Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Πριν 15μηνες γέννησα  με καισαρική. Αν κ είχα ακούσει ότι μετά τον χρόνο σταδιακά δεν φαίνεται πια το δικό μου είναι αρκετά εμφανές ακόμα... Δεν θα έλεγα ότι είναι όπως τους πρώτους μήνες αλλά φαίνεται ξεκάθαρα....

Ήθελα να ρωτήσω όσες έχετε κάνει καισαρική (πιο πριν κ από εμένα) αν φεύγει κάποια στιγμή...Ενοχλήσεις δεν έχω καθόλου σχεδόν από τον πρώτο μήνα θα έλεγα. Είχα πολύ καλή ανάρρωση γενικά.

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Ακριβώς όπως σ ειπε η @Angela7. Ειναι καθαρα θεμα δέρματος. Η κουμπάρα μ γεννησε με καισαρικη κ σρο χρόνο δ ειχε ουτε καν σημαδι. Τπτ μα τπτ. Εγω με καισαρικη στον ιδιο γιατρό κ η τομη μου εγινε διπλάσια με τον καιρο. Γτ τ δερμα μ υπερ εκκρινει κολλαγόνο. Χηλοειδης λεγεται η αλλως υπέρτροφικη ουλη. Ουσιαστικα είναι σαν να έχω ενα εξτρα δερμα πανω στην τομη.

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια!!

@Diwniεχω την εντύπωση ότι κ με εμένα κάτι παρόμοιο συμβαίνει... Διπλάσια δεν είναι αλλά δεν διαφέρει κ πολύ από τον πρώτο καιρό που γέννησα!!!

Δημοσίευση

καλησπέρα και εγώ έχω γεννήσει με καισαρική 20 μήνες πριν και μένα είναι όπως στις αρχές μετά από το ντουζ κοκκινιζει λίγο βέβαια αλλά ενοχλήσεις όχι δεν έχω καθόλου και εγώ πιστεύω είναι θέμα δέρματος

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...