Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια όσο αφορά την αποτρίχωση με λέηζερ σε πρόσωπο κυρίως τί έχετε ακούσει;(σχηματισμός φρυδιού, ''μουστάκι'', και οπουδήποτε φυτρώνουν οι καταραμένες και αντιαισθητικές τρίχες) Είναι μία διαδικασία που θέλω να πραγματοποιήσω εδώ και αρκετό καιρό αλλά το ανέβαλα, καθώς δεν ήθελα καμία παρέμβαση πριν κάνω παιδάκι. Έπειτα από τον τοκετό όμως (όχι αμέσως φυσικά) σκέφτομαι να το πραγματοποιήσω. Παρακαλώ δώστε τα ΦΩΤΑ σας!

Δημοσίευση

katrina ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ..... ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ... ΤΟ LASER ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)....ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ.... ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ "ΚΕΡΙ"....;) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟ OLD TIME CLASSIC ΤΣΙΜΠΙΔΙΟΝ... ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσίευση

katrina μου γεια σου απο μενα! Εγω εκανα χρονια αποτριχωση με κερι! αλλα βαρεθηκα. Μπορει οι τριχες να εξασθανουν αλλα δυστηχως δεν φευγουν τελειως! Ετσι λοιπον αποφασισα να ξεκινησω λειζερ και σωθηκα. Στην αρχη πηγα σε ενα κεντρο στην Συγγρου αλλα ηταν πολυ ακριβα. Την προηγουμενη εβδομαδα πηγα σε εναν δερματολογο στο μαρουσι και μου πηρε 50 ευρω για προσωπο-στηθος-κοιλια. Οσο για τα αποτελεσματα στο προσωπο ειδικα ειναι απιθανα. Εγω ειχα μεγαλο προβλημα και τωρα εχω ησυχασει! Αυτα απο μενα!Αν θες κατι αλλο πες μου!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΣΑΝ ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ Κ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ.

ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΑΣ ΑΡΚΟΥΔΙΤΣΑ :woohoo: ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ?

Δημοσίευση

lESAKI μία φορά το τόλμησα και θα μου μείνει αξέχαστο! Ούτε λεπτό δεν άντεξα! Αυτό είναι για ''δυνατές'', όχι για εμένα! Scarlet προς το παρόν βολεύομαι με κερί αλλά χρειάζομαι 10 κιλά την εβδομάδα! (είμαι και υστερική με τις τριχούλες αλλά και η κοκκινίλα έπειτα... Σαν τον κώλο της μαϊμούς! Το τσιμπιδάκι σε αισθητικό, καθώς έχω φρύδι Καραμανλή(παππού) και γενικά δεν είμαι όλο των επισκέψεων σε αισθητικούς! dimitroula ειδικά για το πρόσωπο ενδιαφέρομαι! Βέβαια αν αρεστώ, ίσως προχωρήσω και στα επίμαχα σημεία! Πόσες επισκέψεις θέλει το μουστάκι; Επίσης για σχήμα φρυδιών έχεις εμπειρία; Πάντως θεωρώ ότι είναι καλή λύση, ειδικά αν είσαι τριχωτή και δεν έχεις ελεύθερο χρόνο! Μόνο τόσο στοιχίζει; Είχα την εντύπωση ότι είναι πιο ακριβή η θεραπεία. Ευχαριστώ πάντως!

Δημοσίευση

Κατρινα μου εγω ηθελα 60ευρω το μηνα στην αισθητικο. Αλλα κουραστηκα γιατι το καλοκαιρι ειδικα που οι τριχες βγαινουν σιγα σιγα φαινεται ασχημα και ημουν συνεχεια με το αγχος. Για αυτο και ειχω παρει συσκευη για κερι και καποιες φορες εκανα και μονη μου. Ομως το προβλημα οπως σου ειπα ειναι οτι απλα εξασθενουν. Η πρωτη μου πηρε 220ευρω για προσωπο-στηθος-κοιλια. Αλλα αυτο που με εκανε να παω αλλου ειναι οτι δεν με ειδε ο γιατρος που το εχει παρα εχει μια γραμματεα που απλα δουλευει το μηχανημα και αυτη κοστολογει. Τουλαχιστον εκει που πηγα τωρα ειναι σε δερματολογο με εξετασε και ειπε στα κοριτσια την ενταση που πρεπει να ρυθμισουν στο μηχανημα. Μου πηρε 50ευρω. Τωρα θα δω πως θα παω. Αν θες να κανεις μονο μουστακι μην το σκεφτεσαι καν. Απλα θελει λιγο υπομονη στην αρχη γιατι αμα ξεκινησεις λειζερ ειναι κατα στο να πειραξεις τις τριχες. Αλλα αυτα θα στα πουν εκει που θα πας. Επισης για τα φρυδια δεν ξερω να σου πω εμενα μου τα βγαζει η αισθητικος μου. Παντως για ολες θα σας στο πω πριν πατε να κανεται μια ερευμα αγορας γιατι ειναι μερικοι που ενω το λειζερ εχει πεσει παρα πολυ απο θεμα κοστους εντούτοις υπαρχουν καποιοι που το χρεωνουν ακριβα.

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα και απο εμένα!

απο τα 15 μου είχα τρομερό πρόβλημα τριχοφυίας στο πρόσωπο.πήγαινα σε αισθητικό και έκανα τουλάχιστον 1 ώρα βελόνα 2 φορές την εβδομάδα (δεν φαντάζεστε πόνο και σημάδια). στα 19 μου (1998), οταν πρωτοήρθαν τα μηχανήματα λέηζερ για αποτρίχωση πήγα σε ένα κέντρο μικρό, με είδε πλαστικός χειρουργός, με έστειλε για ορμονικές εξετάσεις και αφού μου ξεκαθάρισε οτι πάντα θα έχω λιγες παραπανω τριχουλες απο το κανονικό λόγω ορμονών, τότε με ανέλαβε. τώρα που είμαι 30 πηγαίνω 1 φορά ανα 2 μήνες και πληρώνω 30 € και ποναει ελάχιστα. Αν σας ενδιαφέρει μπορώ να σας δώσω διεύθυνση και τηλ.

Δημοσίευση

Kαλημερα κοριτσια κ εγω ειχα παντα μια τριχουλα εδω,κ μια εκει ενα οχι τοσο σημαντικο προβλημα τωρα στην εγκυμοσηνη ομως εχω γεμισει κατω στο πηγουνι αρκετες θα μπορουσα να πω ο γιατρος μου ειπε ειναι λογω ορμονων κ οτι πολλες γυναικες το παθαινουν στην εγκυμοσηνη,σκεφτομαι να παω σε αισθητικο εχει παει μια γνωστη μου κ ειδε αποτελεσμα,αλλα μετα τη γεννα ως τοτε υπομονη....;)

Δημοσίευση

Οι ορμονικές διαταραχές παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα αποτελέσματα του λέιζερ. Εγω κάνω εδώ και κάποια χρόνια λέιζερ σε μπικίνι, πόδια και μουστάκι και έχω παρατηρήσει οτι όταν τα ορμονικά μου αλλάζουν οι τρίχες ξαναεμφανίζονται. Επίσης το αποτέλεσμα εξαρτάται απο την σκληρότητα της τρίχας καθώς και το χρώμα της! Οσο πιο σκληρή και μαύρη τόσο καλύτερα... Προσωπικά στο μουστάκι δεν έχω καταφέρει τίποτα και επειδή δεν μπορώ να κυκλοφορώ σαν μουστακαλού μέχρι να πάω για την επόμενη συνεδρία παράτησα το θέμα του λέιζερ για το συγκεκριμένο σημείο και τις βγάζω πλέον με αποτριχωτικό γάντι!

Δημοσίευση

με απελπισες με το λειζερ,νομιζα πας μια φορα και ξεμπερδευεις,ηθελα να εξαφανισω το χνουδι στο μουστακι,το γαντι αυτο ειναι καλο?το ειχα δει στην εκθεση στη θεσσαλ αλλα δεν το πηρα,επρεπε ε?:S :S

Δημοσίευση

οχι, αν πας σε κάποιον ειδικό θα σου πεί πόσες φορές χρειάζεται να κάνεις ανάλογα με τον τύπο της τρίχας σου...

το βασικό αρνητικό όπως είπε και η dimitroula είναι οτι οι τρίχες πρέπει να φαίνονται αλλιώς το laser δεν μπορεί να τις χτυπήσει. Και αυτό μπορεί να μήν είναι πρόβλημα για αλλες περιοχές αλλα για το μουστάκι είναι κάπως αντιαισθητικό να κυκλοφορείς με ντούγκλα το μουστάκι :lol:

Το γάντι θέλει και αυτό προσοχή , να το κάνεις πολύ απαλά για να μην ερεθιστεί η περιοχή. Αλλα είναι πολύ καλή λύση για γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα! Εμενα μου κάνει πολύ καλη δουλεια στο μουστάκι που έχω λεπτές και μικρές τρίχες...στο πόδι που είχα δοκιμασει παλιά δεν ειχα κανένα αποτέλεσμα...μαλλον ήταν πολύ σκληρές οι τρίχες για να μπορέσει να τις αφαιρέσει.

Δημοσίευση

Κοριτσια εγω εκανα οπο το προσωπο σχεδον γιατι ειχα κανει βλακεια τοτε στην εφηβεια και εκανα κερι με αποτελεσμα να γεμισω τριχες παντου!Ετσι αποφασισα να κανω λειζερ.Εκανα 7 συνεδριες μου κοστησε περιπου 700 ευρω δεν θυμαμαι καλα γιατι το εκανα πριν 5 χρονια και εχουν εξαφανιστει τωρα κανω 2 φορες τον χρονο ετσι για να ειναι πιο καθαρο το προσωπο γιατι εχει μεινει ελαχιστο χνουδακι το οποιο δεν φαινεται αλλα οταν κανεις λειζερ το προσωπο γινεται σαν μωρο τοσο καθαρο!παντως οποιες θα κανουν να προσεξουν που θα πανε γιατι υπαρχουν και απατεωνες να μην αναφερω μεγαλα κεντρα αισθητικης!Εγω πηγα σε δερματολογο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη τωρα θα ξεκινησω ποδια.

Δημοσίευση

Spirgeo αν θέλεις δώσε μας περισσότερες πληροφορίες! Υπήρχε έπειτα καμία ενόχληση; Αν θελήσεις Καλοκαίρι να κάνεις το λέηζερ έχει κάποιο αντίκτυπο; Κορίτσια εμένα μου συνέστησαν Ιατρό με ειδίκευση σε θεραπευτικό λέηζερ, όχι σε αισθητικούς. Για χρήματα έχω ακούσει κάπου στο ποσό που αναφέρει η spirgeo. Δεν έχω καμία πληροφόρηση για σχηματισμό φρυδιών! Πάντως με ενδιαφέρει πολύ το θέμα, γιατί και ο χρόνος δεν περισσεύει αλλά και στις αισθητικούς βαριέμαι κάθε τόσο και φοβάμαι με όλα όσα ακούγονται!

Δημοσίευση

lesaki πηγα σε ενα κεντρο που λεγεται cosmedica, ειναι στην Παπαδιαμαντοπουλου (σταση Μετρο Μεγαρο Μουσικης) τηλ 210 7222 193 (παρε μετα τις 14:00). ο γιατρος ειναι ο κ Τσιλιώνης. Αν πας πες οτι είσαι απο την κα Χαιρετακη.

Δημοσίευση

Κατερινα μου επειδη και μενα με ενδιαφερει το θεμα το εχω ψαξει.

Εγω θελω να κανω οπωσδηποτε το μπικινι γιατι δεν αντεχω τον πονο με τα κερια.

Θα κανω σε δερματολογο εδω στη Θεσ/νικη που εχει εξειδικευση στον κλαδο.

Ειναι 50 ευρω η συνεδρια και οι επαναλληπτικες μετα απο περιπου ενα με εναμιση μηνα.Απλα δεν πρεπει να δει το σημειο ο ηλιος για καποιο χρονικο διαστημα μετα απο την εφαρμογη.

Εκανε φιλη μου προσφατα και με 6 συνολικα συνεδριες ξεμπερδεψε.

Απλα τωρα χρειαζεται να πηγαινει μια στο τοσο για να φυγουν τα παντα.

Παντως ειναι η καλυτερη και η πιο αποτελεσματικη λυση..

Δημοσίευση

Από όσα συμπέρανα τελικά όσες έχουν εμπειρία άμεση είτε ακουστά, τελικά το λέηζερ ενδείκνυται και δεν προκαλεί κάτι! Απλά θα πρέπει ν'απευθυνόμαστε σε γιατρό με ειδίκευση και όχι σε κέντρα αισθητικής. Πραγματικά πάντως το μπικίνι και το μουστάκι είναι ''βάσανο''΄μεγάλο! Εμένα μ'ενδιαφέρει και το φρύδι και τα χέρια! Γενικά θέλω να εξαφανίσω όλες τις τρίχες! Τί τραβάμε και εμείς οι χορεύτριες...

Δημοσίευση

Κοριτσια ο γιατρος ειναι σε Καβαλα και Ξανθη και λεγεται Σουλτανος οι τριχες δεν εξαφανιστηκαν με τις 7 συνεδριες εκανα και μερικες μετα απλα οι 7 ηταν εντατικες καθε μηνα σχεδον μετα εκανα μια στο τριμηνο κ.τ.λ και τωρα 2 φορες τον χρονο.Αλλα γλυτωσα απο ενα μεγαλο βασανο το κερι που εκανα καθε 20 μερες και ημουν λες και ξυριστηκα!!!Χαλια μαυρα.Αλλα το τωρα ειναι τελεια.Στην εγκυμοσυνη δεν εκανα αν και μου ηπαν οτι ειναι ακινδυνο αλλα εγω θεωρησα καλυτερα να μην κανω ε δεν ηταν και τοσο χαλια οποτε περιμενα εναν χρονο για να ξανακανω.Στην αρχη ποναει λιγο γιατι οι τριχες ειναι δυνατες αλλα μετα καθως αδυνατιζουν δεν ποναει τωρα εγω δεν καταλαβαινω τιποτα.Υπαρχει μια ελαφρα κοκκινιλα μετα το λειζερ που εμενα μου φευγει μετα απο 5-6 ωρες αν και αν βαλεις μεικαπ δεν φαινεται τιποτα.Γενικα δεν εχει παρενεργειες το λειζερ οταν το κανεις σε εξειδικευμενο γιατρο γιατι εχω δει και κατι εγκαυματα απο λειζερ που εκαναν σε κατι κεντρα ομορφιας .....γι΄αυτο προσοχη που θα κανετε!!!

• Προσθήκη...