Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ωορρηξία νωρίτερα;

Princess28

Recommended Posts

Καλησπέρα,

την 6η μέρα του κύκλου είχα ελεύθερη επαφή, και την 9η παρατήρησα λευκά κομμάτια στα ούρα. Την επόμενη μέρα(10η) είχα υγρά σαν αυτά της ωορρηξίας,όχι πάρα πολλά όμως. Με κύκλο 26 ημερών, ωορρηξία έχω συνήθως γύρω στη 12η μέρα. Μέχρι σήμερα, που είμαι στην 12η, δεν έχω παρατηρήσει άλλα υγρά, μετά από αυτά που είχα τη 10η μέρα. Υπάρχει περίπτωση να έγινε η ωορρηξία νωρίτερα; Ή αυτά τα λευκά μπορεί να είναι απ’το σπέρμα;

Ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Καλησπέρα,

την 6η μέρα του κύκλου είχα ελεύθερη επαφή, και την 9η παρατήρησα λευκά κομμάτια στα ούρα. Την επόμενη μέρα(10η) είχα υγρά σαν αυτά της ωορρηξίας,όχι πάρα πολλά όμως. Με κύκλο 26 ημερών, ωορρηξία έχω συνήθως γύρω στη 12η μέρα. Μέχρι σήμερα, που είμαι στην 12η, δεν έχω παρατηρήσει άλλα υγρά, μετά από αυτά που είχα τη 10η μέρα. Υπάρχει περίπτωση να έγινε η ωορρηξία νωρίτερα; Ή αυτά τα λευκά μπορεί να είναι απ’το σπέρμα;

Ευχαριστώ

Άμεεεε πως δεν μπορεί!! Μερικές φορές αλλάζει λίγο ο κύκλο μας δεν είναι στάνταρ οι μέρες ωορρηξίας!! Εσύ όμως συνέχισε να έχεις επαφές ποτέ δεν ξέρεις!! Καληηη επιτυχία!!

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Άμεεεε πως δεν μπορεί!! Μερικές φορές αλλάζει λίγο ο κύκλο μας δεν είναι στάνταρ οι μέρες ωορρηξίας!! Εσύ όμως συνέχισε να έχεις επαφές ποτέ δεν ξέρεις!! Καληηη επιτυχία!!

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!

Υπάρχει περίπτωση να μη γίνει και καθόλου ωορρηξία αυτό το μήνα; Γιατί έχω ακούσει ότι γίνεται κι αυτό.

Επίσης, εάν υποθέσουμε ότι έγινε η ωορρηξία, ήταν τη πρώτη μέρα που έβλεπα τα λευκά στα ούρα, ή την επόμενη που είχα τα υγρά στο σκούπισμα;

στις Just now, ο/η Princess28 είπε:

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!

Υπάρχει περίπτωση να μη γίνει και καθόλου ωορρηξία αυτό το μήνα; Γιατί έχω ακούσει ότι γίνεται κι αυτό.

Επίσης, εάν υποθέσουμε ότι έγινε η ωορρηξία, ήταν τη πρώτη μέρα που έβλεπα τα λευκά στα ούρα, ή την επόμενη που είχα τα υγρά στο σκούπισμα;

Αχ δυστυχώς υπάρχει και αυτή η περίπτωση!! Έτσι ήταν ο προηγούμενος κυκλος μου χωρίς ωορρηξία!! Κοίτα με τα υγρά δεν πολύ ξέρω γιατί δεν έχω καθόλου γενικά δεν την καταλαβαίνω την ωορρηξία!! Όμως κάνω τεστ ωορρηξίας και για πρώτη φορά είχα υγρά σαν νερό κάπως και κολλώδη την μετά που βγήκε θετικό το τεστ άρα λίγο πριν γίνει η ωορρηξία!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημερα σε ολες κοριτσια Παραμονη σημερα,μερα ελπιδας. Ηλπιζα και Πιστευα κ γω μαζι με ολες σας οτι ισως θα με εβρισκαν κ αυτα τα χριστουγεννα με ενα σπορι π θα με φωναζει μαμα  ,πιστευα πως δεν θα εχω αλλα δακρυα να χυσω προσμενοντας το για μια ακομη χρονια!  Αλλα εδω επιμονη και αντοχη....Ευχομαι ΟΛΕΣ τΟυ χρονου τετοια μερα να εχουμε ενα μωρακι στην αγκαλια μας,να ειναι διαφορετικα τα χριστουγεννα μας του χρονου,με ενα πλασματακι που θα κολλησει ολα μας τα σπασμενα. Οι εχουσες μωρακια να τα καμαρωσετε και συντομα να εχετε οσα ακομη θελετε,οι εγκυουλες μας μια τελειομηνη εγκυμοσυνη απο καρδιας!!!! Δυναμη και πιστη και υγεια...τα 3 αγαθα για τη ζωη μας. Αγκαλιαστε τους ανθρωπους διπλα σας ,χαμογελαστε κ πιστεψε στο θαυμα ...αλλωστε η πιστη μας δε πεθαινει ποτε. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️με φως στις ζωες μας!!!!!
    • Συγχαρητήρια με το καλό καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη Σοφία ..
    • Σωστά τα λέει η @Lisaki 80 ❤️ με ξηρό πάγο διατηρούνται όπως πρέπει τα φάρμακα. Η DHL υποστηρίζει την υπηρεσία που στην ουσία είναι για μεταφορά φαρμάκων.   
    • Κορίτσια μου Ελπίζω να είστε ολες καλά!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!! @Katiana1987 ελπίζω να ήσασταν οκ το βράδυ!! @Barbiee πραγματικά!!το καλύτερο δώρο 
    • Καλημέρα! πάντως μέχρι και έμβρυα μεταφέρονται από πόλη σε πόλη, ή από κέντρο σε κέντρο. Το να μεταφερθούν φ΄αρμακα δεν είναι καθόλου δύσκολο, χρησιμοποιείται ξηρός πάγος  και όχι παγοκυψέλες.. Οι εταιρίες courier είναι πολύ εξοικειωμ΄ένες με τη διαδικασία.  Θυμάμαι πως όσο ήμουνα στην προσπάθεια, σχεδόν 3-4 χρόνια, ήταν μεγάλη ανακούφιση όταν χ΄άριζε κάποιος φάρμακα.. Κάποτε η αγαπημένη μου @peacock μου είχε στείλει από Αθήνα φάρμακα με ξηρό πάγο.. Περίμενα το πακετάκι της πως και πως!  Στο λέω για να μην είσαι ποτέ τελείως απόλυτη, αν δεν βρεθεί κάποιος εκεί γύρω, μία άλλη γυναίκα, πιο μακριά μπορεί να το έχει ανάγκη.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...