Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συμπτωματα εγκυμοσύνης πριν την περιοδο

Theo2

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια θα ήθελα να μου πείτε αν και εσείς είχατε συμπτωματα εγκυμοσύνης πριν την περιοδο και όντος ήσασταν έγκυες.δλδ ότι όντος ήταν αληθινά τα συμπτωμάτα και όχι στη φαντασία μας.

Λοιπον 2Οη μέρα σήμερα με πονους χαμηλά και σφίξιμο εδώ και 3 μέρες στήθος όχι πολύ πρησμενο αλλά βαρύ και φαίνονται και οι φλεβες στο στηθος το στομάχι ελαφρως ανακατεμένο έχω γεμισει σπυριααα που γενικά δεν βγάζω αντέ ένα όχι τόσαα πολλά. Και νύστα αα και μια συχνοουρια την έχω. ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Theo2 είπε:

Γειά σας κορίτσια θα ήθελα να μου πείτε αν και εσείς είχατε συμπτωματα εγκυμοσύνης πριν την περιοδο και όντος ήσασταν έγκυες.δλδ ότι όντος ήταν αληθινά τα συμπτωμάτα και όχι στη φαντασία μας.

Λοιπον 2Οη μέρα σήμερα με πονους χαμηλά και σφίξιμο εδώ και 3 μέρες στήθος όχι πολύ πρησμενο αλλά βαρύ και φαίνονται και οι φλεβες στο στηθος το στομάχι ελαφρως ανακατεμένο έχω γεμισει σπυριααα που γενικά δεν βγάζω αντέ ένα όχι τόσαα πολλά. Και νύστα αα και μια συχνοουρια την έχω. ..

Τι κύκλο έχεις???. Από τόσο νωρίς ούτε καν εμφύτευση δεν θα έχει γίνει. Οπότε δεν είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης σίγουρα.... Μήπως έχεις κάποια κυστουλα? Έχεις κάνει υπέρηχο? 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Τι κύκλο έχεις???. Από τόσο νωρίς ούτε καν εμφύτευση δεν θα έχει γίνει. Οπότε δεν είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης σίγουρα.... Μήπως έχεις κάποια κυστουλα? Έχεις κάνει υπέρηχο? 

Περιμένω σε 6 μέρες κύκλο 26 ημερών και ωορηξια 12 με 13η μερα.αν είχα 12η μέρα η εμφυτευση ήδη έχει γίνει. Και στην δεύτερη εγκυμοσύνη 21η μερα είχα μάθει με χοριακη 67 ότι ήμουν εγκυος αλλά δεν είχα τόσα πολλά συμπτωματα

στις πριν 1 ώρα, ο/η Theo2 είπε:

Εγω είχα κάποια συμπτώματα διαφορετικά απο τους προηγούμενους μήνες αλλά όχι τόσο νωρίς,3-4 μέρες πριν την περίοδο,το μόνο σύμπτωμα που είχα(σύμπτωμα για εμένα που δεν μου είχε ξανά τύχει)ήταν ότι μετά την ωορρηξία ποναγανε πολύ οι θηλες μου.

Νομίζω πως είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα..Εγώ είχα τα κλασικά της περιόδου που είχα κάθε μήνα....καλό είναι να μην αγχώνεσαι και να περιμένεις την καθυστέρηση!Δεν υπάρχει καλύτερο σύμπτωμα!!!!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Theo2 είπε:

Περιμένω σε 6 μέρες κύκλο 26 ημερών και ωορηξια 12 με 13η μερα.αν είχα 12η μέρα η εμφυτευση ήδη έχει γίνει. Και στην δεύτερη εγκυμοσύνη 21η μερα είχα μάθει με χοριακη 67 ότι ήμουν εγκυος αλλά δεν είχα τόσα πολλά συμπτωματα

Στο ευχομαι!

Καλησπέρα και από εμένα :) μια συμβουλή μόνο! Μην ψάχνεις για συμπτώματα και μην αναλώνεσαι σε αυτό. Προσωπικά όσες φορές ψαχνόμουν πάντα έβρισκα κάτι κ τελικά δεν ήταν τίποτα. Τη φορά που είχα μόνο πρησμένο στήθος κ πόνους περιόδου ήταν η τυχερή. Να ξέρεις ότι η αγωνία μας, το άγχος κλπ πολλές φορές επηρεάζουν όχι μόνο την ψυχολογία μας αλλά κ τις ορμόνες . Προκαλούν ακόμη κ καθυστέρηση . Όλα αυτα δεν αποκλείουν το γεγονός να είσαι έγκυος φυσικά ! Στο εύχομαι ! καλή επιτυχία και σύντομα ευχάριστα !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...