Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια, ελπίζω να είστε όλες καλά. Επειδή είμαι καινούρια και δε θέλω να κάνω κάτι που θα είναι ενάντια στους κανονισμούς του foroum, μπορώ να σας πω το όνομα του γιατρού που έκλεισα ραντεβού για την εξέταση της αυχενικής διαφάνειας και της κυστικής ίνοσης κι αν έχει τύχει κάποια κοπέλα να πάει, να μου πει τη γνώμη της;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Marianna27 είπε:

Γεια σας κορίτσια, ελπίζω να είστε όλες καλά. Επειδή είμαι καινούρια και δε θέλω να κάνω κάτι που θα είναι ενάντια στους κανονισμούς του foroum, μπορώ να σας πω το όνομα του γιατρού που έκλεισα ραντεβού για την εξέταση της αυχενικής διαφάνειας και της κυστικής ίνοσης κι αν έχει τύχει κάποια κοπέλα να πάει, να μου πει τη γνώμη της;

Ναι κορίτσι μου μπορείς καλό είναι να σου πει κάποια αν έχει παει

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Penny89 είπε:

Δεν τον ξέρω έχεις δει αν είναι πιστοποιημενος;

Μου τον πρότεινε ο γυναικολόγος μου και ειδα οτι εχει δουλέψει διπλα στον Νικολάου που ανέπτυξε το τεστ ΡΑΡP-A. 

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Marianna27 είπε:

Μου τον πρότεινε ο γυναικολόγος μου και ειδα οτι εχει δουλέψει διπλα στον Νικολάου που ανέπτυξε το τεστ ΡΑΡP-A. 

Καλα αποτελεσματα!!!εμεις ειχαμε παει στο εμβρυο παπαπαναγιωτου μειναμε πολυ ευχαριστημενοι .ολον τον προγεννητικο εκει τον καναμε απο 12η βδομαδα ξεραμε και το φυλο!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλα αποτελεσματα!!!εμεις ειχαμε παει στο εμβρυο παπαπαναγιωτου μειναμε πολυ ευχαριστημενοι .ολον τον προγεννητικο εκει τον καναμε απο 12η βδομαδα ξεραμε και το φυλο!

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά για να έχουμε μια ιδέα, πόση ώρα κράτησε η εξέταση και πόσο κόστισε;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...