Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κ χρόνια πολλά με υγεία και ευλογία. Η μικρή μου είναι 12νμηνων και κάτι. Γενικά δύσκολο παιδί κ γκρινιαρικο πολύ. Βράδυ δεν έχουμε κοιμηθεί ποτέ σερί μέχρι σήμερα. Αλλά εδώ κ έναν μήνα η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ξυπνάει ανά 1-2 ώρες το πολύ... Τη μέρα είναι μέσα στην κλάψα. Θέλει συνέχεια αγκαλιά ενώ έχει περπατήσει κ αν την αφήσεις κάτω κλαίει. Επίσης δείχνει πολύ κουρασμένη γιατί κ μέσα στη μέρα κοιμάται λίγο πάρα τις προσπάθειες που κάνω. Είμαστε στο άλμα 52-57.Εχετε παρόμοιες εμπειριες; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η despoina46 είπε:

Καλημέρα κ χρόνια πολλά με υγεία και ευλογία. Η μικρή μου είναι 12νμηνων και κάτι. Γενικά δύσκολο παιδί κ γκρινιαρικο πολύ. Βράδυ δεν έχουμε κοιμηθεί ποτέ σερί μέχρι σήμερα. Αλλά εδώ κ έναν μήνα η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ξυπνάει ανά 1-2 ώρες το πολύ... Τη μέρα είναι μέσα στην κλάψα. Θέλει συνέχεια αγκαλιά ενώ έχει περπατήσει κ αν την αφήσεις κάτω κλαίει. Επίσης δείχνει πολύ κουρασμένη γιατί κ μέσα στη μέρα κοιμάται λίγο πάρα τις προσπάθειες που κάνω. Είμαστε στο άλμα 52-57.Εχετε παρόμοιες εμπειριες; 

Καλήμερα,χρόνια πολλά,το χειρότερο αλμα που εχουμε περάσει,ξυπναγε κάθε 1 ώρα μάξιμουμ 1,5 έκλαιγε ήταν ανήσυχος όλη νύχτα, γενικά για 1,5 μήνα δεν είχα κλείσει μάτι,ευτυχώς κοιμότανε πολύ μέσα στη μέρα γιατι δεν μπορούσε να ξεκουραστεί το βράδυ 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η vivika10 είπε:

Καλήμερα,χρόνια πολλά,το χειρότερο αλμα που εχουμε περάσει,ξυπναγε κάθε 1 ώρα μάξιμουμ 1,5 έκλαιγε ήταν ανήσυχος όλη νύχτα, γενικά για 1,5 μήνα δεν είχα κλείσει μάτι,ευτυχώς κοιμότανε πολύ μέσα στη μέρα γιατι δεν μπορούσε να ξεκουραστεί το βράδυ 

Χρόνια πολλά με υγεία. Εμένα ούτε τη μέρα  κοιμάται δυστυχώς. ☹️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...