Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα....καλα εε είσαι απίστευτη!!!!εριξα πολύ γέλιο έτσι όπωσ τα περιέγραψες!!( δεν γελάω με τον πόνο σου!!αλίμονο!!σε καταλαβαίνω!!)...

2η μέρα σήμερα....χμ...κάτι μου μυρίζει!!!!!!

βρε δημητρούλα μου..κάνε ένα τέστ...μην υποβάλεισ τον εαυτό σου σε τέτοια ταλαιπωρία και άγχος!!άντε άντε..να μας πείς τα κλά νέα!!!!

Δημοσίευση

"ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!ΑΡΝΗΤΙΚΟΟΟΟΟ!!!!"

καλά λέμε σε φαντάζομαι να το λες και γελάω.

Λοιπόν Maniamounias , έχω την αίσθηση ότι θα βγει θετικό το τέστ.......ανυπομονώ να μας περιγράψεις τα συναισθήματα σου τώρα που θα μάθεις ότι είσαι έγκυος.

Φιλία, δεν παίζεσαι.

Δημοσίευση

Sou efchome olopsicha na ise egios.

Ostoso, an to apotelesma den ine afto pou thelis (to apefchome), tha protina na mi xanasizitisis to thema me pethera/o - mama/ patera, prin sigoureftis oti ola pigan kala, yiati isos i diki sou anthropi mesa stin agonia tous na doun egoni, na se agchonoun. To thema afto nomizo oti afora esena ke to sindrofo sou. Exalou, mesa apo to mammyland echis ti dinatotita na mirazese tis opies anisichies sou me atoma pou tha se niosoun apolita.

Kali epitichia!

Δημοσίευση

maniamoynia καλο πρωινο κ απο εμενα κ μακαρι το τεστ που θα κανεις να βγει θετικο γιατι το αξιζεις ....εισαι ενα ατομο που απ'οτι ειδα προσπαθεις κ διακομοδεις τα πραγματα για να μη σε παρει απο κατω,νομιζω οτι κανεις πολυ καλα γιατι αν σε παρει η μπαλα κοριτσι μου δυσκολα επανερχεσαι.καλη επιτυχια:)

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου το απόγευμα έχω ραντεβού για χοριακή...έτσι,για να κάνω το χατίρι του άντρα μου,που άκουσε χθες για τεστ και κόντεψε ν'αποθάνει το ζωντανό.

Τον είδα ξαφνικά με τα μαλλιά τσουτσουρωμένα τον ανήφορο και γουρλωμένο μάτι και σκέφτηκα ότι τον ξέκανα το δόλιο η κακούργα wannabe μάνα.

Ούτε να το ακούσει δεν ήθελε.Τελικά δέχτηκε την εξέταση αίματος,του φάνηκε πιο σίγουρη.

Ωραία όλα αυτά,σκέφτομαι.Αλλά ΠΟΥ να πάω;Ο καλός μου δεν ήξερε κάποιον μικροβιολόγο (hellooooo!!!!!!!εδώ μεγάλωσεεεςςς!!!!,ήθελα να του πω,αλλά κρατήθηκα).

Και πήρα τις πληροφορίες καταλόγου.Στην αναμονή για να βρει η κοπέλα το τηλέφωνο που της ζήτησα,με πιάσαν σπαστικά γέλια.

"Τι πάθατε;" με ρωτάει η κοπέλα από την άλλη άκρη της γραμμής...

Και απαντάω εγώ ξελιγωμένη:

"11880;Θέλω ένα μωρό.Όχι για μένα,για τη φουκαριάρα τη μάνα μου που έχει 3 και δε θέλει άλλο"

Πάει...το'καψα...Μέχρι το απόγευμα θα έχω ανοίξει λαγούμι από το πέρα δώθε στο σαλόνι...

Πάντως,αν δεν είμαι (που το απεύχομαι),δε θα πέσω και να πεθάνω.Μικρή είμαι ακόμη...neeeext month!

Την καλημέρα μου,τα φιλιά μου και χιλιάδες ευχαριστώ που συμμερίζεστε την αγωνία μου!

Δημοσίευση

Συγνώμη βρε maniamounia μου( Δήμητρα δεν ειναι το όνομα σου???) γιατι καλή μου το ειπες και στη πεθερα σου οτι εχεις καθυστερηση???? αυτο σου γεμίζει περισσότερο άγχος. αν ( που δεν το εύχομαι) δεν είσαι έγκυος θα απογοητευτείτε οικογενειακως!! δεν ειναι κρίμα????? :(

κάνε αγάπη ένα τεστακι και αν βγει αρνητικο οκ παμε για τον άλλο μήνα δεν έγινε και τίποτα!! ουτε εισαι 40 χρονών και σε πείραν τα χρόνια και δεν θα μπορέσεις να κάνεις!!!εγώ πριν μήνες που είχα τέτοια υποψία( χαζομάρα μου βέβαια γιατι νόμιζα ότι μολισ δω τον άντρα μου και με δει θα μείνω!!! :blush: εμεις θα το πιάναμε το παιδι με τον αέρα τεσπα!!!) έκανα το τεστ απογοητευτικα για κανενα 10λεπτο και παμε παρακατω βγηκα μετα μια βολτα και ολα καλα. ενω εσύ γινεσαι χάλια με αυτη την αγωνία και πουθενα δεν βγαίνει!!! δηλαδη αν περασουν 10 μερες και κανεις το τεστ και ειναι αρνητικο δεν θα απογοητευτεις??????? αντε αγαπη μου καντω γιατι και μεις εχουμε αγχβθει με σενα. φιλια ζουζουνααα:kiss:

Δημοσίευση

Σισσιώ μου απ'το στόμα σου και στου Θεού τ'αφτί!!!!!

Μαρία μου δεν της το είπα εγώ!Όλοι τους μετράνε τις μέρες μου!Μόνοι τους αγχώνονται.Εγώ εχω απλά αγωνία,αλλά δε θα σκάσω,ούτε θα πέσω να πεθάνω αν δεν είμαι!Τον άλλο μήνα με το καλό!

Δημοσίευση

ναι βρε κοπελα μου και να τους απαγορευσεις να το κανουν αυτο. πρεπει αν καταλαβουν οτι ναι μεν αυτοι θελουν να αποκτησουν εγγονακι αλλα οκ μην τρελαθουν και τρελανουν και τους γυρω τους. εγω πλεον ουτε στον αντρα μου θα λεω ποτε θα αδιαθετω γιατι μου δημιουργει αγχος!!!! οταν θελει ο θεος θα σου το δωσει το μωρακι. κανε ομως εσυ το τεστ η την εξετασει για αν ηρεμισετε ολοι σας. φιλια πολλα και ευχομαι να εχεις πολυ ευχαριστα νεα. περιμενουμε νεα σου

Δημοσίευση

Άτιμη κενωνία παιδί μου,τι να λέμε τώρα;

Ας φέρω εγώ ΕΝΑ γερό στον κόσμο και θα βρω τρόπο να το προφυλάξω!

Λίίίγες ώρες μείνανε μάτια μου γλυκάάάά!!!!!

Σε λίγες ώρες θα έχω τ'αποτελέσματα...

Θα σας ενημερώσω!

Δημοσίευση

Αντε κοπελάρα!!!!Εύχομαι να εισαι τιγκα στη χοριακή...... φουλ ντοπα με Β χοριακή γοναδοτροπίνη

α... και μόλις πάρεις τα αποτελέσματα ξέρεις εσύ.... μπαίνεις στο φορουμ και μας τα ανακοινώνεις......

Δημοσίευση

ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΔΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!ΣΟΥ ΝΕΑ...ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νομιζω οτι λιγο πολυ ολες εχουμε νιωσει κατι παρομοιο. Μετα τη γεννα προσωπικα περασα μια δυσκολη περιοδο παρολο που ειχα βοηθεια απο τη μητερα μου και ειχα και την τυχη να εχω τον αντρα μου στο σπιτι για σχεδον 2 μηνες. Τις πρωτες μερες ειδικα οταν γυρισαμε σπιτι εκλαιγα πολυ συχνα. Εννοειται οτι οταν γινεσαι μανουλα χανεις καποια κομματια του εαυτου σου οπως τον ηξερες πριν αλλα βρισκεις καποια καινουρια που ειναι εξισου ομορφα. Θυμαμαι που κοιτουσα τον μικρο μου και σκεφτομουν οτι αισθανομαι σαν να μη θυμαμαι καν πως ηταν η ζωη μου πριν χωρις αυτον, ενιωθα σαν να τον ειχαμε απο παντα. Τωρα η ζωη ειναι γενικα απαιτητικη, ο καθενας εχει τις υποχρεωσεις και τα τρεξιματα του ομως οπως ειπε και η κοπελς παραπανω θα χτισεις μια νεα καθημερινοτητα στην οποια θα ενταξεις και το παιδακι σου και ολα θα ειναι τελεια. Κι εγω τον πηγαινα καθε μερα κουνιες και ειχαμε γνωριστει με καποιες μανουλες, δε γιναμε φιλες ομως ηξερα οτι θα παω εκει και θα πω και μια κουβεντα. Με το καλο το μωρακι σου ευχομαι. 
    • Αρχικά να πω την αλήθεια η μητρότητα είναι μια αρκετά απαιτητική «κατάσταση»  από την άποψη ότι είσαι η μαμά και το βάρος πέφτει στην μαμά και το μπαμπά φυσικά.    όμως είναι περισσότερο στη μαμά. Γιατί η μαμά θα είναι στο σπίτι όσο ο μπαμπάς θα είναι δουλειά.    εγώ έχω 3 παιδιά.    άπειρες φορές έχω νιώσει μόνη κ ίσως και καθημερινά από την άποψη ότι κ μένα οι συγγενείς μου μένουν κοντά αλλά έχουν κ εκείνοι τη ζωη τους δεν μπορούν καθημερινές να μου κάνουν παρέα να πω μια κουβέντα να πιω ένα καφέ (έχουν το πρόγραμμα τους, έχουν τις δουλειές τους κτλ κτλ)  η κόρη μου έγινε 6 κ της λέω κάθε μέρα πόσο τυχερή νιώθω που υπάρχει κ μπορώ να πω μια κουβέντα με κάποιον που με καταλαβαίνει.  Ο ένας ο γιος μου είναι 3.5 κ δν μπορεί να κάνει κάποια ουσιαστική συζήτηση κ το άλλο παιδάκι μου είναι 6 μηνών δεν μιλάει καν 😁 Καμία φίλη μου δεν είναι μητέρα (είμαι 30) κ κανένα συγγενικό μου πρόσωπο που είναι κοντά. Plus μένω στο εξωτερικό κ φαντάζεσαι πόσο πιο δύσκολο είναι.    εμένα τα παιδιά μου είναι η παρέα μου κ πραγματικά είναι όλη μου η μέρα. Προσωπικά μεγαλώνω τα παιδιά μου εδώ και 6 χρόνια άρα 6 χρόνια είμαι στο σπίτι. Σαφώς υπάρχουν στιγμές μοναξιάς από την άποψη ότι θέλεις έναν ενήλικα να συναναστρεφείς να πιεις ένα καφέ κάτι.    αλλά είναι στιγμές.    αν δεν ήταν η κόρη μου τόσο μεγάλη ίσως να μιλούσα στα ντουβάρια που λέει ο λόγος 🤣   το άλλο που κάνω κ μας βοηθάει όλους είναι να τα βγάζω έξω όλη την ημέρα (3ωρες τουλάχιστον) άρα παίρνουμε αέρα βλέπουμε κόσμο.    μετά από κάθε γέννα μου αντιμετώπιζα έτσι ψυχολογικά προβλήματα. Με το που πήγαινε να νυχτώσει έκλαιγα, στεναχωριόμουν, ένιωθα μόνη μου πολύ έντονα.    ευτυχώς μετά τις 50 μέρες καλυτέρεψα.    Δεν βοηθάει που κ ο άντρας μου γυρνάει 11-12 το βράδυ. Αλλά οκ είναι όλα μια συνήθεια εν τέλη.    τώρα είμαι πολύ καλύτερα που έχουν στρώσει οι ορμόνες. Δεν θα σκεφτώ δλδ τέτοια αρνητικά συναισθήματα συχνά.    (οι φίλες μου όλες μένουν στην Ελλάδα άρα μόνο τηλεφωνικά ή με βιντεοκλήσεις μπορώ να τους μιλήσω κάτι είναι κ αυτό όμως από το τίποτα 🙏🏼🩷).    τον πρώτο καιρό να έχεις παρέα συνέχεια ( την πρώτη εβδομάδα η μαμά μου κοιμόταν σπίτι μας για να με βοηθάει γιατί όπως είπα έχω 3 παιδιά άρα ήταν πολύ εξουθενωτικό μέχρι να μαζέψω δυνάμεις από τη γέννα)    Και θα πω αυτό που πάντα λέω κ στον εαυτό μου! Αν σου δίνουν τη βοήθεια τους να την παίρνεις κ να μην ντρέπεσαι. (Είμαι ένας άνθρωπος που ούτε στην μαμά μου δεν θα πω να έρθει να με βοηθήσει ή πχ στις αδερφές μου. Μόνο αν οι ίδιοι θελήσουν από μόνοι τους να έρθουν τότε θα έρθουν. Κ αυτό θεωρώ ότι είναι μειονέκτημά μου κ είναι κ εγωισμός γιατί εν τέλη θαρρώ απλά ότι δεν ξέρω να ζητάω βοήθεια ή ότι έχω εγωισμό και δεν ζητάω βοήθεια. Από την άλλη έχω την τιμή να λέω ότι τα κατάφερα μόνη μου με 3 παιδιά κάθε μέρα όλη μέρα. Τα αγαπάω τόσο πολύ μου αρέσουν τόσο πολύ τα παιδιά που ξεχνάω πολύ εύκολα αυτή τη μοναξιά)    μακρυγορησα με το καλό εύχομαι 🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...