Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θα γίνει άραγε το θαύματακι μέσα στο 2020????????!!!!!!


Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mydream είπε:

Αυτό όντως, κάθε φορά που έρχεται κ εγώ κλαίω. Την τελευταία φορά μάλιστα μετά από έξι ολόκληρες μέρες καθυστέρησης οπότε είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι το πετύχαμε αλλά δυστυχώς τίποτα. Το άγχος είναι τόσο πολύ που πραγματικά όσο και να λένε χαλαρά, δυστυχώς αυτό δεν γίνεται.

σημερα περιμενω και πραγματικα λεω αν ειναι να μην ειμαι ας ερθει στην ωρα της,εστω και η ελπιδα ειναι εξοντωτικη 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η konstantia_12 είπε:

σημερα περιμενω και πραγματικα λεω αν ειναι να μην ειμαι ας ερθει στην ωρα της,εστω και η ελπιδα ειναι εξοντωτικη 

Έχεις δίκιο σου εύχομαι να μην σου έρθει όμως.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! 

Κ εμείς είμαστε στον 4ο μήνα προσπαθειών! Έχουμε ήδη κάνει όλες τις εξετάσεις, όλα καλα εκτός από 2 πολύποδες που αφαιρέθηκαν . Επειδή υπάρχει μόνο υποψία ενδομητρίωσης, οι προσπάθειες γίνονται στοχευμένα με παρακολούθηση κύκλου από τον γυναικολόγο μου! 

Καλή επιτυχία σε όλες! ??

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Takira είπε:

Κορίτσια καλημερα καλό μήνα!!!!έκανα σήμερα την χοριακη και περιμένω αποτελέσματα!!!θα σκάσω από το άγχος μου.

καλη επιτυχια!!!! ολα καλα να πανε και να εχεις μια μεγαλη χοριακη!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η 'Αρυα είπε:

Ηρθα κι εγω στην παρεα σας κοριτσια! 3 χρονια προσπαθειων κι ακομα τιποτα... @Mocca μου συγχαρητηρια!! Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κοριτσακι μου!!

καλως ηρθες!!!! ? αυτο το ακομα τιποτα ευχομαι να παψουμε να το λεμε ολες!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Takira είπε:

Κοριτσια τίποτα σχεδόν μηδέν η χοριακη?

Μακάρι σε ευχαριστώ πολύ πολύ ❤️❤️❤️

λυπαμαΙ Τακίρα πραγματικα λυπαμαι! και σε νιωθω! παρολα αυτα συνεχιζουμε δυναμικα θα ρθει οταν θα ερθει η σωστη στιγμη!! παμε για νεο κυκλο!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η 'Αρυα είπε:

Ηρθα κι εγω στην παρεα σας κοριτσια! 3 χρονια προσπαθειων κι ακομα τιποτα... @Mocca μου συγχαρητηρια!! Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κοριτσακι μου!!

Πρέπει να είμαστε θετικές και να μην το αφήσουμε να μας πάρει από κάτω!!! 

Έχεις κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Connieg είπε:

Πρέπει να είμαστε θετικές και να μην το αφήσουμε να μας πάρει από κάτω!!! 

Έχεις κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις;

Ναι ολες τις βασικες.. εχω χαμηλη ΑΜΗ και εικονα πολυκυστικων αλλα κατα τ αλλα δε φαινεται καποιο αλλο προβλημα.. Τωρα κοιταμε του συζυγου και τριγυρναμε στο μυαλο μας την ιδεα της εξωσωματικης..

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η fouskaki είπε:

λυπαμαΙ Τακίρα πραγματικα λυπαμαι! και σε νιωθω! παρολα αυτα συνεχιζουμε δυναμικα θα ρθει οταν θα ερθει η σωστη στιγμη!! παμε για νεο κυκλο!!

Θα κάνω ένα μήνα παύση και στον επόμενο γιατί θέλω να χαλαρώσω λίγο δεν μπορώ να το ξανά κάνω τόσο γρήγορα φοβάμαι.ο γιατρός μου λέει είναι ότι τυχαίο που δεν γίνεται τι να πω θα χαζεύω στο τέλος.μακαρι να έρθει για όλες μας κορίτσια!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Connieg είπε:

Πρέπει να είμαστε θετικές και να μην το αφήσουμε να μας πάρει από κάτω!!! 

Έχεις κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις;

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Έχεις ψάχτει? Φταίει κάτι??

Δημοσίευση

Λοιπόν αγάπες μου αυτό θα σας πω και θα σας αφήσω σιγά σιγα αλλά ποτέ δεν θα σας ξεχάσω γτ μέσα σε λίγες μέρες γίνατε η δύναμη μου , η παρέα μου, το στήριγμα μου!!!  Θα πρέπει να αρχίσω να μπαίνω σε συζητησουλες που αφορούν όλο θέμα τώρα όπως καταλαβαίνετε!! 

Χθες μετά τις 12 έκοψα τούρτα στον αντρούλη μου.! Η τούρτα έγραφε είμαι εγκ...... Χρόνια πολλά!!!! Και είχε ένα πατουσακι!! Του πήρε λίγα δευτερόλεπτα να καταλάβει και μετά γελούσε γελούσε και με αγκάλιασε και με φιλούσε! Μοναδικές στιγμές που όλοι πρέπει να ζήσουμε!!! Τώρα σειρά έχουν οι γονείς μας! Ετοιμάζω έκπληξη κ σε αυτούς!!! Σας φιλώ και θα μπαίνω που κ πού να σας κρυφό κοιτάω!!

Δημοσίευση
στις On 29/9/2019 at 8:09 ΜΜ, ο/η Mariaira είπε:

Αναλογα με το τι θα δειξουν οι εξετάσεις πιστευω θα μου πει κ τι θα μπορουμε να κανουμε απλα μ εξηγησε πως αν ειναι τοσο χαλια η μορφολογια του σπερματος θα ειναι δυσκολο να γινει φυσικη συλληψη κ θα προχωρησουμε με αλλο τροπο.

Υπομονη δεκα μερες ακομα...

Κουκλίτσα μου καλησπέρα! Συγγνώμη που θα επέμβω, αλλά χωρίς να έχετε τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος σου μίλησε ο γιατρός σου για μορφολογίες και υποβοήθηση?!! Μου φαίνεται τρελό!! 

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και ηρέμησε γιατί αν δεν έχεις στα χέρια σου ένα κακό αποτέλεσμα, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να στεναχωριέσαι! ?????

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Geo2009 είπε:

Κουκλίτσα μου καλησπέρα! Συγγνώμη που θα επέμβω, αλλά χωρίς να έχετε τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος σου μίλησε ο γιατρός σου για μορφολογίες και υποβοήθηση?!! Μου φαίνεται τρελό!! 

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και ηρέμησε γιατί αν δεν έχεις στα χέρια σου ένα κακό αποτέλεσμα, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να στεναχωριέσαι! ?????

Δυστυχως κοριτσια μου πηραμε τα αποτελεσματα του σπερμοδιαγραμματος....45% κινητικοτητα και 90% βλαβη στην κεφαλη του dna...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mariaira είπε:

Δυστυχως κοριτσια μου πηραμε τα αποτελεσματα του σπερμοδιαγραμματος....45% κινητικοτητα και 90% βλαβη στην κεφαλη του dna...

Είναι αυτές οι τιμές εκτός ορίων και στεναχωριέσαι; Γιατί στο δικό μου σπερμοδιάγραμμα λέει ότι η ολική κινητικότητα πρέπει να είναι πάνω απο 40% και οι φυσιολογικές μορφές πάνω από 4%.

Ίσως δεν έχω καταλάβει κάτι...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Τέλεια!! Προχωράμε σταθερά λοιπον! Εγώ 35 και 5 αύριο, μπαίνω σιγά σιγά στον μήνα μου και εγώ με τόσες περιπέτειες είμαι ευγνώμων που έχω φτάσει μέχρι εδω! Μακάρι να κρατήσει και άλλο και να τους διαψευσει η μικρούλα!! Βέβαια έχει βολευτεί και δεν λέει να αλλάξει θέση, αλλά δεν πειράζει ας είναι καλα! Κοντεύεις και εσύ! Λίγη υπομονή ακόμα, κινησε λίγο παραπάνω πλεον;
    • Ευχαριστώ πολύ ναι το πρώτο μου. Εσένα; Εύχομαι καλά αποτελέσματα. Κι εγώ περιμένω πως και πως να πάω στις 13. Όταν περνούν οι μέρες απ τον τελευταίο υπέρηχο με πιάνει μια αγωνία αν είναι όλα καλά. Φαντάζομαι όλες το ίδιο παθαίνουμε. 😁
    • @Elenaki12 τι όμορφο ξανθουλι ειναι αυτο! Εχω παθει σοκ με τ ποσο καλα καθεται. Εμενα η δικιά μ ειναι 5.5 μηνων καθεται αλλα οχι μονη της. Στο καρεκλάκι φαγητού πχ καθεται κανονικα η στο καροτσι. Αλλα έτσι μονη της με τίποτα. Φαγητο εχει 3 βδομαδες π ξεκινησαμε κ δ παει τοσο καλα. Φρούτα μετα βίας να φάει μερικα κουταλάκια, στο μεσημεριανό τ πάει κάπως καλύτερα. Που θα παει? Κάποια στιγμή θα φάει. Όσον αφορα τ ύπνο τ παει αρκετα καλα, κοιμαται 9.30 10 παρα τ βράδυ με 7 και συνηθως τ πρωι με κανα 2 ξύπνηματα ενδιαμεσα για φαγητο. Παίζει να ξυπνήσει κατά τις 6 κ να μεινει ξύπνια καμια ωρα αλλα σπανια. Εμενα κοιμάται στην κούνια δίπλα μου και οταβ ξυπνάει μετα τις 5 την παιρνω στο κρεβάτι κ το τραβαμε μεχρι τις 7 και π σηκωνομαστε ολοι. Μέσα στη μερα μ κοιμαται ανα 2.5 ωρες περίπου για ενα μισαωρο. Κανει μέσο όρο 4 μισαωρους ύπνους μεσα στη μερα. Πολύ σπανια μ κοιμαται μια ωρα μεσα στη μερα πλέον κι αυτο συνηθως τ πρωι εκει κατά τις 12 αμα κοιμηθει κ είμαστε βολτα. Ειναι δυσκολη φαση αυτή με τα φαγητά. Ολο μαγειρεύεις κ πλένεις σκεύη. Ευτυχως κατά τ χρονο θα τρώνε σχεδον κανονικα. 
    • Κορίτσια μου τι κάνετε ;;; Σας δείχνω εδώ το καμαράκι μου που μεγάλωσε …  μπαίνω σας διαβάζω που κ που , πάω να σας γράψω κ μετά πάντα κάτι γίνεται κ δεν το δημοσιεύω… εμείς είμαστε 6.5 μηνών πλέον 75εκ κ 8.100(στις 22.10 που κάναμε εμβόλιο δηλαδή) τρώμε φαγάκι μεσημεριανό μοσχάρι κοτόπουλο κ λαχανικά , τρώμε φρουτοκρεμα όχι πολύ ευχάριστα , κρέμες(απλή φαριν λακτε, 5 δημητριακά) κ γιαούρτι για απογευματινό κ αύριο τελειώνουμε κ την εισαγωγή αυγού (3 μέρες μόνο κρόκο σταδιακά κ μετά 3 μέρες κ ασπράδι λίγο λίγο). Μέσα στην εβδομάδα θα φάμε κ ψάρι. Από κρέμες γενικά δίνω συνήθως από φαρμακείο hipp frezylac αν κ θέλω να του δίνω σιγά σιγά κ δικές μου με βρώμη πχ. Το νεράκι το πίνει πολύ ευχάριστα ! Επισης συνεχίζουμε θηλασμό ! Έχουμε δώσει κάποιες φορές ξένο γάλα αλλά μας έβγαλε ένα εξάνθημα που συνδυάστηκε με το γάλα σε μεγάλη ποσότητα (πάντα έπινε 90-100 κ μια φορά ήπιε 160 κ το έβγαλε) κ είπε η αλλεργιολόγος να το αυξήσουμε σταδιακά μέχρι να απευαισθητοποιηθει μόνος του.ευτυχως ανέχεται την κρέμα με γάλα αλλά πρέπει σιγά σιγά να δώσω μεγαλύτερες ποσότητες γιατί θα έχω θέμα αν πρέπει να τον αφήσω. κάθεται στον πωπο του εδώ κ έναν μήνα σταθερά, ενώ σηκώνεται επίσης από ξαπλωμένος καθιστός εδώ κ 10-15 μέρες. Έχει αρχίσει να σηκώνεται ορθιος(αν πιαστεί από κάπου) κ μπουσουλάει δειλά δειλά . Εχω τρομάξει με το πόσο γρήγορα μεγαλώνει 😭🥹 πέρυσι τέτοιο καιρό είχαμε κάνει α επιπέδου κ φέτος δεν το προλαβαίνω με ότι καινούριο κάνει … οι νύχτες μας είναι δύσκολες από τον 5ο κ μετά ξυπνάμε συχνά, 2-3 φορές τουλάχιστον , μπορεί κ κάθε 1-2 ώρες …. Δεν ξέρω τι γίνεται, έχω κάνει διάφορα δεν ξέρω αν έχω «τρελάνει» το μωρό στα διαφορετικά κ δεν βρίσκουμε λύση … προσπαθούσα να μην τον θηλάζω, μόνο να τον νανουρίζω, μετά εξαντλήθηκα κ τον θήλαζα κ την νύχτα . Πιπίλα δεν μου παιρνει. Τωρα έλεγα μήπως να φέρω την κούνια του στο δωμάτιο μας γιατί να τον αλλάξω δεν προβλέπεται με τόσο ξύπνημα τις νύχτες κ πηγαινελα , μήπως το λίκνο τον στεναχωρεί κ δεν χωράει… έχω απελπιστεί ότι δεν θα κοιμηθώ ποτέ, νιώθω εξάντληση τόσους μήνες χωρίς καμία νύχτα σερί ύπνου. Επίσης την ημέρα δεν τρελαίνεται στους ύπνους κάνει 2-3 μικρούς σχετικά μαξ 1 ώρα , άντε σπανίως 1.5… συνήθως όμως είναι 40-45 λεπτά . Οι δουλειές στο σπίτι μονίμως αυξάνονται τώρα με μαγείρεμα κ καθάρισμα για το φαγητό του παιδιού, το παιδί θέλει άνθρωπο συνέχεια εκεί . Σκέφτομαι μήπως πρέπει να πάρω αυτά τα πάρκα τα μεγαλύτερα για παιχνίδι . Έχετε υπόψιν σας ; πείτε μου εσείς πως πάτε με φαγητό, ύπνο, παιχνίδι, ανάπτυξη θα χαρώ να μάθω τα νέα σας !!!  φιλια πολλα σε όλες κ καλά κουράγια μάνες , τώρα καταλαβαίνω την μάνα μου που έλεγε θα γίνεις μάνα κ θα δεις ….
    • Καλησπέρα κορίτσι μου ! Με το καλό μωράκι σου ! Το πρώτο σου είναι ; Να που βρήκα μια κοπέλα να είμαστε μαζί Μάιο ☺️ Την τρίτη θα πάω για αυχενική και περιμένω πως και πως !  εγώ συμπτώματα δεν πολύ έχω καμία φορά με πιάνει λίγο το στομάχι μου καπως σαν καούρες πιο πολύ και εμένα με βοηθάει η κόκα κόλα και εγώ πίνω που και που 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...