Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόνους περιόδου

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα σήμερα είμαι στην 15η μέρα του κύκλου μ κ πριν από λίγο με έπιασαν πονοι περιοδου έχω σταθερό κύκλο 27 κ έχω κάνει ελεύθερα από 12 έως 15/4 κ 17 στην πιο γόνιμη μέρα είχα κ άσπρα πικτα υγρα συγνώμη για την λεπτομέρεια κ τώρα έχω υγρα αλλά όχι πικτα τι γίνεται είμαι ακόμα σε ωορρηξία?? Η τα καταφέραμε?? Περίοδος 4/4 μέχρι 10/4

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πόνοι περιόδου και εγώ εδώ και μια εβδομάδα. Τρέχω κάθε τρεις και λίγο στην τουαλέτα να δω αν μου ήρθε. Χαζή κατάσταση αναμονής. Άντε να περάσουν οι μέρες να ξεκαθαρίσει το τοπιο. Μακάρι να τα καταφέραμε ✌️✌️✌️

στις πριν 18 ώρες, ο/η Χριστίνα 123 είπε:

Πόνοι περιόδου και εγώ εδώ και μια εβδομάδα. Τρέχω κάθε τρεις και λίγο στην τουαλέτα να δω αν μου ήρθε. Χαζή κατάσταση αναμονής. Άντε να περάσουν οι μέρες να ξεκαθαρίσει το τοπιο. Μακάρι να τα καταφέραμε ✌️✌️✌️

Καλημέρα Χριστινάκι μ.. Πότε περιμένεις περίοδο?εγώ περιμένω σε 11 μέρες την περίοδο  δηλαδή είμαι στην 17η μέρα του κύκλου το τεστ που δείχνει πιο νωρίς πόσες μέρες πριν μπορείς να το κάνεις?? Κ εγώ πάω τουαλέτα κάθε τρεις κ λίγο για να κατουρισω χαμηλά πρησμένη στήθος πονάει κ βαρύ μακάρι κορίτσι μου να είναι αυτό που θέλουμε στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, ❤️❤️❤️

στις πριν 9 ώρες, ο/η Ελενακι12 είπε:

Καλημέρα Χριστινάκι μ.. Πότε περιμένεις περίοδο?εγώ περιμένω σε 11 μέρες την περίοδο  δηλαδή είμαι στην 17η μέρα του κύκλου το τεστ που δείχνει πιο νωρίς πόσες μέρες πριν μπορείς να το κάνεις?? Κ εγώ πάω τουαλέτα κάθε τρεις κ λίγο για να κατουρισω χαμηλά πρησμένη στήθος πονάει κ βαρύ μακάρι κορίτσι μου να είναι αυτό που θέλουμε στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, ❤️❤️❤️

Δεν έχω πολύ σταθερό κύκλο για να ξέρω πότε ακριβώς περιμένω, αλλά πονάω από τις 12 Απριλιου. Στήθος και χαμηλά στη κοιλιά....δυστυχώς δεν ξέρω για το τεστ που ανέφερες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...