Μετάβαση σε περιεχόμενο

Περίοδος μετά από βιοχημική

Marangela

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Σας είχα γράψει πριν καιρό, είχα μια βιοχημική εγκυμοσύνη τον Δεκέμβριο και μόλις τελείωσε μου ήρθε κανονικά περίοδος, τώρα είμαι στη 2 περίοδο μετά τη βιοχημική που είναι ακόμα άφαντη, έχω δέκα μέρες καθυστέρηση. Έχετε παρόμοιες εμπειρίες;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Marangela είπε:

Γεια σας κορίτσια! Σας είχα γράψει πριν καιρό, είχα μια βιοχημική εγκυμοσύνη τον Δεκέμβριο και μόλις τελείωσε μου ήρθε κανονικά περίοδος, τώρα είμαι στη 2 περίοδο μετά τη βιοχημική που είναι ακόμα άφαντη, έχω δέκα μέρες καθυστέρηση. Έχετε παρόμοιες εμπειρίες;

Υπάρχει περίπτωση να ξανά εισαι έγγυος κορίτσι ?? Θυμάμαι που μας είχες γράψει...

στις πριν 36 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Υπάρχει περίπτωση να ξανά εισαι έγγυος κορίτσι ?? Θυμάμαι που μας είχες γράψει...

Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Ο γιατρός μου είχε πει ότι όλα μετα θα επανερχόταν στο φυσιολογικό, να ανησυχήσω;

στις πριν 9 ώρες, ο/η Marangela είπε:

Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Ο γιατρός μου είχε πει ότι όλα μετα θα επανερχόταν στο φυσιολογικό, να ανησυχήσω;

Να μην ανησυχείς.. πέρασε ένα σοκ ο οργανισμός σου φυσικό είναι.. παρόλα αυτά κάνε μια χοριακη η ένα τεστ να επιβεβαιώθεις..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...