Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι λιγα παιδια ειναι αυτα που δεν θα βαλουν σιδερακια κι αυτο γιατι οι γονεις ειναι πλεον πιο ενημερωμενοι! αλλωστε δεν ειναι και κατι κακο, και στην εποχη που ειμαστε πιστευω οτι δεν θα τα κοροιδευουν, εγω φορεσα4,5 χρ. σιδερακια(πανω -κατω), και απ'ολα τα ειδη, σταθερα, μασελακι,εξωστοματικα μπορει να ειχα ριξει πολυ κλαμα εκεινο τον καιρο (μερωτουσαν ποτε περνα το τρενο) αλλα τωρα βλεπω οτι αξιζε!

• Απαντήσεις 75
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χθες εκανα πολλη ωρα θηλασμο και σημερα παλι λιγοτερο. Νιωθω πονακια στην κοιλια αλλα δεν ειναι οτι εκανα και τοσο πολυ σημερα ας πουμε. Τωρα που πηγα ειναι σκουρο κοκκινο. Οχι τεραστια ποσοτητα αλλα  παραπανω απο προηγουμενες μερες. Εχω στη μεση της σερβιετας. Σημερα δεν κουραστηκα ουτε σηκωσα κατι χθες κουραστηκα πιο πολυ και περπατησα κλπ π ειχε ερθει η μαια. Πφφ φοβαμαι λιγο 
    • Εγώ πάντως όλο που λέω βγάζω και την σερβιέτα και περνάω στο σερβιετακι τσουπ να το πάλι το αιματακι  Σίγουρα ειναι και ο θηλασμός που προκαλεί συσπασεις θα σου αυξομειώνει τα λοχεια 
    • @Sotiria_94κοριτσι μ είναι παλιό αιμα. Μη σε αγχωνει. Μήπως κουράστηκες παραπάνω? Σήκωσες κάτι? Επίσης αν ξεκινησες τ θηλασμο πιο εντατικά να ξέρεις ότι φερνει συσπασεις στη μήτρα, οπότε αν εχει μείνει παλιό αιμα αποβάλλεται.
    • Κοριτσια μου ερωτημα σος. 11η μερα σημερα το απογευμα εβγαλα καφε αιμα ενω τις τελευταιες δυο μερες δεν ειχα σχεδον τιποτα και πριν λιγο ειδα ενα καφε κομματι στη σερβιετα. Επισης σημερα εχω λιγο πονο στην κοιλιτσα λες και εχω περιοδο στα δεξια της τομης, υπαρχει περιπτωση να εχει στραβωσει κατι; Γιατι επανηλθε το αιμα φοβηθηκα το ειδα και στην τουαλετα. Μου ειχε συμβει και πριν λιγες μερες να δω στην τουαλετα αλλα ποτε κομματι μαυρο αιμα. Πειτε μου αν αυξομειωνεται και σε εσας η ροη στα λοχεια μετα απο Κ.Τ. Γιατρο εχω την Τριτη αλλα επειδη το ειδα μολις δεν του εστειλα. 
    • @Eirin Θα τα καταφέρουμε ❤️ Δε σου κρύβω πως κι εγώ τώρα που έμεινα λίγο μόνη το σκέφτηκα, μελαγχολησα  λιγάκι, τα συναισθήματα αυτα δεν είναι παράλογα, όλες μας τα έχουμε σκεφτεί… μας εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να γιορτάζουμε παρέα όλες ❤️  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...