Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα βρε κορίτσια..  

Έχω ένα θέμα με τον θηλασμό.. εδώ και 1,5 εβδομάδα οι θηλές μου έχουν γίνει πάλι πληγές..  είχαν γίνει όταν είχα γεννήσει πριν 4,5 μήνες... Τώρα για πιο λόγο ξανά έγιναν; 

Πονάω πολυυ και δεν μου είναι ευχάριστο, κάθε φορά που έρχεται η ώρα να θηλασω φοβάμαι.... βάζω λανολινη αλλά και πάλι πονάω, και δεν είναι ότι πίνει ξένο για να της δίνω.. Τι να κάνω 😓😓🙊

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Angela7 είπε:

Να βάλεις το γάλα σου γύρω από την θηλή κ να αεριζεις το στήθος σ κάτσε τοπλες στο σπίτι... αισθάνεσαι ότι σε δαγκωνει?

Ναι πιέζει ώρες ώρες όταν πίνει...😓

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Angela7 είπε:

Ναι γι αυτό πονάς...Μπορεί να το κάνει επειδή μπορεί να πονάνε τα ούλα της..έρχετε δόντιακια?

Θα σε γελάσω..  4,5 μηνών είμαστε, δεν ξέρω.. 

Είναι πληγές όμως πραγματικά, κόκκινες 

Δημοσίευση
στις On 15/6/2020 at 10:06 ΜΜ, ο/η Angela7 είπε:

Κάνε αυτό π σ είπα  να δεις αν θα δεις διαφορά 

Σήμερα απ ότι είδα έχει ανοίξει κι όλας λίγο γύρω γύρω από την θηλή και με τσούζει ακόμα κι αν το ακουμπήσω 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Mamafot είπε:

Σήμερα απ ότι είδα έχει ανοίξει κι όλας λίγο γύρω γύρω από την θηλή και με τσούζει ακόμα κι αν το ακουμπήσω 

Εγώ το νιώθω αυτό όταν  με δαγκώνει αλλά εμένα έχει κ δόντια τώρα... μήπως δεν πιάνει καλά λέω εγώ τώρα.. βάλε κ την κρέμα  τις Mandela κάπως έτσι λέγετε κ το γάλα σ κ άφησε να αεριζετε το στήθος σ ελπίζω   να σ περάσει συντομα

Δημοσίευση

Καλησπερα!μηπως να σταματησεις τις κρεμες και να βαλεις λιγο απο το γαλα σου πανω?εγω οταν εβαλα λινελαιο την τριτη μερα που ειχα γεννησει γτ ειχε πληγωθει περα οτι δν ειδα καμια διαφορα πεδευτηκα πολυ για την βγαλω μετα και να θηκασει το παιδι.μεχρι που δν ξαναεβαλα,εβαζα μονο γαλα και μεχρι σημερα που ειναι 5,5 μηνων παρολο που εχει ξεκινησει και με δαγκωνει πολυ δν εχουν ξαναπληγωθει

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...