Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα! Έχω μερικές ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες. Από Σάββατο ένιωθα έντονους πόνους στην περιοχή της κοιλιάς. Κυριακή έγιναν πιο έντονοι. Δευτέρα μίλησα με την γιατρό μου , με εξέτασε, μου είπε πως συνεχίζει να βλέπει καρδιακή λειτουργία, μάλιστα εκτός από κολπικό, μου έκανε κ κοιλιακό υπέρηχο για να είναι πιο σίγουρη. Μου είπε πως τόσο έντονοι πόνοι δεν είναι καλό, αλλά ας μείνουμε στο θετικο, στο ότι δλδ ακόμα δεν έχω δει αιμοραγια. Είχε καμία σας θέμα με τόσο έντονους πονους; χθες ήμουν 12+5. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Sofi ☆ είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Έχω μερικές ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες. Από Σάββατο ένιωθα έντονους πόνους στην περιοχή της κοιλιάς. Κυριακή έγιναν πιο έντονοι. Δευτέρα μίλησα με την γιατρό μου , με εξέτασε, μου είπε πως συνεχίζει να βλέπει καρδιακή λειτουργία, μάλιστα εκτός από κολπικό, μου έκανε κ κοιλιακό υπέρηχο για να είναι πιο σίγουρη. Μου είπε πως τόσο έντονοι πόνοι δεν είναι καλό, αλλά ας μείνουμε στο θετικο, στο ότι δλδ ακόμα δεν έχω δει αιμοραγια. Είχε καμία σας θέμα με τόσο έντονους πονους; χθες ήμουν 12+5. 

Που πονάς ακριβώς όταν γίνεται αυτό; έχει σημασία...

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Penny89 είπε:

Που πονάς ακριβώς όταν γίνεται αυτό; έχει σημασία...

Στην περιοχή της κοιλιάς κ ο πόνος πήγαινε κ προς τα πλαϊνά προς πλευρά δλδ. Όχι όμως στην περιοχή που είναι το στομάχι. Εκεί καθόλου.

Δευτέρα ένιωθα κ λίγο πόνο στην μέση, ο οποίος δεν κράτησε πολύ βέβαια. 

Πρόβλημα με το θέμα της τουαλετας δεν υπάρχει...Μέχρι στιγμής τουλάχιστον! 😋

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Sofi ☆ είπε:

Στην περιοχή της κοιλιάς κ ο πόνος πήγαινε κ προς τα πλαϊνά προς πλευρά δλδ. Όχι όμως στην περιοχή που είναι το στομάχι. Εκεί καθόλου.

Δευτέρα ένιωθα κ λίγο πόνο στην μέση, ο οποίος δεν κράτησε πολύ βέβαια. 

Πρόβλημα με το θέμα της τουαλετας δεν υπάρχει...Μέχρι στιγμής τουλάχιστον! 😋

Μήπως είναι κάποια ουρολοιμωξη;; επίσης εμένα κάτω από τα πλευρά με πονούσε το έντερο.. Μετακινείται σιγά σιγά.. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Μήπως είναι κάποια ουρολοιμωξη;; επίσης εμένα κάτω από τα πλευρά με πονούσε το έντερο.. Μετακινείται σιγά σιγά.. 

Το κοιτάξαμε για Ουρολοίμωξη, αλλά όχι δεν είναι...Τωρα όσον αφορά το έντερο τι να σου πω...πηγαίνω τουαλέτα κάθε μέρα...μου έδωσε buscopan  υποθετα οταν εμφανισω εντονο πονο παλι κ μαγνήσιο...

Μέχρι πότε ένιωθες εσύ πόνους στο έντερο; 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Sofi ☆ είπε:

Το κοιτάξαμε για Ουρολοίμωξη, αλλά όχι δεν είναι...Τωρα όσον αφορά το έντερο τι να σου πω...πηγαίνω τουαλέτα κάθε μέρα...μου έδωσε buscopan  υποθετα οταν εμφανισω εντονο πονο παλι κ μαγνήσιο...

Μπορεί να είναι και το έντερο καθόλου παράξενο εγώ υποφέρω παρά πολύ μπορώ να σου πω και ας πας τουαλέτα εγώ είμαι στις μέρες μου τώρα να γεννήσω και δύο μέρες έχω ξενυχτήσει από πόνους στο έντερο και φοβήθηκα ότι έχω συσπάσεις για να γεννήσω χαχχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Penny89 είπε:

Μπορεί να είναι και το έντερο καθόλου παράξενο εγώ υποφέρω παρά πολύ μπορώ να σου πω και ας πας τουαλέτα εγώ είμαι στις μέρες μου τώρα να γεννήσω και δύο μέρες έχω ξενυχτήσει από πόνους στο έντερο και φοβήθηκα ότι έχω συσπάσεις για να γεννήσω χαχχαχα

Χαχαχα σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Με έναν πόνο!!!❤

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Sofi ☆ είπε:

Σίγουρα μέχρι τον 6ο..με βοήθησε το ντουφαλακ.. Είχα πόνους λόγο του σιδήρου 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...