Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα είμαι 31 και έσω και ενάμιση χρόνο προσπαθώ με τον άντρα μ για μπεμπακι.

Οι υπέροχοι κ τα παπ μου δείχνουν φυσιολογικά κ ο κύκλος μ σταθερός αλλά….δεν!!!

εχω άγχος κ το σκέφτομαι συχνά θέλω να το αποβάλω γιατί ξέρω Ότο δν κάνει καλό αλλά μου είναι δύσκολο δν θέλω να απογοητεύομαι αλλά με τρώει κάθε τοσο!

πως χαλαρώνεις !!;;

ειναι εφικτό!;

Το θέλω τόσο πολύ που νιώθω πως δν γίνεται ν σταματήσω ν τ σκέφτομαι!

ευχαριστω εκ τ ν προτέρων !

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Καλησπέρα! Εχεις κανει εξετασεις υπογονιμοτητας; ορμονολογικες, σαλπιγγογραφια; ο σύντροφος σου σπερμοδιαγραμμα;

Καλησπέρα 

Εχουμε πει να πάμε μετά τις διακοπές μας τον Σεπτέμβρη να κάνουμε τα πάντα!

Απλα κάθε φορά που αδιαθετώ υπάρχει αυτή η απογοήτευση!!!

Δημοσίευση

@Lydia3146 καταλαβαίνω τ αγχος κ την απογοήτευση σου! Κ σ εύχομαι να μην προλάβεις να ψαχτεις! Απλα εναμιση χρόνος ειναι ενα αρκετο διαστημα ωστε να τσεκαρεις καποια πράγματα! Σε ρώτησα γτ εγραψες οτι οι υπερηχοι ειναξ καλοι οπως κ ο κύκλος σου. Αυτο απο μόνο του ομως δ λεει κατι. Εμενα προσωπικα με ξεαγχωσε πολύ οταν τ ψαξαμε κ ηξερα με τι ειχα να κανω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!😍
    • @Nannan όντως 4 μήνες έμειναν.  Λένε ότι η όρεξη είναι ανεβασμένη στο 2ο τρίμηνο οπότε φυσιολογικό να πάρεις πίσω τα κιλά σου. Για το σώμα ακόμα δεν έχω αισθανθεί ότι μου λείπει, αν εξαιρέσεις τα πονακια, η κοιλιά είναι σε κανονικό μέγεθος οπότε δε με ενοχλεί ακόμα στη καθημερινότητα. Η δυσκολία είναι στον ύπνο καθώς πιάνονται οι ώμοι μου έτσι στα πλάγια που κοιμάμαι. 
    • Καλημέρα 🤍 Ελπίζω να σου πηγαίνουν όλα καλά και να είσαι λίγο καλύτερα. Εγώ είμαι με δίδυμα, τα πρώτα μου, και διανύω τον 3ο μήνα. Δεν έχω εμετούς, αλλά έχω πολύ ζαλάδα και αναγούλα. Σίγουρα είναι πολυ πιο δύσκολη η καθημερινότητα σου. Υπομονή, εύχομαι σιγά σιγά να ηρεμήσει το σώμα σου και να πάνε όλα καλά για όλες μας 💕  Αυχενική διαφάνεια που σκέφτεσαι να κάνεις; Εμένα λογικά θα μου πει ο γιατρός να πάω στο Ιασω που συνεργάζεται στενά.
    • Το επίδομα λοχείας δεν χρειάζεται να το αιτηθείτε στο μαιευτήριο, δίνεται αρκετός χρόνος και μετά τη γέννα, όταν με το καλό γυρίσετε σπίτι. Γίνεται μέσω gov και χρειάζονται συγκεκριμένα χαρτιά, οπότε το κάνετε με την ησυχία σας μετά. Στο μαιευτήριο σας κάνουν την αίτηση για το επίδομα γέννησης που δίνει το κράτος. 
    • Έχω κάρτα ναι!! Άρα πρέπει να βρω κάποια στιγμή μέσα στο μαιευτήριο για να κάνω αίτηση,δεν χρειάζεται να ναι εκείνη την ώρα που θα γεννήσω!😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...