Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου είμαι κενουι ργια εδώ.Ειθελα να σας ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει .βρεισκωμε στην 15 μέρα του κύκλου μου .έχω κάνει σαλπυγγογραφια μετά από τρις μέρες έχω έμα στο σκουπεισμα πριξειμο ζαλάδες αδιαθεσία και ζεστενομε πολύ και λίγα νευρακια .Λετε να είμαι έγγυος?

Δημοσίευση

Καλησπέρα.  Μίλησε με τον γυναικολογο σου γιατί μπορεί να είναι το οτιδήποτε.  

Τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης δεν ξεκινάνε τόσο νωρίς, τυπικά η σύλληψη γίνεται κατά την ωορρηξια  η οποία συμβαίνει κάπου στο μεσο του κυκλου σου  (πχ σε κύκλο 28 ημερών υποτίθεται πως συμβαίνει την 14 η μέρα ). Για να γίνει αντιληπτη όμως η εγκυμοσυνη θα πρέπει να γίνει η εμφυτευση στη μήτρα η οποία γίνεται γύρω στις 10 μέρες μετά από εκείνη την ημέρα.  

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση
  στις On 6/10/2021 at 3:52 ΜΜ, ο/η Christine_ είπε:

Καλησπέρα.  Μίλησε με τον γυναικολογο σου γιατί μπορεί να είναι το οτιδήποτε.  

Τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης δεν ξεκινάνε τόσο νωρίς, τυπικά η σύλληψη γίνεται κατά την ωορρηξια  η οποία συμβαίνει κάπου στο μεσο του κυκλου σου  (πχ σε κύκλο 28 ημερών υποτίθεται πως συμβαίνει την 14 η μέρα ). Για να γίνει αντιληπτη όμως η εγκυμοσυνη θα πρέπει να γίνει η εμφυτευση στη μήτρα η οποία γίνεται γύρω στις 10 μέρες μετά από εκείνη την ημέρα.  

Expand  

Σε ευχαριστώ πειγα στον γυναικολόγο μου τελικά που έκανα την σαλπυγγογραφια ο αχτινολογος με τραυματίσε 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Δεύτερο δόντι τόσο γρήγορα; Σοκ χαχαχα  ωωωω έχετε φαει αρκετά μπράβο!! Το ότι δείχνει ότι του αρέσει είναι πολύ καλό αυτό!!    Εχω κάτι πολύ κλασικά κουτάλια μακριά λεπτά πλαστικά που μας είχαν πάρει δώρο που είναι πολύ μικρό μπροστά που με αυτό την ταΐζουμε αλλα έχω και ένα άλλο σιλικόνης που είναι κοντό με χοντρή λαβή που όπως λες είναι πιο καλό στο πιάσιμο αλλα νομίζω ότι επειδή είναι πιο μεγάλο κατω την δυσκολεύει να φαει, δεν χωράει στο στομα της.. αν βρεις κοντό πιρούνι κουτάλι με χοντρή λαβή αυτά να πάρεις! Έχει πολλα σιλικόνης, δεν γλιστράνε κιόλας!    να σε ρωτήσω τα λαχανικά τα δίνεις ένα ένα; Ή όλα μαζί; Σκέφτομαι εντωμεταξύ ότι αλεσμένα δεν ρχω και πολλές επιλογές σε φαγητά. Πχ το μπρόκολο.. αηδία θα είναι αλεσμένο 
    • Ναι και εμάς έμειναν λαιμαργος..90μλ τη φορά..και ότι πάρει από στήθος... Ααχ έχετε κολικούς??! Υπομονήηη Και εμείς νομίζω έχουμε αυτές τις μέρες..δεν είμαι και σίγουρη  😵  Εσείς πως τους περνάτε???πήρες μπουκάλι/θηλή για κολικούς? Εμάς τον ηρεμεί ο απορρόφητηρας.. Αν το λες γ θρησκευτικους λόγους μπορείς να πάρεις τις μισές ευχές.. αν το λες γ ιατρικούς εμάς μας είπε ο γιατρός μσ βγούμε.. κάτι μέρες που είχε ζέστη και δεν φυσαγε πήγαμε με το καρότσι γύρω γύρω στο πάρκο.. 
    • Σήμερα έβγαλε και το δεύτερο δόντι το ζουζουλο από κάτω το δεξί!! Στη βάφτιση βλέπω να έχει κανονικά δόντια 🤣🤣 Τα φρούτα επειδή τα δίνει η μαμά μου τα μπελνταρει. Από αύριο θα αρχίσω να τα πατάω με πιρούνι και μόνο το μήλο θα βάζω στο μπλέντερ και θα τα ανακατεύω. Από χθες που του έδωσα το κολοκύθι πατημένο με πιρούνι μια χαρά το έφαγε και σήμερα ακόμη καλύτερα! Μου χαμογελούσε κιόλας 🥰. Αύριο θα βάλουμε και πατάτα πατημένη! Από φρούτα έχει φάει μέχρι στιγμής μπανάνα, μήλο, αχλάδι, πορτοκάλι, μανταρίνι, αβοκάντο, ανανά, βανιλιες και το ακτινίδιο που το λατρεύει!! Τωρα του πήρα ένα σαν πιπίλα που είναι και βάζεις φρούτα μέσα για να το δαγκώνει και να τρώει το φρούτο, ώστε μετά να του δώσω να πιάσει και το κουτάλι με φαγητό. Χθες που τον έδωσα το κουτάλι το έβαλε πολύ μέσα κ αναγουλιασε. Τι κουταλια έχεις πάρει;; Σκέφτομαι να του πάρω με χοντρή λαβή για να έχει καλύτερο πιάσιμο!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...