

Μονο αγχος θα σου δημιουργησουν!

Μακαρι να πετυχει με την πρωτη οπως λες!!!

Στο ευχομαι ολοψυχα!!

Φανη

Δημοσίευση

Γεα σου Τζουλιανα...

Εγω ξερω οτι οι γονιμες μερες εναι 14 μερες πριν την επομενη περιοδο. Οποτε αφου ο κυκλος σου δεν ειναι ακριβης υπολογισε στο περιπου και βουρ...

Καλο ειναι 2-3 μερες αποχη για καλυτερα αποτελεσματα...

Καλη επιτυχια σου ευχομαι..

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

οπωσ λεει και η αγαπητη φιλη τα μωρα δεν ερχονται με παραγγελια κανε τισ προσπαθειεσ σου χωρισ αγχοσ.Σε μενα δεν υπηρχαν στανταρ μερεσ ωορηξιασ το μηνα συνηθωσ εχω προσ το τελοσ καμια βδομαδα πριν την περιοδο και αυτο το ξερω γιατι το ειδαμε με το γυναικολογο...

επισησ ημουν τυχερη του θεματοσ απο την ωρα που ειπαμε παμε για μωρακι σε 20 μερεσ εμεινα εγκυοσ:woohoo:

Δημοσίευση

tzouliana μου γεια σου!!

Συμφωνω με την Φανη...βιαστικη μου ακουγεσαι γιατι βρε??

Απολαυσε τις στιγμες της προσπαθειας για συλληψη...εχουν κι αυτες την χαρη τους γιατι προσπαθειτε για κατι πολυ ομορφο...δεν θελει αγχος βιασυνη και πιεση...

Οσο για το αδυναμο σπερμα τι να σου πω αρκετοι γιατροι λενε καθε μερα....εγω πιστευω μερα παρα μερα ειναι καλα...και οσο για τις γονιμες πρεπει να παρατηρησεις κι εσυ ποτε εχεις ωορηξια για να υπολογιζεις...

Συμφωνα με τον κυκλο σου χωρις τιποτα να ειναι και σιγουρο εγω θα ξεκιναγα απο τις 15 μεχρι 23....απλα σου λεω αλλα παιζουν πολλα ρολο για την ωορηξια πρεπει να προσεξεις κι εσυ η να παρακολουθησεις με καποιο τροπο ποτε ειναι η ωορηξια γιατι ολα ειναι σχετικα!

Φιλακι και σου ευχομαι ολοψυχα να τα καταφερεις με την μια!!!:-)

Δημοσίευση

tzouliana ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ!!!;)

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!! ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ! ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΣΤΙΣ ΓΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!:)

Δημοσίευση

ΦΑΝΗ26 έγραψε:

tzouliana!!!!

Για κατσε καλα!!!!!!!!

Τι ειναι το μωρο και το θες "τωρα"? Παγωτο?:) :silly: :) :silly: :) :silly:

Απολαυσε με τον αντρα σου τις στιγμες σας και ο πελαργος δε θ' αργησει!

Μη μετρας ουτε γονιμες ουτε θερμοκρασιες..

Μονο αγχος θα σου δημιουργησουν!

Μακαρι να πετυχει με την πρωτη οπως λες!!!

Στο ευχομαι ολοψυχα!!

Φανη

συμφωνω με ΦΑΝΗ και σε φιλω:kiss:

Δημοσίευση

σας ευχαριστω για τις απαντησεις!Aristina ηδη ξεκινησα απο εχθες οποτε το επιασα το οριο που λες!:laugh:

ελπιζω να τα καταφερω....;)

ευχηθητε μου καλη επιτυχια,θελω να σφιξω στην αγκαλιτσα μου ενα μωρακι γρηγορα!!!:)

Δημοσίευση

Tzouliana μου μακαρι στο ευχομαι ολοψυχα!!!Καλη επιτυχιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα και απολαυσε το ειναι πολυ ομορφο να προσπαθεις για το λουλουδακι σου οποτε χωρις αγχος....δεν χρειαζεται...ειναι κατι πολυ ευχαριστο και οχι δυσαρεστο για να σε αγχωνει οκ?

Φιλακια!!!!:-)

Δημοσίευση

tzouliana μου σου ευχομαι ολα να πανε καλα με την πρωτη φορα αλλα και να μην πανε θα πανε την επομενη. Οχι δεν ειμαι απαισιοδοξη αλλα επειδη και εγω ετσι ημουν στην αρχη και μολις μου ηρθε η περιοδος παραλιγο να πεθανω πρεπει απο την πρωτη φορα να το δεις πιο ψυχραιμα το θεμα. Και εγω ξεκινησα τις προσπαθειες τον Ιουνιο γιατι θα με βολευε (λογω δουλειας) να ειχα γεννησει μεχρι το επομενο καλοκαιρι. Τωρα ομως εχω καταλαβει οτι τα παιδια δεν ειναι παραγγελια ακομα δεν ειμαι εγκυος και προσπαθω τοσο καιρο. Τωρα στεναχωριεμαι λιγο την ημερα που μου ερχεται η περιοδος αλλα δεν εχω το αγχος που ειχα στην αρχη απολαυσε το οσο μπορεις και ολα θα πανε καλα

Δημοσίευση

Θα συμφωνήσω με την Τόμα(παρεπιπτώντος είμαστε και στην ίδια μέρα χιχιχι) οτι θέλει ηρεμία και θα έρθει. Και εμείς εκείνες τις 10 ημέρες κάναμε μια φορά μόνο γιατί έλειπα στο εξωτερικό (και μάλιστα έγινε και τόσο βιαστικά και στο πόδι που μόνο παιδί δεν περίμενα να πιάσω). Ασε που επειδή ο άντρας μου είχε κάνει πρόσφατα εγχείριση κιρσοκήλης ο γιατρός μου είχε πει μετά απο 3 μήνες και βλέπουμε οπότε το είχαμε εκτός μυαλού... ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!!

Ευχαριστήσου τον αντρούλη σου (μην τον ξεζουμίσεις:P )και μην το έχεις στο μυαλό σου και σύντομα θα έρθουν τα ευχάριστα.

Δημοσίευση

tzouliana το αγχος παιζει σοβαρο λογο στην συλληψη.πρεπει να τα αποβαλεις και ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις συντομα.ουτε εγω ειχα σταθερη περιοδο αλλα με λιγη πρσπαθεια και τυχη εμεινα εγκυος σε 2 μηνων προσπαθεια.δεν το σκεφτομουν καθολου και για αυτο οταν εκανα το τεστ και βγηκε θετικο δεν το πιστευα.χαλαρωσε και ηρεμησε.....ολα θα πανε καλα!!!!!!

Δημοσίευση

καταρχήν γλυκιά μου μην αγχώνεσαι....είναι βασικό αυτο.

εφόσον δεν έχεις σταθερο κύκλο, υπολόγισε από τη 10η μέχρι την 16η μέρα να είσαι σε επαφή...όχι όμως πανω από μια φόρά τη μέρα!!!!

εγώ το πρασπάθησα και ειχα άμεσα αποτελέσματα...σε λιγο περιμένω το πρωτο μου μωρο....

καλή επιτυχία....και με το καλό!!!

Δημοσίευση

Τζουλιάνα...

Κατ' αρχήν καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου!! Θα σου πω την προσωπική μου εμπειρία και να μην αγχώνεσαι καθόλου!

Παντρεύτηκα τον Μάιο του 2008! Είχαμε κανονίσει να κάνουμε το γαμήλιο ταξίδι τον Σεπτέμβριο για να μην πέσουμε σε High Season, επειδή θέλαμε να κάνουμε tour στην Ιταλία και όπου βρίσκαμε θα μέναμε!! Συμφωνήσαμε μρ τον σύζυγο λοιπόν να ξεκινήσουμε νακάνουμε ελεύθερα για παιδάκι μετά την τελευταία περίοδο του Αυγούστου.. Στο μεταξύ είχα πάει στον γιατρό και μου είχε βρει ωορηξία την 17η μέρα από την περίοδο μου! Ο κύκλος μου είναι από 30 έως 40 μέρες!! Πολύ πιο άστατος από σένα.. και πιο μεγάλος!! Επίσης να σημειώσω ότι έχω και πολυκυστικές ωοθήκες!! Πράγμα που κάνει μια σύλληψη λιγάκι δυσκολότερη!

Έκανα την ημέρα της ωορηξίας μου όπως με συμβούλεψε ο γιατρός μου, αλλά στο τέλος του ταξιδιού μου, αδιαθέτησα! Στενοχωρήθηκα αλλά προσπάθησα να μην με καταβάλλει!! Κι έτσι κι έκανα! Τον επόμενο μήνα ξαναμέτραγα.. Ξαναδιαθέτησα! Τον Νοέμβριο λοιπόν, ξεκίνησα αμέσως μετά την περιόδο μου να κάνω ελεύθερα, δεν μέτρησα τίποτα απολύτως και το αποτέλεσμα ήταν να μην μου ξενάρθει περίοδος κι αυτή την στιγμή έχω έναν μπόμπιρα μέσα μου και μεγαλώνει!!

Βγάλε από το μυαλό σου αυτήν την ιδέα και θα δεις θα έρθει από κει που δεν το περιμένεις!! Μια φίλη μου, είχε ξεκινήσει από Σεπτέμβρη να κάνει ελεύθερα και έπιασε Μάη όπου δεν το είχε καν στο μυαλό της επειδή είχε να βαφτίσει μια μπουμπού!! Γέννησε τον Γεννάρη ένα υγιέστατο αγοράκι!! Έπιασε αφου δεν το σκεφτότανε! Και δεν είχε κάνενα πρόβλημα στον κύκλο της ούτε πολυκυστικές ωοθήκες!!

Απέβαλλε το άγχος και όλα θα πάνε καλά!! Θα δεις.. Σύντομα θα έχεις καλά νέα να μας γράψεις εδώ πέρα!! Πολλά φιλάκια και συγνώμη αν έγραψα πολλά και σε κούρασα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...