Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ απέβαλα από χρωμοσωμική ανωμαλία που είναι τυχαίο γεγονός, οπότε μπορείς να αποβάλεις από τυχαίο γεγονός..Πόσες γυναίκες εδώ μέσα, επίσης απέβαλαν και μια και δυο και μετά τίποτα..   Τώρα για τις συμφύσεις εννοείται αν είναι ανάγκη, και το προτείνει ο γιατρός σου, καλά εκανες και την έκανες..δείχνει ξεκάθαρα τι συμβαίνει μέσα στην μήτρα..Αν είχα ενδείξεις για αδικαιολογητη αποβολη ίσως την έκανα και εγώ..για αυτό είχα ρωτήσει το γιατρό πριν μάθω από τι απέβαλλα εν τέλει..' Όμως μου είπε πως καλό είναι να αποφεύγεται ειδικά μετά από απόξεση, που είσαι ήδη "τραυματισμένη" εκεί κάτω και ότι πάντα υπάρχει η περίπτωση διάτρησης της μήτρας. Βέβαια αν βάλει κανείς τα υπέρ και τα κατά, ανάλογα το περιστάτικο και ιστορικό εννοείται την κάνεις για να έχεις τη λύση του προβ΄ληματος που λες και εσύ..
    • Κορίτσια είναι φυσιολογικό που σήμερα 8+1 δεν έχω ενόχληση στο στήθος. Βασικά τις προηγούμενες ημέρες είχα μια ελαφριά ευαισθησία που σήμερα δεν την έχω. Δεν έχω κάποια ενόχληση ευτυχώς.. αλλά είναι φυσιολογικό αυτό;; Φοβάμαι μην ξανά περάσω τα ίδια και τρέμω πάλι. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη στην 8η εβδομάδα σταμάτησε η καρδούλα του μωρού και μου είχαν κοπεί μαχαίρι όλα τα συμπτώματα.. οπότε τώρα είμαι μέσα στο άγχος και την αγωνία. 🥺
    • Το nipt δεν πέφτει έξω γιατί αναλύει χρωμοσ΄ωματα που απο εκεί όπως ξέρεις φαίνεται αδιαμφισβήτητα το φύλο του μωρού..Γερό, γερο και ξανά γερ΄ο μόνο να είναι! καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη!
    • Αχ κάνε και για εμάς καμία βουτιά! Εγώ την άλλη Κυριακή θα πάω παραλία που θα είμαι Ικαρία.  Απεντομωση κάνουμε κάθε χρόνο και 2 φορές. Τώρα δεν ήταν πολλά οπότε ήταν και ευκαιρία για χοντρη γενική. Τώρα τελείωσα από τις 10 το πρωί, ακόμα καθάρισα ακόμα και ότι καλώδιο υπήρχε 🤣🤣. Εγώ ευτυχώς δεν είχα πολλά καλά, βέβαια έχουν μείνει 7 αλλά δεν θέλω να τα χάσω, αυτό που με ενοχλεί πάρα πολύ είναι η κυτταρίτιδα που έχω από τον πωπο μέχρι το γόνατο μπρος πίσω, παλεύω με κρέμες και πολύ νερό αλλά δεν βλέπω διαφορά.
    • Εφόσον το nipt είπε κορίτσι Ε είναι κορίτσι! Στον υπέρηχο είναι εύκολο να γίνει λάθος γιατί μπορεί να είναι σε δυσκολη θέση, να μπερδεύει ο λώρος κλπ. Στην αδερφή μου έλεγαν αγόρι κ τσουπ στον 5ο μήνα κορίτσι! Εγώ έκανα nipt κ στα δύο κ έπεσε μέσα εννοείται. Με το καλό!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...