Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θερμοκρασία σώματος και περιοδος

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας,

εδώ και κάποιους μηνες προσπαθω να μεινω έγκυος αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα, αυτόν τον μήνα είχα μια ελπίδα ότι τα κατάφερα γιατί είχα αρκετά πονακια χαμηλα, πολύ πρησμένο στήθος, και παρατήρησα ότι λαχανιαζα πολύ εύκολα. Σήμερα μου ήρθε περίοδος αλλα αυτό που μου κάνει εντυπώση είναι ότι η θερμοκρασία μου παραμένει στους 37. Ενώ τους προηγούμενους μήνες μια μέρα πριν μου έρθει περίοδος έπεφτε. Μήπως έχει συμβει αυτό σε κάποια κοπέλα? Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Vasilikoula είπε:

Γειά σας,

εδώ και κάποιους μηνες προσπαθω να μεινω έγκυος αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα, αυτόν τον μήνα είχα μια ελπίδα ότι τα κατάφερα γιατί είχα αρκετά πονακια χαμηλα, πολύ πρησμένο στήθος, και παρατήρησα ότι λαχανιαζα πολύ εύκολα. Σήμερα μου ήρθε περίοδος αλλα αυτό που μου κάνει εντυπώση είναι ότι η θερμοκρασία μου παραμένει στους 37. Ενώ τους προηγούμενους μήνες μια μέρα πριν μου έρθει περίοδος έπεφτε. Μήπως έχει συμβει αυτό σε κάποια κοπέλα? Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. 

Έχεις κανονική περίοδο; το αιμα σου είναι όπως τις άλλες φορές; Δεν πας να κάνεις και μια χοριακη να είσαι σίγουρη ξέρω περιπτώσεις που είχαν περίοδο ενώ ήταν έγκυες 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...