Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Το ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά σήμερα είμαι 4 εβδομάδων και 4 ημερών. Προχθές έκανα χοριακη και βγήκε 875 και σήμερα πήγα στη γιατρό και βρήκε έναν μικρό σάκο. Μου είπε βέβαια ότι απλά πρέπει να είμαι ήρεμη κι ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε πως θα πάει. Παίρνω προληπτικά utrogestan για να είμαι πιο ήρεμη και φυλλικό οξύ φυσικά. Τι άλλο μπορώ να κάνω για να βοηθήσω το μωράκι μου να αναπτυχθεί; Είχα πριν 3 μήνες μια βιοχημική κύηση και υπάρχει μέσα μου ο φόβος. Θέλω τόσο πολύ να πάει καλά ❤️ Σε δύο βδομάδες θα ξαναπάω. Το μοιράζομαι μαζί σας γιατί έχω ανάγκη από θετική ενέργεια!

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Lenora είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Το ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά σήμερα είμαι 4 εβδομάδων και 4 ημερών. Προχθές έκανα χοριακη και βγήκε 875 και σήμερα πήγα στη γιατρό και βρήκε έναν μικρό σάκο. Μου είπε βέβαια ότι απλά πρέπει να είμαι ήρεμη κι ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε πως θα πάει. Παίρνω προληπτικά utrogestan για να είμαι πιο ήρεμη και φυλλικό οξύ φυσικά. Τι άλλο μπορώ να κάνω για να βοηθήσω το μωράκι μου να αναπτυχθεί; Είχα πριν 3 μήνες μια βιοχημική κύηση και υπάρχει μέσα μου ο φόβος. Θέλω τόσο πολύ να πάει καλά ❤️ Σε δύο βδομάδες θα ξαναπάω. Το μοιράζομαι μαζί σας γιατί έχω ανάγκη από θετική ενέργεια!

Κοριτσι μου αρχικα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου! Να σου πω οτι οντως ειναι νωρις ακομα...για να ειδε σακο παει να πει πως αυξηθηκε η χοριακη σου γιατι πανω απο 1500 μπορουν να δουν σακο με υπερηχο. Να μην ανησυχεις, το οτι ειχες μια βιοχημικη δεν σημαινει οτι δεν θα παει καλα κ δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι για την εκβαση της εγκυμοσυνης, αν ειναι να προχωρησει θα προχωρησει οποτε να εισαι ηρεμη και να σκεφτεσαι οσο πιο θετικα γινεται!! Ευχομαι ολα να πανε καλα!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η N.Angel είπε:

Κοριτσι μου αρχικα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου! Να σου πω οτι οντως ειναι νωρις ακομα...για να ειδε σακο παει να πει πως αυξηθηκε η χοριακη σου γιατι πανω απο 1500 μπορουν να δουν σακο με υπερηχο. Να μην ανησυχεις, το οτι ειχες μια βιοχημικη δεν σημαινει οτι δεν θα παει καλα κ δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι για την εκβαση της εγκυμοσυνης, αν ειναι να προχωρησει θα προχωρησει οποτε να εισαι ηρεμη και να σκεφτεσαι οσο πιο θετικα γινεται!! Ευχομαι ολα να πανε καλα!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ ❤️

Καλή Ανάσταση με υγεία και ευτυχία 

Δημοσίευση

Καλησπέρα ! Συγχαρητήρια για το θαυματακι σου !

Σου εύχομαι μεσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά ! 

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και χαλαρή να μην το σκέφτεσαι συνέχεια ! Κάνε πράγματα να ξεφεύγει το μυαλό σου! 

Είναι λογικό να αισθάνεσαι περίεργα ! 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Annast είπε:

Καλησπέρα ! Συγχαρητήρια για το θαυματακι σου !

Σου εύχομαι μεσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά ! 

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και χαλαρή να μην το σκέφτεσαι συνέχεια ! Κάνε πράγματα να ξεφεύγει το μυαλό σου! 

Είναι λογικό να αισθάνεσαι περίεργα ! 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ❤️

Καλή Ανάσταση με υγεία και αγάπη!

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...