Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ερώτηση για το αν φενετε το παιδί στην Αυχενική διαφάνεια

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας είμαι νέα μαμά και δεν ξέρω από αυτά αγωνιώ να μάθω το τί είναι έκανα την Αυχενική διαφάνεια και μου είπε ότι μάλλον είναι κορίτσι τα πόδια ήταν ορθάνοιχτα φενετε από την Αυχενική διαφάνεια αυτό ήθελα να ρωτήσω 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η M@mmy είπε:

γεια σου κορίτσι μου να έχεις μια τελεια εγκυμοσύνη σου εύχομαι. ναι πλέον το φύλο του μωρού το βλέπουν από την αυχενική διαφάνεια. 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μ....Ωραία σε ευχαριστώ ?

Δημοσίευση

κοριτσι με το καλο το μωρακι σου ναι φαινεται απο την αυυχενικη απλα να ξερεις οτι στις 16 εβδομαδες ολοκληρωνονται τα γεννητικα οργανα οποτε υπαρχει μια περιπτωση να εξελιχθει το κοριτσι σε αγορι αλλα το αγορι σε κοριτσι οχι και το μονο λαθος που μπορει να γινει στο αγορι ειναι αν μπερδευτει με το λωρο οποτε την επομενη φορα θα εισαι και εκατο τα εκατο σιγουρη

Δημοσίευση
στις On 10/12/2018 at 8:57 ΜΜ, ο/η Ανναsss είπε:

Γεια σας είμαι νέα μαμά και δεν ξέρω από αυτά αγωνιώ να μάθω το τί είναι έκανα την Αυχενική διαφάνεια και μου είπε ότι μάλλον είναι κορίτσι τα πόδια ήταν ορθάνοιχτα φενετε από την Αυχενική διαφάνεια αυτό ήθελα να ρωτήσω 

Συγγνώμη κορίτσι μου που θα σε στεναχωρήσω αλλα στην Αυχενική ειναθ ακομα λίγο νωρις για να στο πουν με 100% σιγουρια... σε κανα μήνα θα φαίνεται στάνταρ αν ειναι κορίτσι ή αγόρι :) εμένα προσωπικά στην Αυχενική μου ειχε πει κορίτσι και στην επόμενη εξέταση τελικά αποδείχτηκε πως μας περιεπαιζε το ζουζουνι μου και τελικά ειναι αγόρι ?

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Viktwria είπε:

Συγγνώμη κορίτσι μου που θα σε στεναχωρήσω αλλα στην Αυχενική ειναθ ακομα λίγο νωρις για να στο πουν με 100% σιγουρια... σε κανα μήνα θα φαίνεται στάνταρ αν ειναι κορίτσι ή αγόρι :) εμένα προσωπικά στην Αυχενική μου ειχε πει κορίτσι και στην επόμενη εξέταση τελικά αποδείχτηκε πως μας περιεπαιζε το ζουζουνι μου και τελικά ειναι αγόρι ?

Σας ευχαριστώ πάρα πολυ?

• 4 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...