Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποια μετά από εξωσωματική κ ενώ όλα πήγαιναν καλά στον πρώτο υπέρηχο να σας πει ο γιατρός ότι το έμβρυο έχει 5 6 μέρες που δεν αναπτύσσεται..κακό έμβρυο έτσι το αποκάλεσε κ πρέπει να καθαριστεί..δώσατε περιθώριο μήπως κ πάρει τα πάνω του συνεχίστηκε η εγκυμοσύνη? πρόκειται για φιλικό μου πρόσωπο όταν το έμαθα το πρώτο που σκέφτηκα είναι ότι εφόσον ζει γτ να κάνουν κάτι τέτοιο? Είναι κρίμα..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nifma είπε:

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποια μετά από εξωσωματική κ ενώ όλα πήγαιναν καλά στον πρώτο υπέρηχο να σας πει ο γιατρός ότι το έμβρυο έχει 5 6 μέρες που δεν αναπτύσσεται..κακό έμβρυο έτσι το αποκάλεσε κ πρέπει να καθαριστεί..δώσατε περιθώριο μήπως κ πάρει τα πάνω του συνεχίστηκε η εγκυμοσύνη? πρόκειται για φιλικό μου πρόσωπο όταν το έμαθα το πρώτο που σκέφτηκα είναι ότι εφόσον ζει γτ να κάνουν κάτι τέτοιο? Είναι κρίμα..

Μου έχει συμβεί... βέβαια κατέληξε σε παλίνδρομη, όμως ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ πως του δώσαμε χρόνο!!!!!! Μπορεί να έγινε η εμβρυομεταφορά όμως να καθυστέρησε η εμφύτευση! Μην κάνουν το λάθος κ βιαστούν, θα το μετανιώνουν σε όλη τους τη ζωή γιατί δεν μπορούν να είναι σίγουροι πως θα εξελισσόταν. Στο κάτω κάτω αν δεν επιβιώσει μπορεί να γίνει τότε η απόξεση, ποια η διαφορά. Του γιατρού δεν θα πονέσει η ψυχή του.... Θα κάνει απλώς μια επέμβαση κ στην πορεία ακόμα μια εξωσωματική άρα μόνο κερδισμένος θα βγει στην τσέπη!!!! Εκείνους όμως θα πονάει για πάντα η πράξη τους που έκαναν χωρίς να είναι 100% σίγουροι ότι δεν θα τα κατάφερνε το αγγελούδι τους 

Εύχομαι πραγματικά να του δώσουν χρόνο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Nifma είπε:

Κ εγώ πιστεύω ότι θέλει τον χρόνο του το ένστικτο μου μου λέει ότι θα τα καταφέρει το μωράκι..

Πραγματικά απορώ με την παρορμητικότητα κ την βιασύνη του γιατρού... Πώς είναι δυνατόν να πάρει μια τέτοια απόφαση κ μάλιστα σε ζευγάρι που κάνει εξωσωματική.... που άρα δεν είναι εύκολη υπόθεση για αυτούς η εγκυμοσύνη! Δεν γνωρίζω φυσικά ποιος είναι κ ίσως τελικά να είναι σωστή η πρόβλεψη του, αλλά δεν παίρνεις τέτοια απόφαση ελαφρά την καρδία. Νιώθω ότι μόνο η τσέπη του τον ενδιαφέρει από τις συνέπειες αυτής τις πράξης. Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ! Προσεύχομαι να μην βιαστούν!!! 😔

Δημοσίευση

Αχ μακάρι να βοηθήσει η Παναγία...αφού το μωράκι είναι ζωντανό...οκ τα παιδιά προσπαθούν χρόνια κ η κοπέλα είναι λίγο μεγάλη πλέον αλλά μπορεί και να τα καταφέρει έτσι δεν είναι..? θαύματα γίνονται...😢

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Πραγματικά απορώ με την παρορμητικότητα κ την βιασύνη του γιατρού... Πώς είναι δυνατόν να πάρει μια τέτοια απόφαση κ μάλιστα σε ζευγάρι που κάνει εξωσωματική.... που άρα δεν είναι εύκολη υπόθεση για αυτούς η εγκυμοσύνη! Δεν γνωρίζω φυσικά ποιος είναι κ ίσως τελικά να είναι σωστή η πρόβλεψη του, αλλά δεν παίρνεις τέτοια απόφαση ελαφρά την καρδία. Νιώθω ότι μόνο η τσέπη του τον ενδιαφέρει από τις συνέπειες αυτής τις πράξης. Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ! Προσεύχομαι να μην βιαστούν!!! 😔

Πόσο καιρό του δώσατε από την ημέρα που το μάθατε?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nifma είπε:

Πόσο καιρό του δώσατε από την ημέρα που το μάθατε?

Δύο με τρεις βδομάδες. Για τον οργανισμό μου δεν είχε καμία απολύτως διαφορά, δεν επηρέασε την υγεία μου. Φαντάσου ότι ήταν ένας σάκος που μεγάλωνε κ ένα εμβρυάκι που ήταν στάσιμο χωρίς να καταφέρουμε να ακούσουμε ούτε καρδούλα τελικά.... παρ' όλα αυτά περιμέναμε μέχρι την 9η βδομάδα, έκανα κ χοριακή κ είδαμε ότι ήταν σταθερή μέσα σε διάστημα 6 ημερών. Όταν πήραμε απόφαση πως δεν υπάρχει πλέων καμία πιθανότητα τότε κάναμε απόξεση

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Δύο με τρεις βδομάδες. Για τον οργανισμό μου δεν είχε καμία απολύτως διαφορά, δεν επηρέασε την υγεία μου. Φαντάσου ότι ήταν ένας σάκος που μεγάλωνε κ ένα εμβρυάκι που ήταν στάσιμο χωρίς να καταφέρουμε να ακούσουμε ούτε καρδούλα τελικά.... παρ' όλα αυτά περιμέναμε μέχρι την 9η βδομάδα, έκανα κ χοριακή κ είδαμε ότι ήταν σταθερή μέσα σε διάστημα 6 ημερών. Όταν πήραμε απόφαση πως δεν υπάρχει πλέων καμία πιθανότητα τότε κάναμε απόξεση

2 με 3 εβδομάδες είναι αρκετός καιρός για να δεις αν μεγαλώνει..νόμιζα γύρω στις 5 μέρες..άντε να δούμε τι θα γίνει...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Nifma είπε:

2 με 3 εβδομάδες είναι αρκετός καιρός για να δεις αν μεγαλώνει..νόμιζα γύρω στις 5 μέρες..άντε να δούμε τι θα γίνει...

Σίγουρα κ στη βδομάδα φαινότανε ότι δεν θα πήγαινε αλλά δεν θέλαμε να το βάλουμε κάτω κ η γιατρός μου με στήριζε 

Δημοσίευση

Είμαι τόσο πολύ στεναχωρημένη απτό πρωϊ...η κοπέλα πήγε σήμερα κ την καθάρισαν δεν ακουγόταν η καρδιά του μωρού εδώ κ μέρες μάλλον..ενώ είχε δημιουργηθεί ο σάκος κ όλα καλά..της είπαν για παλινδρομη κύηση..τι να πεις σε αυτή την κοπέλα τώρα...να πάρω τηλ να της πω τιιι..δεν έχω λόγια.. είναι χίλια κομμάτια από εχθές...😢😢😢

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Nifma είπε:

Είμαι τόσο πολύ στεναχωρημένη απτό πρωϊ...η κοπέλα πήγε σήμερα κ την καθάρισαν δεν ακουγόταν η καρδιά του μωρού εδώ κ μέρες μάλλον..ενώ είχε δημιουργηθεί ο σάκος κ όλα καλά..της είπαν για παλινδρομη κύηση..τι να πεις σε αυτή την κοπέλα τώρα...να πάρω τηλ να της πω τιιι..δεν έχω λόγια.. είναι χίλια κομμάτια από εχθές...😢😢😢

Λυπάμαι πάρα πολύ πραγματικά! Ένιωσα να το ξαναζώ από την ώρα που το διάβασα... περαστικά της εύχομαι, κυρίως για τον πόνο της ψυχής. Θα πατήσει ξανά στα πόδια της κ θα πάει στην επόμενη προσπάθεια, που εύχομαι με όλη μου την καρδιά να είναι κ η τυχερή της!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Nifma είπε:

Αν θέλει να μιλήσει με κάποιον η κοπέλα ξαναεπικοινωνησε μαζί μου με μύνημα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...