Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια...σημερα το πρωι εκανα ενα τεστ εγκυμοσυνης και η γραμμουλα βγηκε αχνη....ετρεξα λοιπον να κανω μια χοριακη...τα αποτελεσματα θα θα εχω σε 2 ωρες απο τωρα!!!!!εχω μια τρεμουλα σε ολο μου το σωμα...μεχρι να βγει θα εχω γκαστρωθει απο μονη μου....:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΛΕς ΜΩΡΕ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΙΤΣΑ???ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ...Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...Η ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,1....ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ?????Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ....

Δημοσίευση

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ. ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ? ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙΣ? ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΟΟΟΣΟ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ.

Δημοσίευση

Ελενακι μου κι εγω οταν εκανα το τεστ αχνη ηταν η γραμμη ισα ισα που φαινοταν. μετα απο δυο μερες πηγα στο γιατρο μου και με το τεστ του γιατρου παλι αχνη γραμμη, αλλα μου ειπε οτι ειναι εγκυμοσυνη. με την χοριακη το επιβεβαιωσα. εισαι εγκυος κοριτσακι!!!!!! με το καλο!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ:( :( :( :( :(

ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ;)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ

Δημοσίευση

Ελενη μου φανταζομαι την απογοητευση σου...:(

αλλα εισαι τοσο μικρουλα ακομα... και ειστε μολις στην αρχη των προσπαθειων σας... Να δεις που τον αλλο μηνα η γραμμουλα θα ειναι τοσο εντονη που δε θα μπορει να την αμφισβητησει.....οχι η χοριακη αλλα ουτε ο Παπας της Ρωμης...:P :laugh: :laugh:

Υ.Γ: Κοριτσια πως το εξηγειτε αυτο που εγινε? Πρωτη φορα ακουω να υπαρχει εστω και μικρη ενδειξη....και τελικα να ειναι εσφαλμενη!:blink:

Βρε Ελενη μπας και σου εδωσαν αποτελεσματα αλλης????:unsure:

Αυτο με την προγεστερονη γιατι σε εβαλε να το κανεις? Με ποια αιτιολογια? Εγω γιατι δεν εχω κανει ακομα???????:S

Δημοσίευση

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΑΡΤΖΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ...ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ...ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΓΧΩΝΟΜΑΙ...ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΩ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΕΣΤ...

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΡΤΖΗ ΜΟΥ....ΟΝΤΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ...ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΔΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ....ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΝΑ...:ohmy: ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...:laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...