Μετάβαση σε περιεχόμενο

kalliergeia kolpikon ugron

Recommended Posts

Δημοσίευση

εκανα στην 5 εβδομαδα εγκυμοσυνησ σου περνουν κολπικο υγρο με μια με μια μεγαλη μπατονετα ουσιαστικα ,στο μικροβιολογικο το εκανα,περσι το Σεπτεμβριο εκανε 80 ευρω βεβαια μενω Βριλησσια και εδω την εχουν δει καπωσ με τισ τιμεσ και σε καμια βδομαδα βγαινουν τα αποτελεσματα.εμενα μου ειχαν βρει ουρεοπλασμα αλλα επειδη το τεστ παπ ηταν ψιλοκαθαρο αν θυμαμαι καλα μου εδωσαν κολπικεσ αλοιφεσ και εκανα και αλλο τεστ αφου γεννησα.

Δημοσίευση

Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΠΑΤΟΝΕΤΑ, ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 80 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30. ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ (ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ..)ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΙΝΟΥ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ

Δημοσίευση

euxaristo polu gia tis apantiseis.

den eimai akomi egkuos.

diaferei auti i eksetasi an den eisai diladi?ginetai me diaforetiko tropo?

tha kano kapoies eksetaseis prin arxisoume kai episima prospatheies gia paidaki kai mia apo autes einai i sugkekrimeni.

kai epeidi eimai idiaiteros fovitsiara, the ithela na ksero ti tha mou kanoun...!!!:P :P :P

euxaristo kai pali!!

tha parakoloutho tis apantiseis sas

line_line_typew3_beg_d_typew4_time_1141794000_text_65697361692069207a6f69206d6f75212121.gif

Δημοσίευση

δεν νομιζω να διαφερει παντωσ καλυτερα που την κανεισ πριν γιατι εγω μετα την εξεταση ειδα καφε υγρα και μην σου τα πολυλογω τα κανα πανω μου....εφυγα αρων αρων απο την δουλεια!!!!κοιτα εμενα με ενοχλησε η εξεταση γιατι γινεται οπωσ το τεστ παπ με τον γ..... διαστολεα καταλαβαινεισ τι σου λεω:blink:

• Προσθήκη...