Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΥ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ...

12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ(ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ),ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΑΞΙ:huh: (ΔΙΠΛΩΜΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ)ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ???ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ,ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ?Η ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ?ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ???:S ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και με το καλο.Το μητερα εχει ασθενοφορο δικο του οπως ολα τα μεγαλα ιδιωτικα νοσοκομεια .Να παρεις τωρα τηλεφωνο και να ρωτησεις απλα ποσο στο χρεωνουν .Βεβαια μπορεις να πας και με ραδιο ταξι . Τα απλα ασθενοφορα μην τα εμπιστευτεις .Πρωτον δεν νομιζω ασθενοφορο του κρατους να σε παει σε ιδιωτικο νοσοκομειο αλλα μπορεις να και να το ρωτησεις στο 166 αλλα δεν ειναι σιγουρο το ποτε θα ερθει( μην μας γεννησεις κιολας) Που μενεις;

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΓΕΝΝΑΩ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ. ΕΧΩ ΠΗΤ 23/03.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΗΣΥΧΑΣΕ.

falassarna καλώς όρισες στην παρέα μας! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου! Σου εύχομαι να γεννήσεις με ΚΑΝΕΝΑΝ πόνο...

Δεν ξέρω να σου πω για ασθενοφόρο.... συνήθως ακούμε ότι ...αργούν...

Εγώ σου προτείνω taxi (με ένα απλό τηλεφωνάκι σε 5' είναι στην πόρτα σου!). Και εάν σε αγχώνει τόσο, μπορείς να το κανονίσεις από τώρα με κάποιο συγγενικό σου ή φιλικό σου πρόσωπο που να έχει αυτοκίνητο! Εγώ θα το έλεγα σε δυο τρεις και θα πήγαινα με όποιον έβρισκα πρώτον!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ.Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ!ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΗΤ 12/4 ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΑΓΧΩΘΗΚΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...