Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Το ξέρω θα φάει ποινή η αλήθεια πως κάνει και μαθήματα ιδιαίτερα σε παιδεία λυκείου δηλαδή το εξασκεί το επάγγελμα  απλά τον προβληματίζει είναι το πόσο μακριά θα πάει οι δρόμοι εδώ είναι χάλια και θα τρώει πολλά λεφτά βενζίνη αλλά όπως λες θα έχει πιθανότητες του χρόνου να μπει και ίσως σε πιο κοντινό μέρος.. ελπίζουμε να ειναι από 45 λεπτά έστω 1,5 μαξ  Πρέπει να μιλήσει με την την δουλειά του να τους ενημερώσει ότι τον κάλεσαν να δούμε τι θα γίνει και με εκείνους και τι επιλογές υπάρχουν δεν θέλει να την αφήσει.. εγώ δεν δουλεύω και θα έχει και πολλά έξοδα τώρα με την θέση 
    • Καλή τοποθέτηση!!!! Θα ζητήσει άδεια ασκήσεως ιδιωτικού έργου από το ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ. Είναι το αρμόδιο όργανο της εκάστοτε διεύθυνσης που ανήκεις. Δε νομίζω να του αρνηθούν αλλά απ όσο γνωρίζω μέχρι να εγκριθεί δε μπορεί να εργάζεται. Όποτε θα πρέπει να παραιτηθεί κ είτε να συνεχίσει χωρίς να είναι δηλωμένος είτε να σταματήσει μέχρι να εγκριθεί. Το κάθε ποτε συνεδριάζουν εξαρτάται από την εκάστοτε διεύθυνση κ κατά πόσο περνάνε γρήγορα τις αποφάσεις. Ας κάνει με το καλό την Παρασκευή κατευθείαν την αίτηση κ ας ρωτήσει συναδέλφους στο σχολείο σίγουρα θα ξέρουν να τον κατευθύνουν. Καλή αρχή!! 
    • Μπα μια χαρά είναι για 3 μηνών, κι εγώ τα περισσότερα για 3 μηνών και πάνω τα πήρα. Τα μικρότερα δεν θα τα πολύ βάλει, επειδη μεγαλώνουν γρήγορα τους πρώτους δύο μήνες και δεν ξέρεις και ακριβώς το ύψος που θα βγει. Ίσα ίσα, τα μεγαλύτερα μεγέθη έχουν και χώρο για να βάζεις ζιπουνακι από μέσα και να είναι άνετο. Εγώ πήρα για 1-2 μηνών που είχε προσφορά (δεν είχε κι άλλο νούμερο) στα orchestra με 2-3€ για την έξοδο από το μαιευτήριο. Δεν είχα μακρυμάνικα ολόσωμα από τον μεγάλο μου γιο. Εκείνος γεννήθηκε Ιούλιο, οπότε τον είχαμε τσιτσιδι από τη στιγμή που βγήκε από το μαιευτήριο, μέχρι και 2 μήνες μετά 😆. Του είχα κι ένα αμανικο για τις φορές που τον πήγα παιδίατρο, αλλά γυμνό την έβγαλε το παιδί μου εκείνο το διάστημα, πολύ με είχε βολεψει 😆 Πάντως, μετά τους 3-4 μήνες πέφτει λίγο ο ρυθμός ανάπτυξης τους και ξέρεις τι να αγοράσεις. 
    • @Annoula1995 καλα αποτελεσματα στην β επιπεδου σμρ!!!!! 🥰❤️🙏 τι ωρα θα πας;;; οταν μπορεις γραψε μας τα νεα σου!!! 😊
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...