Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυτοάνοσα κ εγκυμοσύνη


Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η BASOULA2 είπε:

Το είδους αυτοανοσα εννοείς? Υπάρχουν πάρα πολλές κατηγοριες.... Εγω πασχω από αυγοανοσο και είμαι έγκυος. Ότι θες μπορείς να με ρωτήσεις 

Σ ευχαριστω πολυ!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Sofoula28 είπε:

Καλησπερα! Εγω εχω υποθυροειδητιδα hasimoto και ειμαι εγκυος! Τι ακριβως θες να μαθεις ???

Καλημερα κοριτσι μου!Ηθελα να μάθω αν επηρεάζει η εγκυμοσύνη το αυτοάνοσο η αν επιδεινώνεται η κατάσταση!Και κατα ποσο είναι ασφαλή το εμβρυο με τα φάρμακα!Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η αννι είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!Ηθελα να μάθω αν επηρεάζει η εγκυμοσύνη το αυτοάνοσο η αν επιδεινώνεται η κατάσταση!Και κατα ποσο είναι ασφαλή το εμβρυο με τα φάρμακα!Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Αναλογως!  Το δικο μου επηρεαζει παρα πολυ την εγκυμοσυνη (οπως και ο απλος θυρεοειδης φυσικα) και τον παρακολουθω! Υπαρχει επιδεινωση αρκετες φορες αλλα ρυθμιζεται με χαπια που δεν επηρεαζουν αρνητικα! Εχω γνωστη με αλλου ειδους αυτοανοσο που της δημιουργησε σοβαρο προβλημα και αναγκαστηκε στην εγκυμοσυνη να παρει και χαπια που δεν ενδεικνυνται για εγκυμοσυνη αλλα ευτυχως ολα πηγαν καλα! Ειναι αναλογα την περιπτωση! Εσυ για τι αυτοανοσο μιλας???

Δημοσίευση
στις On 15/1/2021 at 9:32 ΠΜ, ο/η αννι είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!Ηθελα να μάθω αν επηρεάζει η εγκυμοσύνη το αυτοάνοσο η αν επιδεινώνεται η κατάσταση!Και κατα ποσο είναι ασφαλή το εμβρυο με τα φάρμακα!Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

εξαρταται..εγω εχω κ χασιμοτο και αντοφωσφολιπιδικο συνδρομο..και στο δυο τα ΑΝΑ εκτιναχτηκαν..για αυτό ομως έλεγχε σαι τακτικά στην κυηση.Δεν υπήρξες κανενα θεμα λοιπον

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η santaloxilo είπε:

εξαρταται..εγω εχω κ χασιμοτο και αντοφωσφολιπιδικο συνδρομο..και στο δυο τα ΑΝΑ εκτιναχτηκαν..για αυτό ομως έλεγχε σαι τακτικά στην κυηση.Δεν υπήρξες κανενα θεμα λοιπον

Υπάρχει αυτοάνοσο νόσημα που δεν μπορείς να κανείς παιδί γνωρίζει κάποια κοπέλα;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...