Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Οσο πλησιαζει ο καιρος, βουνο μου φαινεται και αγχωνομαι (αν και ειναι απλο και μικρο πρωτοκολλο). Ξερω οτι ειναι μεσα στο μυαλο μου και το εχω μεγαλοποιησει. 
    • Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;  Εγώ πριν λίγο είχα πολύ λίγα καφέ υγρά και πριν από αυτό λίγα πονάκια. Ανησύχησα είναι η αλήθεια, γιατί αυτές τις μέρες δεν προσέχω τόσο, σταμάτησα από μόνη μου κ την προγεστερόνη γιατί μου έφερνε φαγούρα κ με ενοχλούσε, αλλά ήμουν και μια χαρά. Θα δω πως θα πάει κ αν συνεχίσει θα μιλήσω με τον γιατρό μου.
    • Καλημέρα αγάπη, εγώ μόνο με μαξιλάρι εγκυμοσύνης κ για την ακρίβεια έχω 2…🤣🤣🤣 Το ένα δε με βόλεψε πολύ κ πήρα κ 2ο.. Ναιιιιιιιι εχθές ειδικά όταν χασμουριόμουν το βράδυ κλωτσούσε γερά. Κ ο άντρας μου τον κατάλαβε… Αφού δε μπορούσα να χασμουρηθω.. Με μια φορά δε νομίζω να γίνει κάτι.. Εδώ εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη δε μπορώ να κόψω με τίποτα το κάπνισμα😢.. Κάνω μετρημένα μέσα στη μέρα 
    • καλημέρα κορίτσια! καλά να περάσουμε σήμερα!! @Ngsofia μου, δεν ξέρω τι φάρμακα έχεις. Αν έχεις και άλλα πέρα από αυτά που θα πάρεις δωρεάν από ΕΟΠΥΥ πες αν είναι στον γιατρό σου αν γίνεται να σου τα γράψει από τώρα (αν δεν το έχει ήδη κάνει) να τα έχεις έτοιμα. Το λέω περισσότερο επειδή εγώ είχα και ανταγωνιστή, cetrotide, που ήταν σε έλλειψη και κάνανε κάνα δεκαήμερο να μου το φέρουν. Βέβαια εδώ που είμαι εγώ είναι πολύ περιορισμένα τα πράγματα με φαρμακεία κλπ. 
    • Σε ευχαριστώ πολ΄ύ @Ngsofia μου!!! Μακάρι να στην βγάλουν γρήγορα την απόφαση για να προλάβεις να ξεκινήσετε τον Ιούλιο🙏🥰 Κορίτσια όλα αυτά που σκέφτεστε τα έχουμε σκεφτεί όλες!!! Στην αρχή πιστεύουμε ότι με την πρώτη θα μείνουμε έγκυες κ η εξωσωματική είναι κάτι πολύ μακρινό, μετά λέμε άντε δώσε λίγο χρόνο ακόμη, λίγο ακόμη κ περνάει ο καιρός  😕 Κ εγώ που έμεινα στους 5-6 μήνες την πρώτη φορά έλεγα θα ξανά έρθει γρήγορα αλλά όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει, κ τα γιατί δεν έρχεται πάλι πολλά, αλλά χωρίς κανένα νόημα!!!! Να σκέφτεστε ότι είμαστε τυχερές που υπάρχει η επιστήμη κ θα τα καταφέρουμε🥰 Στην αρχή όλα φαίνονται βουνό, αλλά είναι πιο απλό απ' ότι το έχουμε στο μυαλό μας, θα το δείτε 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...