-
Απαντήσεις
-
Από Princess28 · Δημοσίευση
Εε μωρε λογικό, πώς να κοιμηθεί στη φωλιά; Αγκαλιά θα θέλει!💕 -
Από Princess28 · Δημοσίευση
Ευχαριστώ πολύ!!!🩷🩷 Ωραιο όνομα, να σας ζήσει!!! -
Από afr · Δημοσίευση
Ναι σωστά εσείς πρεπει να χωρέσετε τωρα 3 καθίσματα στο αυτοκίνητο. Σκέφτεστε καθόλου την αλλαγή αυτοκινήτου? Το συζητούσα πρόσφατα με μια συνάδελφο που περιμένει το 3ο κ μου ειπε οτι θα πάρουν καινούριο αμάξι γιατί δε γίνεται διαφορετικά να μετακινουνται κ με τα 3 παιδια μαζι τους. Αα ωραια, μου δίνεις μια ελπίδα για την κούνια 😂 εχω θεμα κ με τον ύπνο με τον μεγάλο κ δεν ξερω καθόλου τι θα κανω οταν με το καλο ερθει το μωρο. Γιατί ξυπνάει τη νύχτα κ έρχεται να συνεχίσει τον ύπνο του μαζι μου κ αν εχω κ το μωρο δεν ξερω τι θα κανω. Είμαι σε φάση που προσπαθώ να βρω καποια λύση αλλα δεν εχω ιδέα τι μπορει να λειτουργήσει κ τι θα μας βολέψει. Αυτό με την ντουλάπα το εχω κ εγω, προς το παρόν χωρανε τα πράγματα αλλα νομίζω ελάχιστα ακομα κ έχουμε τιγκαρει. -
Από Tonia. · Δημοσίευση
Ναι σωστά 🤗 Δε συστήθηκα... Συγγνώμη απλα απο το άγχος μου.. Εχω βιώσει και δύο απώλειες πριν απο αυτή την εγκυμοσύνη οπότε δεν περνάω καλα λογω του άγχους μου γενικότερα. Είμαι απο Αθήνα και κοντεύω τα 40 ήρθε εύκολα αυτη η εγκυμοσύνη και μετα απο δύο απώλειες , δεν πίστευα με τίποτα πως αυτη θα προχωρήσει. Κανω αντιπηκτικες, παίρνω salospir, η β επιπέδου ήταν πολυ καλη, μόνο ο τράχηλος ήταν το θέμα . Αν πανε ολα καλα θα γεννήσω στο Ιασώ. -
Από Tonia. · Δημοσίευση
Σ'ευχαριστώ πολυ, για το μήνυμά σου.❤️ Οπως το λες .. αν δεν βλέπαμε μείωση δεν θα μας ανησυχούσαν.
-